Şimdi Ara

Duman dinlemeyen insan (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
236
Cevap
9
Favori
4.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu nasıl bir forumdur arkadaş, bunlar nasıl yorumdur arkadaş.Şu forumun geldiği hale bakın arkadaş.Zaten konuyu arkadaşda ayrı bir problem var orası ayrı bir mesele.Müzikten anlıyordur net ne demek kardeşim.Sen müziğin allahı mısın nasıl belirliyorsun böyle şeyleri.Bir okumuş kültürlü sensin zaten geriye kalan herkes cahil ergen aptal.Ne yani şimdi metallica,slipknot,three days grace,the rollin stones,queen gibi grupları dinlemeyen, sevmeyenler aptal mı oluyorlar senin görüşüne göre?İsteyen istediği dinler isteyen istemediğini dinlemez.Hala birbirimizin hayatlarını yargıladığımız için bu ülkedeki özgürlükler bu halde.Ayrıca yukarda bir arkadaş da sürekli tekrar eden ritimdeki pop müziklerini dinlemeye devam edin yazmış.Oldu,kardeşim senin kulağın algılamıyorsa biz napalım?o zaman senin o çok sevdiğin metal gruplarının gitar riffleri,akorları,arpejleri ve attıkları soloların hepsi birbirinin aynısı gibi geliyor benim kulağıma.Hatta bu müzik kuru gürültüden ibaret , dinledikten sonra baş ağrısında başka birşey yapmıyor desem?İnsanlar bu şekilde birbirlerini zevklerine nasıl laf atabilir onu anlamış değilim.Son olarak da yukarıda bir arkadaş kaşıkla bile kulağa hoş gelen ritim çıkarsalar dinlerim demiş ona da + sonsuz hatta alkış

• quote:

Orijinalden alıntı: sharger

Bu nasıl bir forumdur arkadaş, bunlar nasıl yorumdur arkadaş.Şu forumun geldiği hale bakın arkadaş.Zaten konuyu arkadaşda ayrı bir problem var orası ayrı bir mesele.Müzikten anlıyordur net ne demek kardeşim.Sen müziğin allahı mısın nasıl belirliyorsun böyle şeyleri.Bir okumuş kültürlü sensin zaten geriye kalan herkes cahil ergen aptal.Ne yani şimdi metallica,slipknot,three days grace,the rollin stones,queen gibi grupları dinlemeyen, sevmeyenler aptal mı oluyorlar senin görüşüne göre?İsteyen istediği dinler isteyen istemediğini dinlemez.Hala birbirimizin hayatlarını yargıladığımız için bu ülkedeki özgürlükler bu halde.Ayrıca yukarda bir arkadaş da sürekli tekrar eden ritimdeki pop müziklerini dinlemeye devam edin yazmış.Oldu,kardeşim senin kulağın algılamıyorsa biz napalım?o zaman senin o çok sevdiğin metal gruplarının gitar riffleri,akorları,arpejleri ve attıkları soloların hepsi birbirinin aynısı gibi geliyor benim kulağıma.Hatta bu müzik kuru gürültüden ibaret , dinledikten sonra baş ağrısında başka birşey yapmıyor desem?İnsanlar bu şekilde birbirlerini zevklerine nasıl laf atabilir onu anlamış değilim.Son olarak da yukarıda bir arkadaş kaşıkla bile kulağa hoş gelen ritim çıkarsalar dinlerim demiş ona da + sonsuz hatta alkış

bi sonsuz da benden kardeş ne güzel dedin anlamadım gitti şu forumdaki boş insanları müzik profesörü herkes ilk sayfada arkadaş noktayı koymuş ama anlayana saz millet 4sayfa seri halde saçmalamış boşu boşuna

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Ne zaman adam oluruz?
    Zevkler ve renkleri tartışmayı bıraktığımız zaman.

• Müzik kulağı gelişmiş insandır kendileri Sinemada ne işler becerildi ki müzikte becerilebilsin. Sevmediğim varoş bir tarzı var, bira içip iki tıngırdatmış sevgilisini de ıslatmış sıradan müzisyenlerle cool olunamıyor azizim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE kullanıcısına yanıt
    Hahahaha pentagram varken mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mandollph M kullanıcısına yanıt
    Ya yeter be insanları genellemeyin artık. Chuck Berry sinden Megadeth'e, Gary Moore undan Black Sabbath ına her türlü şarkıyı dinlerim. Duman ı da seviyorum. Direk müzik kulağın gelişmemiş mi diyeceksin? İnsan her türlü müziği sevebilir şöyle genellemeler yapmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Ya yeter be insanları genellemeyin artık. Chuck Berry sinden Megadeth'e, Gary Moore undan Black Sabbath ına her türlü şarkıyı dinlerim. Duman ı da seviyorum. Direk müzik kulağın gelişmemiş mi diyeceksin? İnsan her türlü müziği sevebilir şöyle genellemeler yapmayın
    En azından "be"li konuşan sizin gibi "Duman"cılar genellenir, o kadar müzisyen ismi saymışsınız ama bir şey değişmemiş kafanızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mandollph -- 17 Temmuz 2018; 15:26:53 >
    Aynen aynen 2 cümleden anladın nasıl biri olduğumu. Dumancı da değilim bu arada, ben de abartıldığını düşünürüm ama kimse kimsenin müzik bilgisini dinlediği gruptan falan anlayamaz.

Sen o cümlenle ne olduğunu belli ettin zaten

• quote:

Aynen aynen 2 cümleden anladın nasıl biri olduğumu. Dumancı da değilim bu arada, ben de abartıldığını düşünürüm ama kimse kimsenin müzik bilgisini dinlediği gruptan falan anlayamaz.

Sen o cümlenle ne olduğunu belli ettin zaten
    Evet, bir cümlede benim müzikle olan kuvvetli bağlarım ortaya çıktı, sizin de buraya gelip "Dumancılık" yaptığınız döküldü. O kadar isim sayıyorsunuz ve o isimlerin altında kalıyorsunuz, "Duman"ınızla birlikte avam müzikle yaşamaya devam

Dumanla iletişim kafası bu kafa

Ya kardeş sen nasıl bir insansın? Ben sana Duman dinliyorum ya da Dumancıyım demedim. Sevdiğim şarkıları var buna rağmen hep overrated olduklarını da düşündüm.

Sen neden bahsediyorsun ya, belli "Duman" sende çok kafa yapmış.

• quote:

Ya kardeş sen nasıl bir insansın? Ben sana Duman dinliyorum ya da Dumancıyım demedim. Sevdiğim şarkıları var buna rağmen hep overrated olduklarını da düşündüm.

Sen neden bahsediyorsun ya, belli "Duman" sende çok kafa yapmış.
    Böyle konuşun, altını doldurayım; belki Duman şarkıları uyuşturucuya özendiriyor! Kim bilir, değil mi?

Senle mi uğraşcam ya, naparsan yap

• quote:

Orijinalden alıntı: rongol34

Bu nasıl bir forumdur arkadaş, bunlar nasıl yorumdur arkadaş.Şu forumun geldiği hale bakın arkadaş.Zaten konuyu arkadaşda ayrı bir problem var orası ayrı bir mesele.Müzikten anlıyordur net ne demek kardeşim.Sen müziğin allahı mısın nasıl belirliyorsun böyle şeyleri.Bir okumuş kültürlü sensin zaten geriye kalan herkes cahil ergen aptal.Ne yani şimdi metallica,slipknot,three days grace,the rollin stones,queen gibi grupları dinlemeyen, sevmeyenler aptal mı oluyorlar senin görüşüne göre?İsteyen istediği dinler isteyen istemediğini dinlemez.Hala birbirimizin hayatlarını yargıladığımız için bu ülkedeki özgürlükler bu halde.Ayrıca yukarda bir arkadaş da sürekli tekrar eden ritimdeki pop müziklerini dinlemeye devam edin yazmış.Oldu,kardeşim senin kulağın algılamıyorsa biz napalım?o zaman senin o çok sevdiğin metal gruplarının gitar riffleri,akorları,arpejleri ve attıkları soloların hepsi birbirinin aynısı gibi geliyor benim kulağıma.Hatta bu müzik kuru gürültüden ibaret , dinledikten sonra baş ağrısında başka birşey yapmıyor desem?İnsanlar bu şekilde birbirlerini zevklerine nasıl laf atabilir onu anlamış değilim.Son olarak da yukarıda bir arkadaş kaşıkla bile kulağa hoş gelen ritim çıkarsalar dinlerim demiş ona da + sonsuz hatta alkış
    Bu forum bizim ülkenin özeti işte.Herkes birbirini yargılıyor.Seviyorsam dinlerim abi size ne?

• Geçen gün konserdeydim, haterlar çıldırsın live performansı en iyi türk rock gruplarından biri

• Sigara İçmeyen İnsandır :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Severek dinliyoruz

Antalya konserinde o sıcakta adamlara helal olsun ben dinlerken yoruldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-794C1993F

Abi cidden Duman ne ya, gidin Türkçe dinliycekseniz Bulutsuzluk Özlemi dinleyin, ne biliyim Yüksek Sadakay dinleyin. İngilizce de dinliyorsanız oldschool Rock'ın her türlü gideri var. Gelelim Metal'e, abi Black Metal'e fln bulaşmayın hiç. Metal dinleyin ama SOAD dinle Skillet fln dinle hani. Şu iki grubada girmeyen Eric Clapton var o ayrı dünya zaten.

Günlük hayatımda, "neden Duman dinlemiyorsun? " sorusunun sürekli sorulmasına tepkidir yukarıdaki yazı.

Not : A7X dinleyen kimse yok galiba O.o
    Duman dinlemeyin diyip soad,skillet,a7x dinleyin demek kaçıncı level slxmsmdmd

Skillet metal bile değil

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.