Şimdi Ara

Düğün Dernek +30 Dakika - 21 Mart'ta Vizyona Giriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 milyon harcanmış güya filme ama ortada emek yok ki!!! Oyuncuların emeğini kast etmiyorum, sahne, dekor, efekt, vb. işlere pek para harcanmamış.
    Matrix 1. film 1999 yapımı mesela....

+30dk. ile vizyona tekrar koymak çok büyük terbiyesizlik. Ban yememek için daha fazla yazmıyorum...
  • Gitmedim gitmiycem
  • gözleri doymadı heralde :)
  • Vay be böyle bir filmle bu kadar para kaldırılıyor demek , sinema sektörüne mi el atsak ne yapsak , boş işler için dönen paralara bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsbugra

Bir de güya izleyicilere teşekkür amaçlı vizyona koyacaklarmış.İzleyiciyi aptal yerine koymaktan başka bir şey değil.Çok teşekkür etmek istiyorsan koyarsın artı 30 dakikayı internete teşekkür edersin.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Vay be böyle bir filmle bu kadar para kaldırılıyor demek , sinema sektörüne mi el atsak ne yapsak , boş işler için dönen paralara bak

+1000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recep bu hafta geçer gibi bunları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav şu film de bu kadar izlendi ya
  • Saçma sapan gereksiz bir film gözümde. +30'uda izlemiyecem!!!

• ülkenin en çok izlenen iki filmi recep ivedik ve düğün dernek...başka sözüm yok.

düzeltme:arkadaş zoruyla gitmek zorunda kaldım bu filme.sinema seyircimizin ne kadar vasıfsız olduğunu bir kez daha gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi double minded -- 30 Nisan 2014; 12:55:35 >
  • Baştan bunu yayımlamadılar bilerek bence buna gitmek para israfı olur

• +30 dakika olmadan önce film gerçekten güzeldi belki +30 dakika ile çok daha güzel olabilir ama bu yaptıkları seyirciyi yolmaktan başka birşey değil. +30 dakikalık bölümünü artık internetten indirip izleriz ne yapalım :)
  • Sonra neden korsan izliyorsunuz diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsbugra

Bir de güya izleyicilere teşekkür amaçlı vizyona koyacaklarmış.İzleyiciyi aptal yerine koymaktan başka bir şey değil.Çok teşekkür etmek istiyorsan koyarsın artı 30 dakikayı internete teşekkür edersin.

+1
    tam bir salaklık

quote:

Orijinalden alıntı: double minded

ülkenin en çok izlenen iki filmi recep ivedik ve düğün dernek...başka sözüm yok.

düzeltme:arkadaş zoruyla gitmek zorunda kaldım bu filme.sinema seyircimizin ne kadar vasıfsız olduğunu bir kez daha gördüm.

aynı şey benim de başıma geldi ve sonuna kadar katılıyorum, leş bir filmdi. en fazla 5 alır benden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 4 Mayıs 2014; 20:40:53 >

• Bulmuşlar böyle kitleyi verin odunu gitsin.
  • 33 yaşımdayım. bu zamana kadar izlediğim en kötü film daha doğrusu saçmalık. kız arkadaşımın zoru ile gitmiştik. bi an fenalaşacak gibi oldum. hayatımda o kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum.
  • recep ivedik falan tırt ama eğlenceli. izledim yine izlerim. düğün dernek çok güzeldi. hemen izleyenleri aşağılama moduna girmeyin. ayrıca torrent'de +30 mevcut .ordan izleyin.
  • Höh be.O kadar para yetmedi mi? Nasıl bir açgözlülükse artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Höh be.O kadar para yetmedi mi? Nasıl bir açgözlülükse artık.

aynen öyle para için piyasaya sürülmüş başka bir açıklaması yok ben daha önceden izlememiştim arkadaşlarımla gittim arkadaşlarım normalini izlemiş ağım şahım bi fark yokmuş arada...
  • Keşke filmi -120 dk yapıp hiç vizyona koymasalarmış..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.