Şimdi Ara

Dune bulamıyoruz memlekette... Muadili ne alalım media player olarak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cemo62

Programcıymış külahımın programcısı ortalık programcıdan geçilmiyor zaten, yaşın kaç bilmiyorum ama sen önce üslup adap öğren ondan sonra program script yazmayı denersin, adamakıllı 'Ben cemo62nin düşüncesine katılmıyorum, bla bla' yazabilirdin ama o kaliteyi herkesten beklememek lazım..

Bu kadar ince düşünüyorsan sil geç yazmayacaksın bu durumda saatlerce araştırma yapıp o cihazlardan birini alan kişilerin emeğine saygısızlık yapmış oluyorsun. Yani bilmiyorsan konuşmayacaksın.
  • Demogoji yapma, ne emeğe saygısızlığı? Ben fikrimi söyledim, amaç film seyretmekse, amaç görüntü kalitesiyse android cihazları sil geç diyorum. Kaldı ki bir ton insan var bunu söyleyen.. Peki sen beni nereden tanıyor, nereden biliyorsun ki benim tecrüme sahibi olmadıgıma kanaat getiriyorsun? Yani benim söz konusu cihazları demo etmediği denemediğimi nerden biliyorsun? Hangi şirketin elemanısın? Yoksa bu cihazları ithal eden firmanın elemanı mısın? Eline bir tane dandik android cihazı alan home theater uzmanı oluyor memlekette. Olsun, madem heves ettin, uzmanım diye geçin, benden daha da uzman ol, problem değil de insanlara hakaret edip sataşma bari, kendi halinde takıl.. Beni imzamdaki sistemden tanıyanlar bilenler bilir, her ay bolca soru gelir cihaz tavsiyesi için özel mesajla. Ben netim, ben buyum, gerçek yaşamda da Türkçe öğretmeniyim, peki sen kimsin ve amacın ne? Bu arada acaba bir ergenle mi muhatap oluyorum diye de tedirginlik içindeyim..

İstersen özel mesaj yoluyla devam edelim, arkadaşın konusu daha fazla kirlenmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

Demogoji yapma, ne emeğe saygısızlığı? Ben fikrimi söyledim, amaç film seyretmekse, amaç görüntü kalitesiyse android cihazları sil geç diyorum. Kaldı ki bir ton insan var bunu söyleyen.. Peki sen beni nereden tanıyor, nereden biliyorsun ki benim tecrüme sahibi olmadıgıma kanaat getiriyorsun? Yani benim söz konusu cihazları demo etmediği denemediğimi nerden biliyorsun? Hangi şirketin elemanısın? Yoksa bu cihazları ithal eden firmanın elemanı mısın? Eline bir tane dandik android cihazı alan home theater uzmanı oluyor memlekette. Olsun, madem heves ettin, uzmanım diye geçin, benden daha da uzman ol, problem değil de insanlara hakaret edip sataşma bari, kendi halinde takıl.. Beni imzamdaki sistemden tanıyanlar bilenler bilir, her ay bolca soru gelir cihaz tavsiyesi için özel mesajla. Ben netim, ben buyum, gerçek yaşamda da Türkçe öğretmeniyim, peki sen kimsin ve amacın ne? Bu arada acaba bir ergenle mi muhatap oluyorum diye de tedirginlik içindeyim..

İstersen özel mesaj yoluyla devam edelim, arkadaşın konusu daha fazla kirlenmesin

Hala amaç görüntü kalitesiyse android cihazları sil geç diyerek bu konuda cahillik yapmaya devam ediyorsun. Himedia q serisi ve dune hd base 3d ile görüntü kalitesi karşılaştırması yaptın mı kardeşim o yorumu yazabilmek için... Varsa elinde sil geç diyebilecek kadar söylediğinin referansı olacak sağlam kaynak koy buraya bende bu konuda cahilce yorum yazmadığını kabul edeyim ve sana bunları söyleyerek benim cahillik ettiğimi yazıp özür dileyeyim. Burada ki kızgınlığım sana değil genel birikim bilende yazıyor bilmeyende forumda sana karşı fazla tepki göstermiş olabilirim.

• Evet yaptım dune 1 gömlek daha üstün kesinlikle ama uçurum über bir fark yok, yani biri bluray gibi biri dvd gibi bir fark yok tabiki. Ben bu testi 106 inç yani 234cm perde de yaptım, küçük ekranda fark minimal olabilir kendini belli etmeyebilir. Eğer arada bir fark olmasaydı emin ol elimdeki dune yi 600 tl ye satar gider 300 liraya himedia alır aradaki 300 lirayla da gider Kumkapı da rakı-balık yapardim. Ben sadece onu değil popcorn a400 ile bile testini yaptım, belki bu cihaz senin eline bile geçmemiştir. O yüzden tavsiyem forumda tanımadıgın kişilere bodaslama dalma, sonradan mahcup olabilirsin.

Kaynak da sormuşsun benim kaynagım forumlardaki gerçek kullanıcılardır. Avsforum, avforums, networkmediatank, mppclub. Bir şey test etme imkanım olmasa da Buradaki kullanıcı yorumları benim referansımdır aynı zamanda. İnceleme sitelerine pek itibar etmem. Ha senin gibi arada fark yok diyenlerde var tabiki. Burada da bunu söyleyen kıymetli arkadaşlar var. Ben bu insanları cahillikle suçlamıyorum, onlar fark görmüyorsa görmüyordur. Gözleri bozuk da demiyorum. Fark, kendini kullanılan sistemin değişkenliğine göre (ebat, izleme mesafesi vb) belli eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo62 -- 8 Temmuz 2015; 18:12:16 >

• Yani kimse kimseyi silip geçmiyormuş sadece ortalıkta dolaşanlar göreceli yorumlardan ibaret
    Himedianın 4K görüntü verebildiğini de unutmamak lazım insanları yanlış yönlendirmeyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m184

Yani kimse kimseyi silip geçmiyormuş sadece ortalıkta dolaşanlar göreceli yorumlardan ibaret
    Himedianın 4K görüntü verebildiğini de unutmamak lazım insanları yanlış yönlendirmeyelim

Bak hala sidik yarıştırma peşindesin, İşte kafan bunu almıyor ki, benimki de kendi yorumum, yine kendi yorumumu söylüyorum konuyu açan arkadaşa: sil geç, arkadaş ne kastın kendini bu kadar, androidi bu cihazları sen mi icat ettin de bu kadar gurur meselesi yaptın. Merak etme insanları yanlış yönlendirse yönlendirse senin gibi fanatikler yönlendirir. Az önce profilini inceledim de keşke seninle hiç tartışmaya girmeseydim. Siyasi bir konu hakkındaki görüşlerini okudum, benim 13 yaşımdaki yeğenim kıvamında yazılarını gördüm, senin adına inan ben utandım.

Sen haklısın arkadaşım, Allah benim gibi cahillere senin gibi ilim irfan yutmuş insanlardan feyz almayı nasip etsin.

Hadi güle güle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo62 -- 8 Temmuz 2015; 19:57:05 >

• Sidik filn yarıştırmıyorum senin gibi komplekli de değilim yok siyasi yorumumu okumuşmuş :) elmayla armut herkes senin gibi düşünmek zorunda değil siyasi veya cihaz yorumların :) Dune fanatikliği yapan sendin ben ikisininde eksi artı yönlerini yazdım şu cihaz çöptür gbi cahilce yorum yapmadım.. snra bana gelmiş fanatiklikten bahsediyorsun android tabanlıymış vb.. Daha ikisininde linux tabanlı olduğunu bilmiyor konuşuyor

• quote:

Sidik filn yarıştırmıyorum senin gibi komplekli de değilim yok siyasi yorumumu okumuşmuş :) elmayla armut herkes senin gibi düşünmek zorunda değil siyasi veya cihaz yorumların :) Dune fanatikliği yapan sendin ben ikisininde eksi artı yönlerini yazdım şu cihaz çöptür gbi cahilce yorum yapmadım.. snra bana gelmiş fanatiklikten bahsediyorsun android tabanlıymış vb.. Daha ikisininde linux tabanlı olduğunu bilmiyor konuşuyor

Kimin kompleksli oldugu ortada, git biraz dolaş da hava al beynine oksijen gitsin, kafayı kırmışsın cihazlarla.. Fikrimi ortaya koyarken senden icazet alacak değilim, mesele cihaz değil mesele senin terbiyesizliğin, mesele senin aktrollüğün de değil, mesele senin beyninin içindeki nöron ve sinapslar :)
  • Türkiye bu yüzden bu halde ağzı olan konuşuyor bilen de bilmeyen de ortalık bilgi çöplüğü yalan yanlış.. Düzeltene de tahammül yok

• quote:

Türkiye bu yüzden bu halde ağzı olan konuşuyor bilen de bilmeyen de ortalık bilgi çöplüğü yalan yanlış.. Düzeltene de tahammül yok

Dinime küfreden müslüman olsa.Şaka gibi :) ... Sistemin nedir merak ettim home theater alanındaki tecrübelerini kullandıgın tv projeksiyon perde medya oynatıcılar hoparlörler resimleriyle ekleyip düzgünce izah etsen de senin şu bilgi birikiminden bir yararlanalım. En son 4K tv tavsiyesi istemişsin, o günden beri başımıza terbiyesizlik ve ukalalık yapacak kadar uzman kesildiğine göre epey bi tecrübe edinmişsindir sanırım..
  • 3 sene dune kullandım yerli ve yabancı forumlarda cihazın yazılımsal eksik yönlerini tamamlamak adına (torrent tamamlanınca oto unrar yapabilmesi gbi) ürettiğim çözümlerle ilgili paylaşımlarda bulundum. Yani sadece aç kapa yapan pasif bir kullanıcı değildim.. Son 4 5 aydır himedia q3 kullanıyorum. Duneden sonra pişman olurum diye tereddüt ettim fakat androidin yazılımsal zenginliğinin etkisiyle dunedeki kapalı kutu ortamından çıkmanın ferahlığı başka bir artı özellik örn iş yerimden uzakmasaüstü yapıp torrentlerimi ve dosyalarımı yönetebiliyorum.. Buna rağmen himedia duneye fark atar havada karada gbi fanatik bir yorumda bulunmadım ikisinin artı eksi yönleri olabilir. Görüntü kalitesiyle ilgili olarakta fark göremedim fark olsa bile bunun kalite olarak değil de renk ayarlarıyla ilgili müdahele ile değiştirilebileceği kanaatindeyim canlılık veya himediadaki kullanılan playerın rgp ayarlarına kadar..
    m184 kullanıcı adımla benim dışımda mesajlar yazılmış olabilir sadece bana ait bir hesap değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m184 -- 9 Temmuz 2015; 0:38:57 >

• quote:

m184 kullanıcı adımla benim dışımda mesajlar yazılmış olabilir sadece bana ait bir hesap değildir

Anlıyorum böyle güzel üslupla yazarken sen yazıyorsun ama millete cahil derken kuzenin yazıyor demek ki..

Son cevabım, polemik değil, cihaz üzerine, benim nacizane görüşüm şudur isteyen dikkate alır istemeyen almaz: Eğer androidin sağladıgı kolaylıklarla işiniz yoksa Dune varken himedia fındık fıstık alınmaz. Dune yokken himedia alınır, kullanılır, androidin sağladığı avantajlar elbette var, ondan yararlanılır.

Konuyu açan arkadaş ben android istiyorum, internette rahatça gezmek istiyorum dememiş değil mi? Amaç kaliteli bir şekilde film izlemek ise bulunabilirse Dune alınır diyorum. Bence bu anlamda muadili yok. Tutup da otomatik altyazı indirsin, Kodi olsun deseydi sil geç dune al diyecek değildik..

Renkleri daha doğru yorumladıgına ve himediadan biraz daha keskin bir görüntü sunduğunu kendim tatbik ettim. Benim tecrübeme güvenmeyen de almaz, yorumumu boş geçer. Bu kadar basit.. Kuzenine söyle de böyle basit mevzular yüzünden cahil cuhela olayına girmesin kimseyle yoksa adamı itin g.tune sokarlar..(Yanlış anlama bir deyim sadece, rezil ederler manasında) Selam ve sevgiler, saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo62 -- 9 Temmuz 2015; 0:56:28 >

• Hayır cahil içerikli yorumu ben yazdım 4k tv tavsiyesi ile ilgili mesajı ben yazmadım demek istedim. Son mesajın daha tarafsıza yakın olmuş tahammül edilebilir.
    Bu arada kimsenin g.tne girmiş gibi hissetmiyorum aynı duyguları paylaştığımıza seni düşündüren ne sebep oldu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m184 -- 9 Temmuz 2015; 3:26:56 >
  • Aziz mübarek Ramazan günü arkadaşlar niye birbirimizi kırıyoruz yahuu

değmez kardeşler yalan dünyanın içine dalınca bırak dune'u androidi 6 aydır açıp tek film izleyemedim açıp keyif alıyorsanız sizden mutlusu yok en iyi cihaz sahip olduğun cihazdır kalın sağlıcakla kırmayın birbirinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Aziz mübarek Ramazan günü arkadaşlar niye birbirimizi kırıyoruz yahuu

değmez kardeşler yalan dünyanın içine dalınca bırak dune'u androidi 6 aydır açıp tek film izleyemedim açıp keyif alıyorsanız sizden mutlusu yok en iyi cihaz sahip olduğun cihazdır kalın sağlıcakla kırmayın birbirinizi

Sevgili hocam inanın ben de sizin gibi düşünüyorum, benim olayım zaten senin cihazın benim cihazım değil, arkadaş tutup cahil demiş tartışma oradan çıktı. Benden size güzel bir film tavsiyesi, Selam ve sevgiler

Dune bulamıyoruz memlekette... Muadili ne alalım media player olarak?

• Eyvallah kardeşim
    inşallah diyeyim
    işyerine opus 2 m2 aldım daha sesini duymak nasip olmadı

eve onkyo 806 aldım onun da sesini duymak nasip olmadı anla artık iş yoğunluğumu ama azimliyim bayram sonrası başlıyorum tekrar hobilerime dönüyorum

ama sizin için

aynı model 2 samsung tv ye aynı hdmi kablo ile bağlı popcornhour vten ve zidoo x9 belki realtek 1195 chipsetli bir android box testi yapacağım şu papirus ile seko92 bursa testini yapıp bana cihazları gönderemedi ki
  • Arkadaşlar, kavga etmişsiniz falan, üzüldüm yahu ...
    Boşverin.

Aldım Dune'ı dün.

Biraz kullanayım yorumlarımı yazacağım.

Teşekkürler, tüm yorum yapanlara...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.