Şimdi Ara

Dunkirk| Christopher Nolan| Temmuz 21,2017 (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.202
Cevap
18
Favori
42.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kdr-2015

Anlaşılan biz Nolancılar ikiye bölünmüş vaziyetteyiz. Bir tarafta Dunkirk savunanlar diğer tarafta da DÜRÜST FİLM SANATINA KARŞI SAYGISI OLANLAR

Bu kadar savaş hepimize yetti artık. Dunkirk kahramanlarına yol verelim lütfen alanı tahliye edebilirler ; )

dayı filmin çekimleri atmosfer mekanlar.çok iyi tam nolan tarzı ama filmin elle tutulur yanı yok abi,savaş bekledi herkes çatışma vs düşün bu film savaş vadisi gibi çatışma olsa vs Ulan o zaman izlemeye doyamazdın emin ol,mesela yıldızlararasına bak izle babam izle ebbedi sıkılmazsın baş yapıt ama dunkirk bir kerelik olmadı bir kaç sefer yoksa yemiyor bu film inan

• Kesinlikle, hikayenin gerçekten yaşanmış olması, filmi bir o kadar güzel yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Anlaşılan biz Nolancılar ikiye bölünmüş vaziyetteyiz. Bir tarafta Dunkirk savunanlar diğer tarafta da DÜRÜST FİLM SANATINA KARŞI SAYGISI OLANLAR

Bu kadar savaş hepimize yetti artık. Dunkirk kahramanlarına yol verelim lütfen alanı tahliye edebilirler ; )

dayı filmin çekimleri atmosfer mekanlar.çok iyi tam nolan tarzı ama filmin elle tutulur yanı yok abi,savaş bekledi herkes çatışma vs düşün bu film savaş vadisi gibi çatışma olsa vs Ulan o zaman izlemeye doyamazdın emin ol,mesela yıldızlararasına bak izle babam izle ebbedi sıkılmazsın baş yapıt ama dunkirk bir kerelik olmadı bir kaç sefer yoksa yemiyor bu film inan

Azcık kitap oku bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Azcık kitap oku bence

sana ben okutacam kitap rahat ol

• ww2 severler için kötü film değil ama özel ww2 ilginiz yoksa izlemeyiniz. tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 25 Aralık 2017; 9:3:54 >
  • film bize göre değil onlara göre güzel, dunkirk onların tarihi ondan dolayı film güzel olmuş. Ama bana göre vasat bir filmdi, supermarine soundtrack ını dinleyince dedim ki "yine hans zimmer yapmış müziği şimdi bu müziğim olduğu yer ne heyecanlıdır" dedim ama öyle değilmiş. ne bir heyecan ne bir acı ne bir merak ne bir vs.
    Karşılaştırmak gerekirse Son samuray filmi bu file göre bayağı hatta çok iyi. İki filmde aynı şeyi anlatıyor ama son samuray filmi insanı derinden etkiliyor adeta tüylerin diken diken oluyor.

e yovarlamam bu kadar
  • Arşiv fotoları ve Dunkirk filmi

Kısa bir video. Tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 3 Ocak 2018; 0:23:46 >
  • An itibariyle Oscar adaylıkları açıklandı ve Dunkirk tam 8 dalda aday!

Production Design
    Cinematography
    Sound Editing
    Sound Mixing
    Original Score
    Film Editing
    Directing
    ve Best Picture!

Hans Zimmer her zaman ki gibi, Christopher Nolan da sonunda aday, iki kategoride. Ama bu sefer de vermezlerse artık...

Yürü be Nolan!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 23 Ocak 2018; 16:57:31 >
  • Ödül sezonunu takip ediyor musun hiç? Nolan'ın kazanma ihtimali 0. Ödül Del Toro'nun, bir aydır hatta belki dahah uzun süredir belli olan birşey bu.
  • nuovocinemaparadiso N kullanıcısına yanıt
    Interstellar'a yaptıklarından sonra vermezlerse şaşırmam zaten. Ama bu sene Nolan'ı aday gösterdilerse - özellikle ilk defa en iyi yönetmen kategorisinde- demek ki biraz akıllanmışlar.

• Dunkirk'ün bu kadar potaya oynamasının sebebi teknik alanlardaki başarısı. Filmografide tek beğenmediğim filmi ama teknik başarısını yadsımak olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Interstellar'a yaptıklarından sonra vermezlerse şaşırmam zaten. Ama bu sene Nolan'ı aday gösterdilerse - özellikle ilk defa en iyi yönetmen kategorisinde- demek ki biraz akıllanmışlar.

Nolan'ın hakkı en çok The dark Knight da yendi. O yüzden bu sene aday olmasına sevindim. Ama Academy Del Toro'ya kendini borçlu hissediyor, filmi de fena değil. O yüzden rahat kazanır bu yıl. Pan'ın Labirenti filmiyle Oscarı çoktan alması gerekiyordu aslında bana göre.
  • nuovocinemaparadiso N kullanıcısına yanıt
    Nolan'a aslında haksızlık yapılmadığı bir film yok. Ben En iyi yönetmen ve en iyi filmi ikisi arasında paylaştırırlar diye düşünüyorum. Tabi gönül isterki ikisini de Nolan alsın.

• Oscar iyice saçmalamaya başladı. Şimdi bu filmin yönetmen ve en iyi filme aday gösterilmesinin muhtemelen tek nedeni Christopher Nolan'ın önceki işlerinde hak ettiği ödülleri vermemiş olmaları. Yani Dunkirk ile alakası yok. Dicaprio'ya da böyle yapmışlardı. Ya ödülü hak eden yapıma verin ya da hiç vermeyin.
  • Nolan'ın oscarı hakkedecek en son filmi olmasına rağmen sonuna kadar destekliyorum, milli duygulardan yürüse de umarım 8'ini de alır.
  • Umarım yanıltırlar.

Çünkü Oscar, bir yönetmen en iyi yönetmenlik ödülü alırken, çektiği filme ödülün verilmediği bir yer. Akademideki jüri görünümlü sahtekarlar yine aldıkları politik, ırk, cinsiyet talimatlarına göre ödül dağıtır. Dunkirk, Soundtrack dışı ödül alırsa şaşırırım. 21. yüzyılın mücevheri Blade Runner 2049 da aynı usulle harcanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 23 Ocak 2018; 20:33:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Oscar iyice saçmalamaya başladı. Şimdi bu filmin yönetmen ve en iyi filme aday gösterilmesinin muhtemelen tek nedeni Christopher Nolan'ın önceki işlerinde hak ettiği ödülleri vermemiş olmaları. Yani Dunkirk ile alakası yok. Dicaprio'ya da böyle yapmışlardı. Ya ödülü hak eden yapıma verin ya da hiç vermeyin.

DiCaprio'nun Revenant'taki oyunculuğu çok iyiydi bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar kotu beklemiyordum
  • Filmi yazin imax de izlemistim daha sonrasinda dun evde yeniden izledim ve tekrardan hayran kaldim.Sinematografik scidan kusursuz bir yapim.Gerek askerlerin sahildeki psikolojisi gerek ucak sahneleri beni benden aldi.Filme aksiyon gorme beklentisiyle giden tayfa husrana ugramis gordugum kadariyla.Ancak Nolan bu filmin deneysel bir film olacagini cekimler basladiginda soylemisti.Er Ryan tadinda bekliyordu herhalde herkes filmi.Ancak film diger savas filmelrinden cok daha farkli.Filmin amaci sahildeki askerlerin caresizligini ve psikolojisini anlatmak ustune dayali ve bunu cok iyi basarmjs bence.Gerek ses gerek atmosfer olarak cok cok basariliydi.10/8.5 veririm filme.Umarim bu tarzda daha fazla calisma goruruz Nolan'dan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nolan filmi zaten Oscar icin cekti
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.