Şimdi Ara

DÜNYA BASKETBOL ŞAMPİYONASI 2019 ÇİN (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
1
Favori
17.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır gördüğüm en dandik milli takımdı

Abd i nerdeyse yeniryorduk takıma sallarken millet bana sallıyordu o arada

Yine diyorum kadın milli takımını izlemek daha az sinir edici bunları izlemek yerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekya'yı küçümsersen kendini bir şey zannedersen böyle rezil olursun. İş disiplini, profesyonellik sıfır. Bir de tembeller, kötü sporcular, ruhsuzlar. Azcık oyun zekası, basketbol temelini öğrenmeleri, bir de serbest atış çalışmaları lazım.

• Cedi Osman'dan da yıldız olmaz. Geçiniz.

• Sadece cedi değil ki sorun. Milli takım çöp. Çekya yı küçümsemek nedir? Al sana sonuç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Sadece cedi değil ki sorun. Milli takım çöp. Çekya yı küçümsemek nedir? Al sana sonuç.
    çek cumhuriyeti 2. grubun ilk maçında brezilya'nın da içinden geçti şimdi. takımın müthiş bir şut dinamiği var şuan turnuvada izlediğim kadarıyla sırbistan'ı saymazsak avustralya ile birlikte en iyi takım oyunu oynayan ülkelerden biri çek cumhuriyeti.

şimdi bugün abd de yunanistan'ı yenerse abd 4 - çek cumhuriyeti ve brezilya 3 er galibiyet olacak. yunanistan da 2 de kalacak bugün yenilirse. son maçta çek cumhuriyeti-yunanistan olduğu için kazanan götürecek gibi. açıkçası şuana kadar çeklerin bütün maçlarını izledim turnuvada. son maçta yunanistanı da ezip geçmesi normal sonuçtur benim için. ama bugün ki abd-yunanistan maçında bir sürpriz çıksa grup çok güzel savaş alanı olur

• maç var birazdan olimpiyat elemesi için.
  • Semih yine batırıyor,maç sonu instagramdan yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 7 Eylül 2019; 14:41:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • First jedi

• Cedi nba de nasıl kontrat yapıyor anlamıyorum bu adamlar hiç mi izlemiyor şu maçlarını.

• Takimda hic enerji ve motivasyon kalmamis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furkanda berbat

• Sırbistanın c takımı Karadağ bile yenemiyoz

• Semih smaç bastı ya😵😵😵

• Avrupada yeneceğimiz ülke kalmadı heralde.Belki Bulgaristan,Romanya falan onları yeneriz.

• takımın bu kadar kötü olmasının sebebi abd maçı sonrası ben bile dağıldım, oyuncuları nasıl toplarım bilemiyorum diye açıklama yapan ufuk sarıca'dır. tarihin en kötü kadrosuyla, bu koç birleşince ortaya böyle bir takım çıktı.
  • usa yunanistan izliyorum şuan. iş nedeniyle ilk defa yunanistan canlı izliyorum.

adamlar sanki giannis'e top atmıyolar gibi geldi.

diğer maçlarda da böyle miydi ?
  • İnanılmaz ya ne kadar kötü oynadık. Son anlarda da olsa yenmeyi başardık şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

usa yunanistan izliyorum şuan. iş nedeniyle ilk defa yunanistan canlı izliyorum.

adamlar sanki giannis'e top atmıyolar gibi geldi.

diğer maçlarda da böyle miydi ?
    evet öyle. takım içinde giannis'i pek sevmiyorlar en çok o konuşulduğu için ve en popüler o olduğu için. giannis de kendini onlardan üstün görüyor. kibir meselesi var biraz.
  • Kazandık bir şekilde
  • olimpiyatlara katılmak içindi bu maç sanırım geriden iyi gelmişler izlemeyip skoru takip ediyordum. Olimpiyatlarda hangi takımlar kesin olacak belli mi?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.