Şimdi Ara

Dün I30RN0V4 Merkez Koptu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BaRo55

quote:

Orjinalden alıntı: Sipahi

quote:

Cebine Para Mı Girdi De Bu Kadar Seviniyorsun Yada O Takımda Mı Oynuyorsun ?

1 sene önce 14 yaşında herşeyin farkında idin.1000küsür mesaj sayın ile.şimdi 3000küsür olmuşsun.yazılarında giderek saçmalaşıyor.mesajlara saçma şeylerle cevap yazıp çok sivrilme.

Bana Göre Ben Bunu Söyledim...Yazdıklarımı Okuma O Zaman Bu Kadar Basit..

@CatSK : Benim İçin Olan Şeylerde Mutlu Olurum Ve Tabiki Eğer Sevdiğim İnsan Mutluysa Tabiki..Arkadaşıda Kutlarım İStediği Şey Olmuş Fakat Bu Kadar Sevinç Abartı Bence..Ama Yinede Kutlarım..

@.iLK. : Saçmaladığının Farkındasındır Umarım..

Sen adama sorunda haklı oluyorsun ;
    Aynı soruyu ben sana sorunca saçmalıyorum
    Hiç birşeyin farkında felan değilsin kanımca

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: M@L!

Konun sonu kötü gidiyor...

Ben burda hepimiz seviniriz diye açmıştım ama bazı kendini bilmez hasiyetsiz herifler gene dalgaya aldı

herif demek yanlış olur.çocuklar demek lazım. bornova olin gençlik sporun bulunduğu gruptan çıktı değil mi?

Sizde Kendini Büyük Gösterip Hatta 2 Ay Sonra 16 Yaşıma Gircem Kendinize Bir Havalık Taslamayınız Bilip Bilmediğiniz Şeyler Var Açıklayacak Zorunda Da Değilim..Son Kez Mesaj Yazıyorum Konuya..Konu Kirlenmesin Diye Oda Konuyu Açan Arkadaş İçin..

Bornova'ya Başarılar Dilerim Devamını BekLeriz..

• Tamam sana güle güle.uğraşamam seninle.mali grupta olingençlikspor varmıydı.
  • quote:

quote:

Ben burda hepimiz seviniriz diye açmıştım ama bazı kendini bilmez hasiyetsiz herifler gene dalgaya aldı

herif demek yanlış olur.çocuklar demek lazım. bornova olin gençlik sporun bulunduğu gruptan çıktı değil mi?

Evet çıktı
  • ben birşey demiyorum sevinmene , ancak neden normal yazmak varken böyle saçmaca iğrenç bir şey yazdın ;

quote:

I30RN0V4M
  • quote:

quote:

quote:

Sizde Kendini Büyük Gösterip Hatta 2 Ay Sonra 16 Yaşıma Gircem Kendinize Bir Havalık Taslamayınız Bilip Bilmediğiniz Şeyler Var Açıklayacak Zorunda Da Değilim..Son Kez Mesaj Yazıyorum Konuya..Konu Kirlenmesin Diye Oda Konuyu Açan Arkadaş İçin..

Bornova'ya Başarılar Dilerim Devamını BekLeriz..

• Siz Bornova demeseydiniz hiçbir şey anlamamış olacaktım...

Tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

ben birşey demiyorum sevinmene , ancak neden normal yazmak varken böyle saçmaca iğrenç bir şey yazdın ;

quote:

I30RN0V4M

Yukardada belirttiğim gibi SEVİNÇTEN
  • ooo Edirnem de çıkmış. güzel.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.