Şimdi Ara

Dün konu açmıştım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bi kaç araç buldum lütfen 🙏 bakar mısınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen görünüşü iyi sorunsuzlukta ilk sirada oldugunu okudum bi kac gun once mazdanin buda artisi benim kafayi allak bullak eden de 2003 model civari 3 serisi bmw lerin biraz modifiyeli hallerinin goruntusu mazdanin goruntusu ve sorunsuzlugu insignianin hem luks olusu hem goruntusu hemde az gorulmus ve performansininda iyi olmasi

Leon dan vazgectim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 318 orjinal gozukuyo hor kullanilmamis galiba tampon felan guzel durur ama dediginiz mazda 6 ve insignia teknolojik bakimdan daha yeni ler bakalim artik hangisini alip fotograf koyacaz foruma

• Bmw'lerden uzak dur ,insignia cok yakar ,leon'lar senin icin en uygun olanları bence,aslında ben dün renault önermistim ama markadan dolayı soğuk kalmıştın aslında tam sana göreydi megane couplar...

• memo84 kullanıcısına yanıt
    Abi cok yakar ama inanin az klometre yaparim 10 km ev ile okul arasi ortalama 4 5 gunde 100 km yol yaparim.

• Dun biri demisti sondaki araci

Boylesi kalmis olsa hic dusunmem alirdim

Ilk resimdeki gibi bi passat bulsam alirdim

Arabanin manuel mi otomatikmi onden cekisli mi arkadan itisli mi oldugu onemli değil

Benzinli tercihim cunku fazla yol yapmiyacam

Bunlar gibi gorunumu guzel performansli arac almak niyetim marka takintimda yok aslinda

• SARl S kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah Hosbulduk

Kırmızı Mazda 6 alabileceğin en dolu ve geniş araç olur. Fakat 2.0 galiba araç, vergisi ve yemi fazla olur biraz. İkinci eli kötü biraz da. Fakat esasen vergisi ve yakıtı sorun olmazsa alınabilir.

Yoksa Leon FR hem genç arabası, hem az yakar, hem piyasası iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SARl

http://i.hizliresim.com/oEXBO2.jpg

http://i.hizliresim.com/LQl9Qz.png

http://i.hizliresim.com/QQLbZG.png

http://i.hizliresim.com/PQ1Xo6.jpg

Kızların bu arabalara bakacağını umuyorsan yanılırsın ,bakmayı bırak birde dalga konusu olursun 😂😂adın apaçiye çıkar demedi deme 😂😂😂

• ben olsam 1.6t insignie alırdım bunların içinden ama temizini bulursanız mondeo da bakın
  • Leon alın bence

• memo84 kullanıcısına yanıt
    Ulan abi yav

Bmw ve accord guzel araba be
    zaten kizlar arabaya bakmaz
    Bende ozguveni düşük biri degilim arabayla kiz tavlayacagina inanan
    Ayrica basimiz bagli yav

Ben milletin hoşuna gitsin istiyorum ama maksat kiz degil guzel araba bee desinler

• Apaçi olasın gelmiş, bmw alacaksın ve burada onay arıyorsun. Apaçık belli bu. Kimse sana o bmw'ler için onay vermeyecek ama sen yine de gidip bmw alacaksın. Alacağın kişide muhtemelen sana benzer düşüncede olmuş olacağından arızalar silsilesi başladığında kafanı taşlara vuracak; nerde ucuza kapatsamda hemen elden çıkarıp kimin ahını alsam diye düşünmeye başlayacaksın.

Münceccim miyim neyim.
  • Abi sana şöyle deyim 6 7 sene once tam ergenlik siralari bu araclar coktu ve orjinaldi bi kac m tampon 320 gordukmu agzimiz acik kaliyodu

Hayalimdi
    Dışı lacivert içi bej bi 320 coupe
    Motor degisimini servisler yapiyor ve makul 10 bin felan olsa 3 5 parca cizik boyali motor sorunu olan bi 320 ci yi hic dusunmem alirim ama biraz daha sorunlu kelimesini duyarsam emin ol vazgecmek zorunda kalacam
    Ayda 300 liralik yakit onemli degil ama ayda 500 600 masraf cikaracak hadi onu da hectim ufak tefek de olsa sık sık sanayiye gitmek istemiyorum

Insignia yi arastirdim kasasi agirmis 130 beygirlik secenek yurumez oyle deniyo forumdada

Mazda teknolojik donanim temizlik bakimindan hepsinden iyi durumda piyasada ama hmsu da var bekledigim gibi cikmaz arabayi sevemezsem satilmasi zor diyen oldu cevapda

En mantiklisi yine son kasa astranin gucunden feragat ederek alinmasi ve bi kac degisimle guzel bi arac yapmasi.

Ama tahmin etmenizden ötürü e46 320 ci hayalimdine kadar ins.agram sayfasi varsa yerli yabanci takip ediyordun simdi ip ne ler yuzunddn temizi yok piyasada parasal manada 50 bin lirayla sinirli kalindigi icin 330 da alinamaz zaten bakimlari cok pahaliymis

Seytan diyo 316 al
    Insignia ve leon u listeden cikarttim almiyacam

• Sana o kadar tecrübeden bahsettim inanmadın.
    Sana diyorum ki benzinli araba ve gençsin bunlar birleşince o ibresinin hızla aşağıya düştüğünü ve her arabaya bindiğinde yakıt ibresinin daha aşağıda ve bir anda aşağıda olduğunu gördüğünde, 450-500km de bir benzinlik e gittiğinde yine konu açacaksın.

Ancak çok istiyorsan söyleyeyim o yüksek km lere araç alma. Elindeki para gayet iyi.

Seçenekleri söyleyeyim sana.

Kasası ağır ama yine de tatmin eder bak uçar demiyorum Astra j sport donanım alırsın manuel.

Sonra golf 6 kasa 1.4 tsi 122 beygir bu da tatmin eder ve daha az yakar.

Sonra en dolu ve en tatmin edici olanı leon fr mk2 kasa hem dolu hem km az olur hem de arabaya bir ek yapmana gerek yok. Yakıt tsi motor aynı olur golf ile.

Mazda 6 güzel evet ama 2.0 motor atmosferik turbo gibi bir anda patlamaz tork olarak çok yüksek değil sadece hacim var ve otomatik ile birleşince törpüleniyor.

Bir de megane 3 ün pek tutulmayan 1.4 tce 130 beygir motoru ve focus 3 kasa 1.6 180 beygir leri var ecoboost motorlar bunlar zaten biraz bütçe artırımına bakar.

Hem focus 3 hem insignia 180 likler temiz olarak alınır ve binilir gider ama ben olsam başlangıçta o kadar güçlü araçla başlamazdım.

Karar senin pişman olma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugrakutuk -- 20 Eylül 2016; 13:06:37 >

• Uzun sureli kafa rahat kullanim icin mazda 6
    Ama 50-55 vereceksin arabaya sonradan neden yok diye arayacagin donanimlar olabilir donanimlarina da iyi bakmani oneririm
    Ornegin elektonik koltuk ayarlama bluetooth koltuk isitma yol bilgisayari vs

• bahsedilen araçların fabrika verilerine göre
    LEON 200nm torku 1400-4400 devir aralığında verebiliyor.
    INSIGNIA 1,6t 230nm torku 2200 - 5500 devir aralığında verebiliyor.
    tabii bunlar benzin verileri LPG takılırsa neler olur bilinmez.

Bence BMW ler karşılaştırma dışı sadece BMW binmek istersin beğenir ve alırsın .
    bir ara kızlar konu olmuş sanırım . bence kızların en çok bildiği ve ilgi gösterdiği araç BMW
  • Şimdi biliyorum okuldan eve kafeye bara falan gidicen ama ister istemez yol yapıcaksın.Ben A3'ün benzin parasına zor yetişiyorum İnsignia'nınkine yetişemezsin bir arkadaş tavsiyesi olarak kulağında kalsın.Öğrenci olduğuna göre anladığım kadarıyla gençsin Leon işini çok rahat görür.Ama sanaayii ile ilgili bilgi veremem,ben 1,4 motorlu A3'ümden gayet memnunum motora anahtar vurulmadı daha 3.5 4 senedir.

• Hepinize çok teşekkürler

Karar verildi : 320ci 2003-2004 model
    Öncelikle kararimda yillardir hayalini kurmam ve yakisikli bi araba olması yatiyo.

'Bi abim apaçi olasın gelmiş' demis. Öncelikle otomatik yada manuel farketmiyor ve kararsiz kaldigim siralarda secenekler onden cekisli araclardi (bmw haric)
    Yani öyle kıç baş attiracak değilim
    Öyle millete kendimi zorla kufur ettirmek icin son ses muzik acacak degilim

Ve ayrica apaci gruplardan olusanbi cevrem yok

Neyse 10 15 gun artik temiz bir 320ci bulmaya adayacagim kendimi
    Ve nasipse buraya fotosunu atacam.

Yardimci olma düşüncesiyle yorum yapmis herkese tesekkur ederim.
    Allah kaza bela vermesin cumlenize

İyi günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: SARl

Hepinize çok teşekkürler

Karar verildi : 320ci 2003-2004 model
    Öncelikle kararimda yillardir hayalini kurmam ve yakisikli bi araba olması yatiyo.

'Bi abim apaçi olasın gelmiş' demis. Öncelikle otomatik yada manuel farketmiyor ve kararsiz kaldigim siralarda secenekler onden cekisli araclardi (bmw haric)
    Yani öyle kıç baş attiracak değilim
    Öyle millete kendimi zorla kufur ettirmek icin son ses muzik acacak degilim

Ve ayrica apaci gruplardan olusanbi cevrem yok

Neyse 10 15 gun artik temiz bir 320ci bulmaya adayacagim kendimi
    Ve nasipse buraya fotosunu atacam.

Yardimci olma düşüncesiyle yorum yapmis herkese tesekkur ederim.
    Allah kaza bela vermesin cumlenize

İyi günler...

Tercih çok güzel ve doğru bir karar
    Temizini bulmak zor ama imkansız değil
    Simdiden hayırli olsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.