Yok hocam o isin sakasiydi ayakla 150-200 fln basiyorum ama bench press te rekorum 5 yil once 90 idi simdi 2 haftadir tekrar basladim 50 basiyorum. |
Bildirim
Yok hocam o isin sakasiydi ayakla 150-200 fln basiyorum ama bench press te rekorum 5 yil once 90 idi simdi 2 haftadir tekrar basladim 50 basiyorum. |
Madem ki Türksün göster ki ürksün |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla hastane devlet dairesi vs isiniz olmasin sosyal olarak mukemmel bir hayatim var kadinlari cok guzel icki ucuz. Cok para kazaniym zengin olayim tutkusu yoksa gul gibi gecinip gidersiniz sonucta maaslar Almanya fln gibi degil ama o konuyu geciyorum ben ogrenciyken burada 3 kurusa da inanilmaz egleniyordum hatta belki daha cok simdi is guc sahibi oldum pek degismedi. |
Bir daha gelirsen haber ver takiliriz. Gelen olursa mutlaka bana pm atsin. 2 hafta once Futbol bolumunden Besiktasli bir abimizi agirladim gezdirdim is icin gelmisti. |
Teşekkür ederim hocam. Gelirsem haber ederim. Takılırız. Player club'u ve istiklal caddesi gibi sokaklarını özledim. 🙂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |