Şimdi Ara

DÜNYA BASKETBOL ŞAMPİYONASI 2019 ÇİN (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
363
Cevap
1
Favori
17.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thanatos_1905

Önceden hepimizin bildiği gibi grup birincisi çapraz grubun ikincisiyle oynar eleme usulü devam ederdi bu sene değiştirdi FIBA onu 2.gruplardan sonra eleme usulü devam edecek
    ABD'yi yenseydik 2. gruptan da çıkardık. Şimdi çıkamayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

Abartmayın hocam.

Alıntıları Göster
    Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: KingShady

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda hocam?

Alıntıları Göster
    Cedi'nin son basket-faul yaptıktan sonraki ve Doğuş'un topu çaldıktan sonraki Cedi'nin sevincini görmediniz sanırım hocam. Eğer basketi atsa kahraman olacakken, neden bilerek kaçırsın ki?

• Cool Storm kullanıcısına yanıt
    Gördüm hocam fakat o an ne düşündüğünü bilemeyiz ben şahsen Nba derecesinde bir oyuncunun o atışları nasıl kaçırdığını idrak edemedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar güven eksikliği olur arkadaş. ,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden tüm maçları vermiyor kanallar?

• S Sport ta hocam

• Simdi bizim grubun ilk ikisi ile Yunanistan'in bulundugu grubun ilk ikisi bir gruba daha girecek.

Yeni grupta biz abd ile oynamayacagiz, 3'te 3 yaparak ikinci gruba dusen takimlarin avantaji ne olacak? +1 puanla mi baslayacaklar ya da ilk grupta alinan puanlar direk 2. gruba mi yansitilacak? Ya da abd, brezilya 2 biz yunanistan 1 puanla mi baslayacagiz gruba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 4 Eylül 2019; 2:49:23 >
  • KingShady kullanıcısına yanıt
    Ne atışlar kaçıyor ,kimler neler kaçırdı su ana kadar . Bunlar normal seyler olan ve olacak olan seyler
    2 atış kaçırdı dıye ne “sattı” olur ne “kötü” oyuncu olur..

Aslında bu kadsr kötü durumda oyundan kopmaması bile olumlu özellik buna dikkat kesilmek gerek. Ama işte gömmeyi seven milletiz o hoca değil bu oyuncu değil demek daha kolay gelıyor sanki

• orh01 kullanıcısına yanıt
    Konunun siyasetle ne alakası var, birincisi adamların kendi ülkesinde yapılan bir turnuva burada da o turnuva yapılsa her maç kalabalık olur.ikincisi Amerika, çinle ticaret savaşı'na girmiş, ekonomik olarak büyük yaptırımlar uyguluyor, her fırsatta Çin'e laf sokuyor Trump efendi, Huawei gibi şirketleri ile uğraşıyor. Sen kalkıyorsun biz çok iyi olduğumuz için bizi desteklediler diyorsun, bu söylediğine kendin inanıyor musun. Kalkıp amerika'yı mi destekleyecekler di İspanya'da oynasa Sırbistan'da oynasa Çinliler onları destekleyecek

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Cedi osman bu maçta ki liderliği kaldıramadı.Son topa kadar da oyunun kritik dakikalarında hep hatalı tercihler de bulundu.Macin son topun da yapılmayacak bir iş tatum a harika bir faul yaptı.Rakiba hediye ettiği hücum ribaund ları zaten ortada.

Cedi arkadaşımız bu dünya kupasına oynamaya değil daha çok gezmeye geldiği bariz ortada.

Maalesef hido dan memo dan daha iyi yerlere geleceğini düşündüğümüz cedi, ersan in yanına bile yaklaşamayacak.

Şampuan reklamında basket atmaya devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So Good. -- 4 Eylül 2019; 12:22:9 >
  • Aykan19o3 A kullanıcısına yanıt
    Bu grupta alınan puanlarla bir üst gruba cikiyorsun 3 te 3 yapıp 6 puan ile çıkarsan 2.grupta ki galibiyet üst tur demek

• quote:

Orijinalden alıntı: So Good.

Cedi osman bu maçta ki liderliği kaldıramadı.Son topa kadar da oyunun kritik dakikalarında hep hatalı tercihler de bulundu.Macin son topun da yapılmayacak bir iş tatum a harika bir faul yaptı.Rakiba hediye ettiği hücum ribaund ları zaten ortada.

Cedi arkadaşımız bu dünya kupasına oynamaya değil daha çok gezmeye geldiği bariz ortada.

Maalesef hido dan memo dan daha iyi yerlere geleceğini düşündüğümüz cedi, ersan in yanına bile yaklaşamayacak.

Şampuan reklamında basket atmaya devam...
    Neler beklediğinize bağlı.
    Cedi asla takımın 1 numarası olamaz zaten.Hele NBA de zaman zaman Hidayet Mehmet gibi takımın bazı yönlerinden etkileri olamaz.O özelliklere sahip oyuncu değil çünkü.Yanlış beklenti içine girmemek lazım.Hidayet Mehmet'in başka NBA kariyeri oldu Cedi'nin başka olacak.Biraz daha Hidayet'e benzeyecek.Hidayet NBA 3.sezonu bittikten sonra hücum anlamında kritik sayılar bulmaya başladı 2 yıl içindede ciddi anlamda yer buldu.Yani Cedi'nin henüz 2.sezonu bitti.Hidayet skorer olarak başlamadı her şeyi biraz yapacak oyuncu olarak başladı.Cedi yine böyle.10/15 -6-7 gibi ortalamalar hem NBA hem milli takım için yeterli ortalamalar

Gezmeye geldi falan demek ise çok saçma komik yani afedersiniz.Hidayet Mehmet ise neler ne maçlar ne berbat turnuvalar batırdı şimdi hatırlatmayın yazdırmayın bana.Hidayet adeta yürüyerek maçları bitiriyordu Ersan daha 2 Avrupa Şampiyonası öncesinde yine böyle çok kötü maçlar çıkarmıştı yine aynı şimdi Cedi'ye yapılanlar yazılıyordu kendisi için.

Cedi bu turnuvada ne zaman top kullanması gerektiğini bilerek oynuyor.Daha önceki milli maçlarda daha çok topu istiyordu bu biraz olumsuz etkiliyordu.Hatalı tercihler çok fazla yapmadı.Asla yaptığını düşünmüyorum.Sadece isabetsiz oldu.Oyundan kopmaması çok önemliydi,kopmadı.Son top faul için değil savunma için gitti adama ama hatalıydı tabi.Zaten kötü oynadı bunu kabul ediyorum.Ama asmak kesmek saçmalık .Cedi takımı 20-25 atsın her maç sırtlasın beklerseniz zaten olmaz.Ayrıca kolay değil bir anda 1.opsiyon haline gelmiş olmak.Şu milli takımdaki neredeyse tüm oyuncular takımlarının ana hücum silahi değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 4 Eylül 2019; 12:42:14 >

• ulan şu amerika maçının şokunu halen üzerimden atabilmiş deiğilim

:F
  • Şu tarihinin en kötü abd kadrosunu yenemdik ya artık bi 30 yıl bu fırsatı zor yakalarız. Tarihi fırsat kaçtı resmen 2 faul sokamamamız yüzünden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Şu tarihinin en kötü abd kadrosunu yenemdik ya artık bi 30 yıl bu fırsatı zor yakalarız. Tarihi fırsat kaçtı resmen 2 faul sokamamamız yüzünden.
    yemin ediyorum duvarları yumruklayacaktım herhalde en az oradaki takım kadar üzüldüm daha da çok sinirlendim ve hayal kırıklığı

ciddi ciddi şoku atamadım üzerimden :D normalde spor müsabakalarına bu kadar takılmam ama hem milli takımın verdiği aidiyet duygusu hem de bu maçın hikayesi harbiden bu şoku atlatmak uzun sürecek

tarih her zaman kazananları yazar 1 yıl sonra bu maçın hikayesi unutulur ama istatistiklerde skoru yazar

cidden FAZİA :/
  • Sırbistan - italya liderlik maçı var şuan isteyenler izlesin çok sağlam maç güzel başladı.

müstakbel şampiyonu izleyelim biraz
  • Chalrie Keley kullanıcısına yanıt
    Tanımadığın bir insana yazacağın cevabı, edep çerçevesinde cevap yazın, benim yorum yaptığım şahısın avukatlığını yapar gibi, millet kafayı yemiş diyerek saygısız bir uslup çerçevesinde yazamazsın, yoruma katılırsın katılmazsın, ama kimseye gıyabında hakaret edemezsin.
  • maçları pc den nasıl izlerim
  • Bir çok konu konuşulabilir ama bence top da bizi sevmedi. İlk yarı ne üçlükler çemberi dövdü çıktı. Biraz şanş olsa alırdık maçı

Bence 4 atış kaçırdıktan sonra erken bir faul yapıp atışa getirmeliydik onları. Matematiksal olarak %66 bize yarardı bu durum. En kötü 2 atışı da atsalar bile bize hucüm için daha güzel bir süre kalırdı. Maç sonunda savunma seçtik olmadı. Uzatma da savunmayı denemeyip faul yapmalıydık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kepirlikerem -- 4 Eylül 2019; 18:8:1 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.