Şimdi Ara

Dünya adil degil (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cepAnkara

sen dedin ya aç kuranı oku diye ..o kadar ayet arasından sen birini oku bakalım diyosun ben de senin o cümlenin sadece ilk başını aldım yani aç kelimesini ..tek başına ne anlamlar ifade eder bu söz mealin tamamını okuduğunda herşeyi anlıcaksın..yok nahl ın 5.ayetini oku yok tevbe nin 23 ..bunları geç..belli ki yobazsın diyor bir de..sizde milletin diniyle alay etme mi vardır siz özgürlükçü değilmiydiniz sen milletin diniyle dalga geçerken yobaz olmuyosun da ben mi oluyorum..yazık valla yazık

Tamamınıda okusan aynı kardeşim boş yere çene yorma bence :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yobazlar anlayamaz .senin mantığınla cevap vereyim artık kafirun süresi 6.ayet.'Sizin dininiz size, benim dinim banadır'

• quote:

yobazlar anlayamaz .senin mantığınla cevap vereyim artık kafirun süresi 6.ayet.'Sizin dininiz size, benim dinim banadır'

Aynen öyle kardeşim.

• inşallah biri ibret alır
  • Hayatın adil olduğunu kimse söylemedi, canlı yaşamının başlamasından bu yana doğal seleksiyon diye bir şey var. Her ne kadar gelişmiş bilim ve tıp sayesinde doğal seleksiyona ket vurulsa da güçlü olan hayatta kalır.
  • Böyle videolarla ibret alınıyorsa vay halimize. Bunlar yerine kişisel gelişim videoları izlesen daha yararlı olur bence.
  • kişi ekleme yapmamışsin mesaja :) göremeyenler ibret alamaz ha bi de yobazlar ..kişisel gelişim videolarina senin bakman daha yararlı olacak gibi zira yukarda verdiğin cevaplardan belli kimin ihtiyacının olduğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepAnkara -- 2 Ocak 2015; 23:21:29 >
  • quote:

kişi ekleme yapmamışsin mesaja :) göremeyenler ibret alamaz ha bi de yobazlar ..kişisel gelişim videolarina senin bakman daha yararlı olacak gibi zira yukarda verdiğin cevaplardan belli kimin ihtiyacının olduğu

Zamanında gördüm ben merak etme boşa vakit kaybı imiş meğerse. Aklını çalıştırabilen anlar neyin ne olduğunu. Sen bunları izlemeye devam et ali ercandan medineye varamadım ilahisi sana gelsin :)

• bak izlemiş bi de elin hristiyani yahudisi hangisiyse artık müslüman oluyor günahın kötülüğün pisligin olduğu bir ortamda ,sende de bütün imkanlar varken hala dalga geçme çabaları .doğru dürüst bir iddian bile yok sadece bir metinden bir kelime yi alip bak ışte dininiz diyosun ..

• bu dünyada tam anlamıyla bir adaletin olmaması başka bir yerde adaletin sağlanacağına delildir
  • quote:

bak izlemiş bi de elin hristiyani yahudisi hangisiyse artık müslüman oluyor günahın kötülüğün pisligin olduğu bir ortamda ,sende de bütün imkanlar varken hala dalga geçme çabaları .doğru dürüst bir iddian bile yok sadece bir metinden bir kelime yi alip bak ışte dininiz diyosun ..

Sadece bir metin yok yazmak istesem bir sürü sure var ama size inkar etmiş oluyorum belli başlı kısımlarını almış oluyorum başı ile sonunu okumadan yazıyor oluyorum. Ne siz bana laf anlatabilirsiniz nede ben size bu konu böyle uzar gider.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.