Şimdi Ara

Dün görülen gözkyüzündeki garip cisimler[BEN DE GÖRDÜM!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: achilles97

quote:

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

Eğer o füze rus füzesi ise üzerine baya komplo teorileri üretilir.

Benim komplo teorim şu:
    Türkiye Suriye ile ilişkilerinde savaş noktasına geldi.
    Bunu gören Rusya Başbakana Ankara vs. yerleri vurma tehditinde bulundu.
    Başbakan bunu galeye almadı.
    Rusya bunun üzerine Türkiye semalarına füze yollayıp, kalkanların bir işe yaramadığını gösterdi.
    Ankara baştan aldığı tehditin etkisiyle açıklama yapmadı.

Bakalım devamı nasıl olacak. Eğer dediklerim doğruysa Abd'de Rusya üzerinde füze denemesi yapar veya Suriye macerasından vazgeçerler.

BU SAÇMA TEORİYİ SANA YAKIŞTIRAMADIM.BENDE SENİ AKILLI BİRİ SANMIŞTIM .

HEY ALLAHIM TEORİYE BAK YA İNTİHAR SEBEBİ RESMEN

O FÜZE TÜRKİYEDE DEĞİL Bİ ÇOK ÜLKEDE GÖZÜKTÜ BU Bİ NEVİ GÜCÜNÜ GÖSTERMEK İSTİYO RUSYA.TEHDİT MEHDİT YOK DAĞILABİLİRSİNİZ

BİDE ABD,RUSYA ÜZERİNDE FÜZE DENEMESİ YAPARDAN SONRASINA KAHKAHA ATTIM.ABD RUSYAYA DENEME YAPSIN BAKAYIM O FÜZELERİN SONU NE OLUYO GÖRÜRSÜNÜZ.

Hg. Başbakanım

Sonuçta komplo teorisi: olacak diye bir şey yok veya olmayacak diye de bir şey yok.
    Teorimin gerçeği yansıtmadığı kanısına nereden vardınız? Benim dediğim üst düzey kişiler arasındaki sürtüşme. Yoksa siz devletin üst kademelerinde misiniz?
    Türkiye'de yetkili siyasetçi çıkıp bu konuda açıklama yaptı mı? Eğer yapmadıysa işin içinde bir bit yeniği olabilir.

Ayrıca Abd füze teknolojisinde bildiğim Rusya'dan ileri(En azından SSCB yıkıldıktan sonra Rusya eski gücünü kaybetti). Niye öyle bir deneme yapamasın. Bir deneme yapıldı diye savaş mı çıkacak?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: achilles97

quote:

Eğer o füze rus füzesi ise üzerine baya komplo teorileri üretilir.

Benim komplo teorim şu:
    Türkiye Suriye ile ilişkilerinde savaş noktasına geldi.
    Bunu gören Rusya Başbakana Ankara vs. yerleri vurma tehditinde bulundu.
    Başbakan bunu galeye almadı.
    Rusya bunun üzerine Türkiye semalarına füze yollayıp, kalkanların bir işe yaramadığını gösterdi.
    Ankara baştan aldığı tehditin etkisiyle açıklama yapmadı.

Bakalım devamı nasıl olacak. Eğer dediklerim doğruysa Abd'de Rusya üzerinde füze denemesi yapar veya Suriye macerasından vazgeçerler.

BU SAÇMA TEORİYİ SANA YAKIŞTIRAMADIM.BENDE SENİ AKILLI BİRİ SANMIŞTIM .

HEY ALLAHIM TEORİYE BAK YA İNTİHAR SEBEBİ RESMEN

O FÜZE TÜRKİYEDE DEĞİL Bİ ÇOK ÜLKEDE GÖZÜKTÜ BU Bİ NEVİ GÜCÜNÜ GÖSTERMEK İSTİYO RUSYA.TEHDİT MEHDİT YOK DAĞILABİLİRSİNİZ

BİDE ABD,RUSYA ÜZERİNDE FÜZE DENEMESİ YAPARDAN SONRASINA KAHKAHA ATTIM.ABD RUSYAYA DENEME YAPSIN BAKAYIM O FÜZELERİN SONU NE OLUYO GÖRÜRSÜNÜZ.

Hg. Başbakanım

Sonuçta komplo teorisi: olacak diye bir şey yok veya olmayacak diye de bir şey yok.
    Teorimin gerçeği yansıtmadığı kanısına nereden vardınız? Benim dediğim üst düzey kişiler arasındaki sürtüşme. Yoksa siz devletin üst kademelerinde misiniz?
    Türkiye'de yetkili siyasetçi çıkıp bu konuda açıklama yaptı mı? Eğer yapmadıysa işin içinde bir bit yeniği olabilir.

Ayrıca Abd füze teknolojisinde bildiğim Rusya'dan ileri(En azından SSCB yıkıldıktan sonra Rusya eski gücünü kaybetti). Niye öyle bir deneme yapamasın. Bir deneme yapıldı diye savaş mı çıkacak?

abd o denemeyi anca kapısının önünnde yapar rahat ol sen.

rusya sınırları içinde kimse kafasına göre deneme falan yapamaz. abd'ninde abartıldığı kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum.daha iran bile abd'nin radara yakalanmayan uçağını düşürebiliyorsa. rusya ne yapar sen düşün artık.

vede abd ile rusyanın füze menzil sistemi aynıydı sanırsam ikisininde 10000km civarı bişey.

yani 2side füze sisteminde birbirinden üstün değil bence.abd ile rusya kolay kolay savaşmaz. sadece savaştırırlar.

bknz:kuzey kore-güney kore
    bknz:israil-iran

• inanmayın amerikanın oyunu bunlar
  • bence bunu da açıklasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli

İlk'i SSCB döneminde ürerilmiş.Rusya döneminde geliştirilmiş kıtalararası balistik füze.Yaklaşık 800 kiloton TNT gücünde.

Dün görülen gözkyüzündeki garip cisimler[BEN DE GÖRDÜM!]
    Bu resim füzenin büyüklüğü hakkında size bilgi verebilir.

Topol-M Değil Mi Bu?
    Koskoca Füzeye + Taşıyıcıya 4 Tane Küçük Yangın Söndürme Tüpüde Çok Güzel Aksesuar Olmuş..

Onu Bunu Bırakında Bizim Topraklar İyice Yol Geçen Hanı Oldu..

• Konu hortlamış.Bunu göreli 1,5 ay oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

quote:

Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli

İlk'i SSCB döneminde ürerilmiş.Rusya döneminde geliştirilmiş kıtalararası balistik füze.Yaklaşık 800 kiloton TNT gücünde.

Dün görülen gözkyüzündeki garip cisimler[BEN DE GÖRDÜM!]
    Bu resim füzenin büyüklüğü hakkında size bilgi verebilir.

Topol-M Değil Mi Bu?
    Koskoca Füzeye + Taşıyıcıya 4 Tane Küçük Yangın Söndürme Tüpüde Çok Güzel Aksesuar Olmuş..

Onu Bunu Bırakında Bizim Topraklar İyice Yol Geçen Hanı Oldu..

Evet.Topol-M

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.