yok be bana yardımcı olmaya çalışıyor oda zaten dün bir tane ayarladı 21 yaşında kız dokuz eylülde okuyor onlar görüşüyorlar şimdide kızla bulışmaya gitti, bense mal mal evde pinekliyorum
Oha
+ 2
her şeyi anladım da neden bilgisayarın var mı diye sordu baban? bilgisayarı olmasaydı bu iş olmucak mıydı?
quote:
Orijinalden alıntı: Efemmm
xswordfishx,
ahlaklı olmakda var değilmi, bu sizde yoksa bilemem, ben buraya danışayım dedim sebil var demedim, eger olursa olur olmazsa olmaz ama birilerine birini peşkeş çekecek kadar senin gibi sütü bozuk değilim.
sen önce kendi babanın ''ahlaklı'' sütüne bak genç. annenin yaşadığı durumu allah başka annelere yaşatmasın...
Babaya bak, oğlu eliyle cinsel ilişkiye girerken kendisi 20 lik çıtırları götürüyor.
ben epeydır gırmıyordum forumda ne cok cıkma teklıfı yada kızla tanısan varmıs bende tanısmak ıstıyorum banada ayarlasanızala la neolur olmamı:D
kardeş, anlattığına göre karambole olmuş bir olay, sınavda karşına çıkmış biri bu. tamam karambole olupda bir ömür boyu birliktelik sürenlerde var. ama şurasını söyleyim, böyle direk msn, face isteyen kızlarından uzak dur ! sen daha bir günlüksün nasıl msn veya facesini istersin . kardeş böyle kızdan hayır cıkmaz . kız dediğin biraz ağır olur. direk msn face istenirmi ya. senin ne haddine ki direk istiyorsun . bu çok ters hocam ya. babana diyecek bir lafım yok , çünkü evladının geleceğini düşünmek yerine kızla ugraştırıyor . bu çok ters. sen bundan önce nasılsan öyle devam et kardeş. direk balıklama atlama. ilk önce istikbal , sonra EŞ
F
quote:
Orijinalden alıntı: BL@cKLioN
F
A
quote:
Orijinalden alıntı: D.B CoopeR
quote:
F
A
K
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
quote:
quote:
F
A
K
E
pompala
quote:
Orijinalden alıntı: Yigit`
Sınava moralin iyi gir diye sana numaradan kız ayarlamışlar...
Aynen
quote:
Orijinalden alıntı: XxTRxX
quote:
Orijinalden alıntı: Yigit`
Sınava moralin iyi gir diye sana numaradan kız ayarlamışlar...
Aynen
bunu yazıcaktım tam yazılmış zaten
Sana tavsiye buraya ciddi bir konu açma.
quote:
Orijinalden alıntı: cnryldz
böbreklere dikkat
böbrekler ne alaka anlamadım şimdi
amg şahin k da üye mi buraya muhabbete bak yaa
Orijinalden alıntı: no_fear78
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
F
A
K
E
D
i
R
:):):) keyfine bak eylen konu açmışın ya konu açacagına gidip eklesen oohoo :)
quote:
Orijinalden alıntı: aslanz61
amg şahin k da üye mi buraya muhabbete bak yaa
şahin k ha süpersin dostum
O kadar saçma kız varken böle biri nie olmasınki.. Hem öle ilişkiler gördümkü nasıl başladığına dair. Bir soruyla bile. Bu arada ben de abazayım yaw kız yok mu kız