Şimdi Ara

Duel oynayacak arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar duel oynamak isteyen varsa eklesin lütfen

• Kimse eklemeyince general chatten arkadaşlarla biraz oynadım yanlız prg 100 lvl barbarım resmen maskara oldu daha char kolunu kaldıramadan hareket edemez hale geliyor. Bence barbara ilk yapılması gereken dolu furry le oyuna başlaması olabilir o bile kurtarmaz belli ama 10 dk da oyundan soğudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebelmurat

Kimse eklemeyince general chatten arkadaşlarla biraz oynadım yanlız prg 100 lvl barbarım resmen maskara oldu daha char kolunu kaldıramadan hareket edemez hale geliyor. Bence barbara ilk yapılması gereken dolu furry le oyuna başlaması olabilir o bile kurtarmaz belli ama 10 dk da oyundan soğudum

Blizz bunu ayarlayacak zaten cc reduction ve total damage reduction masada yani barbarı pvp de iyi günler bekliyor gibi gerçi barbar ın jay' den gelen torpili de artık kalmayacak ama neyse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kesinlikle bu haliyle duel sisteminde zaten bir şey yokki bi arena yapmışlar birde oyuncuların bir birlerinle vurabilmelerini sağlamışlar bunu ilk günde yapabilirlerdi zaten oynanabilirlik diye bir şey yok hele wd ler örümceğiydi domuzuydu derken tek görebildiğim mezartaşım dhler zaten aşmış durumda kıyısına yaklaşamıyosun yaklaşsan kaybolup gidiyolar birde anlamadığım kalkan taktım butun armor skillerini açtım iyi bi dh nin 3 atışı yetiyo buda 1.5 sn demek yanlış anlaşılmasın char dandik bi charda değil... Bu haliyle oynanmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya basite kaçmışlar ama neyse.Buna da şükür.Sınırlı internetten dolayı indiremiyorum bir an önce 1.07 gelse de oynayabilsem :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 19 Ocak 2013; 20:06:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.