İki gündür Popcorn Hour C200, DUNE BD Prime ve DUNE HD Base arasında bir sürü yazı okudum. Hepsinin birbirine göre artısı veya eksisi var. Kullanıcılara bir sorum var sizce en kullanışlısı hangisi ? Ben Hem Blu-Ray Disk olarak hemde HDD Takarak kullanmak istiyorum. Ayrıca bu cihazların hepsinde Win7 işletim sistemli bir bilgisayardan erişim sağlayıp yeni filmleri ekleyip eski filmleri silme imkanım var mı ? Yoksa her seferinde HDD Sökmem mi gerekiyor ?
Şimdiden Teşekkür Ederim.
Bu cihazları kullanan kimse yokmu şimdi burda
ben c200 kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. önceden tvix 6500 ve wd tv live hd de kullandım. eğer sadece hd film izleyeceğim diyorsan bukadar para vermene gerek yok tabii illa bluray player olmalı ise bu iki cihaz da çok iyi. dune tek avantajı bence üzerinde hazır bluray olması. c200 için ayrıca alıp takman gerekiyor. c200 ü açık olarak bir yazılım avantajı var bildiğim kadarıyla
Ben her ikisini de kullandım..
O kadar Basit ki; Her ikisinin de Forumda Topikleri var, Topiklerinde ayrıntılı inceleme var, bunları oku. Karar vermene yarayacak kısım ise bu inceleme sonrası, birinde hep problemden bahsedilmiş diğerinde pek problem yok... Problemli olanda ise şansına iyi makina düşerse o da iyi.. Kolay gelsin..
bende ıkı cıhazıda kullanan biri olarak ben tercıhımı dune dan yana kullanırdım acıkcası
aynı sıkıntıyı yaşadım forumdaki pharmacist arkadaşım saolsun Dune siparişi verdim ve memnun kalacağımı düşünüyorum açıkçası
zaten donanım olarak c200 den üstün olduğu yazılıp çiziliyor.
aynen oyle stabillik konusunda dune un yanına yaklasan cıhaz yok orası kesın en azından
Çok teşekkür ederim Dune alayım bende dediğiniz gibi o daha iyi duruyor. Tekrar teşekkürler ilginiz için.
c-200 bayağı kaba bir cihaz tabi işlevsellikte önemli..dune da ek geliştirmeler fazla gibi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme