Şimdi Ara

dÜN BANA HAKARETE EDENLERE SESLENİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün saat 3 sıralarında actığım topicten dolayı bircok hakarete uğradım.

http://forum.donanimhaber.com/m_9207609/mpage_1/key_//tm.htm#9208260

Ben koxpla kasmıyorum demiyorumkii topicde sadece carımın ii olup olmadığını atağının nasil olduğunu soruyorum.Ama milllet nasıl algılıyor.Yok hava atmak icin açmışım bu topiği.Nasıl öle bişi olabilir ben bu forumda kimseyi tanımıyorumkikime hava atayım yüzyüze görüştüğüm bi tane adam var mı yok ee daha ne .sürekli resimdeki sınıf arkadaşlarımın koxp yaptığını sölediler.ben size topiği acarken bunlarımı sordum carımın nasıl olduğunu sordum.
    Peki şimdi size soruyorum koxpla kasıyorduk ewt ama bu fromda koxpla kasılmamış bi tane adam var mı ? Benim önceden LVL 56 pristim vardı üstü full item +6 iron impact str +9 takılar filan vs... ama ne oldu soyuldu.1 yıllık emeğim boşa gitti.koxpla kasmadıkta ne oldu bu emek soygumcuları varken.KO bizi illa preminyum almaya zorladı hatta koxpun sitesiyler ortak çalıştığı ortaya çıktı.Bu kadar şerefsizlik varken itiraf ediyorum koxpla kasıyordum.Kasmayada devam edicem.
    Dün topicde arkadaşlar bana pis koxpcu yok bu topic kitlensin filan dediler.peki onlara soruyorum ellerini vicdanına koysunlar 1 kere bile olsa koxp partisiene girmemişler mi tabikide girmişler.post kasmak icin sallıyorlar.
    İtemlarıma gelince sen kendini kral mı zannediyon diyenler oldu.İtemlarımın hic birinde en ufak bir hack,jırsızlık yoktur.Çünkü daha önce soyulduğum icin acısını bilirim kimseyede bunu tattırmak istemem.Sİzde 10 gününüzü maradonda geicrin sizinde olsun.
    Son birşey söylemek istiyorumcarımın son halini bir kez daha koyuyorummerak edenler icin dünkü resmi sinirlenip silmiştim.

dÜN BANA HAKARETE EDENLERE SESLENİYORUM

İtemlarımıda tekrar yazıyorum kimse bunun altında değişik nedenler aramasın(hava atma vb şeyler)Bunları yapmamama hic bir neden yok.

+1 rebirth citinler
    +9 takılar
    +7 raptor reduce
    lupus

Yüksek lvl warriorlara soruyorumAtağım iiimi YAda elime +7totoyla impact mı alsam o zaman nasıl olur.

Eğer isteyenler olursa pm atsınlar her türlü 1vs1 yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Davedragon -- 10 Eylül 2006; 17:52:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.