babamın zoruyla arkadaşlarının düğününe giderim yarım saat oturur çıkar gelirim
Saçma salak birşey, aptalca, boğuk bir düğün salonu kiralanır. Eş dost akraba tanıdık çağırılır, onlar oynnar yer içer sen ödersin. Hadi oradan...
quote:
Orijinalden alıntı: .Vertigo.
Evet böyle bir konu açılmışken bu videosuzda olmaz.
Ne zaman denk gelsem gülüyorum buna.
quote:
Orijinalden alıntı: PeterPetrelli
Saçma salak birşey, aptalca, boğuk bir düğün salonu kiralanır. Eş dost akraba tanıdık çağırılır, onlar oynnar yer içer sen ödersin. Hadi oradan...
Takı töreni?
quote:
Orijinalden alıntı: Akan Adam
quote:
Orijinalden alıntı: PeterPetrelli
Takı töreni?
Bayat pasta , sürahilerce limonata ?
Düğüne giderim düğün sahiplerine selam verir, biraz ortalıkta dolaşıp çıkarım salondan
Biz genelde böyle oynarız.
Yakın akrabamın düğünüyse sekizde başlayıp 12ye kadar oynarım
valla Böyle Olursa Oynamam demem Bi Kızın Ardına Geçerim ve
ulan benim galiba düğün yapmama şansımda yok. annem altının yüksekliğine rağmen millete takıp duruyor. ilerde onlar sana geri döncek diyor. ya ben düğün istemiyom
Bizim oraların düğünleri başka oluyor her türlü oynarım.(Bulgaristan göçmenlerinin düğünleri eğlenceli olur.)
Yoksa diğer düğünlerde oynamamak normal.Ne öyle yok halay,yok 2-3 saat boyunca horon tepmek.
quote:
Orijinalden alıntı: |ReceP|
Dugune Gıdıyon mu Dıye Sorsana
+1 en son 2 sene önce amcaoğlunun düğününde bi tur halay çekmiştim
yemin ediyom hiç oturmam 2 saat boyunca ralıksız roman halay misket
her düğüne gitmem sadece yakın akrabalarımın düğünlerinde oynarım. düğün bitene kadar hiç oturmam. oynamayı da çok severim
quote:
Orijinalden alıntı: UcanTekmeAtanSıpa
Düğüne giderim düğün sahiplerine selam verir, biraz ortalıkta dolaşıp çıkarım salondan