Yapığınız işin ne kadar zor olduğunun farkındayım. Yaptığınız incelemeleri izleyen kişilerin olumsuz yorumları ya da eleştirileri, ya da fikir sahibi olmayan insanlara oyun hakkında optimum bilgiyi vermenin ne kadar zor olabileceğini anlıyorum. Kayıt cihazı karşısında konuşma yapmanın zorluğunu da az çok tahmin edebiliyorum. Yaptığınız işin hayranı değilim ancak ben olsam daha da iyisini yapabilirim de demiyorum. Ancak bu kadar çok insan tarafından izlenen bir sitede inceleme yapmak bana kalırsa daha dikkatli olmayı gerektiriyor. Yaptığınız telaffuz hataları yanı sıra Ersin Bey, incelemeleriniz bende sanki oyunu tam oynamadan incelemelerinizi hazırladığınız kanısını uyandırdı. Önümüzdeki incelemerde kendinizi eksik olan konularda tamamlamanız dileğiyle başarılar diliyorum.
Puhaha tam trt modunda bi inceleme.Bu nası ses tonu böyle sabit kalıyo ya :D
çok güzel bir değerlendirme 6,7 bile fazla olmuş özellikle oynanabilirlik 4 üzerine çıkamaz
dikkat ederseniz diabloyu ilk çıktığından beri oynayanlar hep diabloyu örnek gösteriyor benim bu tür oyunlarda en çok beklediğim özellik devamlılığı olması dragon age 2 yi bitirir bitirmez bilgisayarımdan sildim bu oyunda en beyendiğim özellik hard modun biraz zor olması özellikle boss savaşlarında başka bi güzellik göremedim
Eleştiri her zaman olucaktır. bence incelemeleriniz gayet güzel başarılı yorumlarınızın devamını bekleriz.
Paranıza yazık.. oynanabilirlik diye birşey yok karakterler asyalı guylar gimi kızım sana söyledim gelinm sen anlaa Tlye yazık boşu boşuna değer kaybettirmeyin:D daha değerli şeylerle değerlendirin
valla ben ps3 te oynuyorum gayet güzel bir oyun neden bukadar sert elestiriler var anlayamadim.bence kötü bir oyun degil arkadaslar online modu gayet güzel ayrica.sadece kamera acisi bazen can sıkabiliyor. 10 / 7 alir benden.
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
valla ben ps3 te oynuyorum gayet güzel bir oyun neden bukadar sert elestiriler var anlayamadim.bence kötü bir oyun degil arkadaslar online modu gayet güzel ayrica.sadece kamera acisi bazen can sıkabiliyor. 10 / 7 alir benden.
Oyunu bakmadım halbuki Dungeon Siege I ve II çok güzeldi. Bu oyuna önyargılardan ve dışarıdan gelen kötü yorumlardan dolayı bakmadım bile.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme