quote:Orijinalden alıntı: Man!me Kız seni seviyosa dans fügürleriymiş,buymuş,pazardaki artismiş umrunda olmaz... bazardaki olabilir ama
quote:Orijinalden alıntı: 1.8T Olm sen de dans etmeyi bilmiyosan ne diye atladın? 2 bira çakınca M.J sandın heralde kendini. Bence kız bir daha senle bulaşmayacak, yarın görürsün. +1 Süper söylemişsin dostum
Hocam şöyle sağa sola kendini oynatıp dursaydın öyle apaçi dansı etmene gerek yok hiç bilmiyorsan bile.
Bende senin gibi diyodum hatta konu bile açtım fakat o kadar votkadan sonra bi bok hatırlamıyom sadece cool davran gerisi yalan http://forum.donanimhaber.com/m_41093300/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41093541 buyur burdan :D
quote:Orijinalden alıntı: Niggababy quote:Orijinalden alıntı: InteR quote:Orijinalden alıntı: visibleghost BU ADAMA BİTİYORUM YA kim bu Hocam bunun ismini napacanız yahu ? :D
quote:Orijinalden alıntı: heyoguzhan quote:Orijinalden alıntı: Niggababy quote:Orijinalden alıntı: InteR quote:Orijinalden alıntı: visibleghost BU ADAMA BİTİYORUM YA kim bu Hocam bunun ismini napacanız yahu ? :D How i met your motherın en bomba adamı.(barney stinson)
quote:Orijinalden alıntı: serserie quote:Orijinalden alıntı: heyoguzhan quote:Orijinalden alıntı: Niggababy quote:Orijinalden alıntı: InteR quote:Orijinalden alıntı: visibleghost BU ADAMA BİTİYORUM YA kim bu Hocam bunun ismini napacanız yahu ? :D How i met your motherın en bomba adamı.(barney stinson) gerçek ismi neil patrick harris ayrıca gay olduğunu öğrendiğimde çok üzüldüm daha ne kızlar tavlayacaktık onunla
Kızj önünde bu hareketi yap ,sana vermek için sıraya girerler...artık yatak olayını rezerve ile yaparsın.