Şimdi Ara

Duman Konserinde Teklif

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 aydır samimi konustugum kızı 30unda duman konserine götürüyorum, yaratıcı çıkma teklifleri bekliyorum :) Bir de samimi derken konusuyoruz fakat konu bulunca konu bulmada çok sıkıntı yaşıyorum hatta bunun için kız benden sogumaya baslamıstı son anda kurtardık. Birbirimizden hoslanıyoruz. Neler yapabilirim sizce ? Sizce konserde neler dersem kabul eder ?

• Eğer senden hoşlanıyosa her türlü kabul eder. Sade bi çıkma teklifi etsen de olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce gezindiniz mi? ilk olacak sanırım dışarıda bi yere gitmeye? gelirse büyük ihtimal olur.

şimdi dumanın romantik şarkıları vardır illa. Dumanın tüm şarkılarını dinle sana güzel gelen şarkılardan birkaç tanesini seç. Bu şarkı senin için falan de. sonrasını artık hallet )
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan.

Daha önce gezindiniz mi? ilk olacak sanırım dışarıda bi yere gitmeye? gelirse büyük ihtimal olur.

şimdi dumanın romantik şarkıları vardır illa. Dumanın tüm şarkılarını dinle sana güzel gelen şarkılardan birkaç tanesini seç. Bu şarkı senin için falan de. sonrasını artık hallet )

daha önce kafelere filan gitmedik ama her okul çıkışında gezeriz parkta filan, yanıbaşımdan şarkısını çok seviyor o şarkıda bir şeyler yapmam gerekiyor
  • up up up
  • Yanibasimdan sarkisini cok seviyorsa dinlediginde aklina gelen birisi vardir, o sarkida bir seyler yapman ne kadar dogru olur bilemiyorum baska seyler dusunmeni tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.