Şimdi Ara

dükkan açmak istiyorum Playstation-2 ve 3 hakkında yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbul/Esenyurt tarafında alımgücünün az olduğu ana cadde üzerinde insan sülkülasyonunun yoğun olduğu bir yerde dükkan açmak istiyorum.
    Amacım tek bir iş yapmak değil oyüzde pc alım satım,tamiri,aksesuar ve yedekparçaları - Uydu istemlerinin kurulumu ve ttnet ve buna benzer birkaç firmanın bayiliklerini almak ama yapmak istediğim bu işlerin yanı sıra dükkana ilk etapta 3 adet playstation-2 koymak ve dükkana sürekli müşteri çekmek istiyorum.

belirttiğim bu yerde yapmak istediğim buişlerle beraber playstation-2 kurmak tutarmı ayrıca en önemlisi 3 adet playstation-2 konsolları ve Hd Ready tv'nin bana parasal değeri ne olur ve tv için 32" idealmidir yada sizin tavsiyeniz ne olabilir.Ve son olarak playstation ve tvlar için alabileceğim en uygun yer neresi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straggles -- 16 Şubat 2010; 1:55:18 >

• Playstation 2 ile tutmaz bence. Playstation 3 düşün derim.
  • playstation -2 pek fena değil diye düşünüyorum enazından 2tane playstation 2 ve yanına birtane playstation 3 koyabilirim.dediğim gibi düzenli dükkana müşteri çekebilmek için koymayı düşünüyorum langıt flnda koyup bir nevi kısmi eğlence dukkanı olarak tasarlamak ve aynızamanda koyucağım ürünleride bu vesile ile müşterinin dikkatini çekmesi
  • dostum şöyle söyliyim..kendini müşterinin yerine koymaya çalış...dükkana giriyorsun bi ps3 var bide ps2..ps3 olan konsolların hepsi dolu...pes oynadığını düşün ,ps2 nin başına geçermiydin?kendi fikrim ps2 artık bu dönem alınmaz..bi kaç sene önce açmış olsaydın olurdu. ben bi dükkana girmiş olsaydım ps2 ye oturmazdım..teşekkür eder ps3 için sıra beklerdim..yinede içine ne doğuyorsa onu yap:)...hayırlı olsun dükkanın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milou -- 16 Şubat 2010; 3:52:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.