Şimdi Ara

Düğün Dernek 4 Milyon izleyiciye ulaştı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  Düğün Dernek 4 Milyon izleyiciye ulaştı
  • Çalgı Çengi'den bir tık aşağıda. Ama elemanlar yeni bir soluk getirdi. İvedik saçmalığından kat kat iyidir.
  • Adamlar çektiği dizinin konusunu gerçek hayata geçirdi gerçekten.

Dizide de televizyon için yaptıkları şeyleri sadece bir sinema filmi için basamak olarak kullanıyorlardı. Televizyon işleri onlara bilinirlik ve para kazandıracaktı ve bu sayade bir sinema filmi çekebileceklerdi.

Gerçek hayatta da böyle oldu. İşler Güçler bu kadar tutmasaydı bu film böyle bir gişe yapamazdı.
  • Son dönemde çıkan yerli yapım komedi filmlerini hiç başarılı bulmuyorum.
    Ama bu kadar kişi izlediğine göre gideri vardır diye düşünüyorum.Vakit bulduğum zaman en kısa sürede izleyeceğim.
    Bu arada Fetih 1453 filmini geçmeyecek bence.
  • facebook , twitter ortamından arak esprilerle yapılan film
  • Escape Plan daha iyi film bence.
  • Hayatında sinemaya gitmemiş çevremdeki bazı kişiler bile izlemeye gitti iyi reklam yaptılar sanırım.
  • yorumlara bakınca gidesi gelmez insanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KevinSpacey12

Film seviyesi düşük insanların seveceği filmdir. Bu yüzden 4.5 milyon

ben filme bayıldım. gel bakalım süper zeka benden daha zeki olduğunu ispatla...
  • Yorumlara bak çay demle. Filmi beğenmeyebilirsin fakat ne filmi ne de filmi beğenenleri aşağılayamazsınız. Yok saçma sapanmış, yok salakçaymış vs. Gitmezsin olur biter arkadaşım.

Bakıyorum bu tip yorum yapanlara, hepsinin profili veya profilinde doğum tarihleri gizli. Liseli, ilk okullu ergenler yüzünden artık foruma girmeye tiksiniyorum. Son 2-3 yıldır 2. el sitesi gibi kullanıyorum burayı neredeyse. Arkadaş bi emeğe saygı gösterin be. Ya da Allah rızası için neye gülüyorsunuz yazında bizi de kurtarın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fLaVa

Allah rızası için neye gülüyorsunuz yazında bizi de kurtarın...

• Hala izlemedim izlemeyide düşünmüyorum zaten gidenlerin sayesinde izlemiş kadar oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Take That

quote:

Orijinalden alıntı: fLaVa

Allah rızası için neye gülüyorsunuz yazında bizi de kurtarın...

senin o kadar ince mizahı anlayabileceğine ihtimal veremiyorum...

Zira o filmlerden biraz bir şey öğrenmiş olsaydın başka insanları beğenilerinden dolayı aşağılamazdın veya beğenmediğin bir şeye beğenmedim(!) demeyi öğrenirdin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLaVa -- 12 Ocak 2014; 21:58:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Son dönemde çıkan yerli yapım komedi filmlerini hiç başarılı bulmuyorum.
    Ama bu kadar kişi izlediğine göre gideri vardır diye düşünüyorum.Vakit bulduğum zaman en kısa sürede izleyeceğim.
    Bu arada Fetih 1453 filmini geçmeyecek bence.

Fetih 1453'ü geçmesi imkansız.Onun inanılmaz reklamı vardı ve herkesimden daha çok insanı çekti.

Bu arada Çalgı Çengi reklam felan yapmadı.Millet çok beğendi,o arkadaşına,akrabasına derken zincirleme bu hale geldi yoksa ne reklamı.
  • Film arkadaşlarla sinemaya gidip eglenilebilen film kategorisi için çok uygun ama bu kadar seyirci fazla olmuş gerçekten . Ben recep ivedik un yarisi kadar gulmedim filmde. Karakterler iyi ama espri pek yoktu filmde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu adamlar sadece Forum Donanımdaki en iyi espirileri yapan elit insanlara hitap etmiyor.
  • Ya ben açıkcası Fetih 1453'ü de sevemedim, çok daha kaliteli bir film çıkarılabilirdi. Ancak türünün tek örneği olduğundan (yeni dönemde belkide ) ve reklamı iyi yapıldığından tuttu.

Düğün Derneğe gelirse sinemada izlenecek film değil, hani pazar günleri haberlerden önce yayınlanan filmler var ya heh işte o kıstasa girer bence. Ben sinemada arkadaş ortamıyla ve neşemizde yüksekken izledim, güldüğümde oldu ama kalkıpta 1-2 kişi gidip keyif bulalım diye izlemek işkence olur. Filminde gişe yapmasının tek sebebi İşler Güçlerdir bence.

@Ed Wood 'un da dediği gibi Cem Yılmaz'ın filmlerini stand up'ları için belli bir birikim gerekir. Aklıma gelen çok basit bir örnek.

• IMDB'den 8,2 almış ilginç... İyi olduğunu duymuştum :D
  • recep ivedik gibi 4 milyonu hakedecek bi film değil. tamamen reklam meselesi bu işler. duyan gitti işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Doom

IMDB'den 8,2 almış ilginç... İyi olduğunu duymuştum :D

8.2 çok çok iyi puan imdb için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.