Şimdi Ara

Dünya'da i-Phone 3G Fiyatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
18.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fransa fiyatı belli mi? (anlaşmasız fiyat) sanırım 1 hafta geç çıkacakmış orda..
  • quote:

8Gb=399 $ (yeni abonelik düşünmeyen AT&T aboneleri)
    16Gb=499 $ (yeni abonelik düşünmeyen AT&T aboneleri)

bunu açıklıyabilicek bir vatandaş var mı apple store'dan gidip bu fiyata alırım o zaman nasılsa kırılıcak
  • Kanada'dan sözleşmesiz iphone g3 alabilirmiyim?ne kadara?
  • sözleşmeye güven olmaz basıcam paramı sözleşmesiz kırılmış bir iphone alıcam her ay 75 lira niye ödiyim enayimiyim ama 25 ytl falan olursa almayı düşünürüm sözleşmeli
  • nereden alıcan kırılmış?Kanadayla ilgili bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: superiyot

sözleşmeye güven olmaz basıcam paramı sözleşmesiz kırılmış bir iphone alıcam her ay 75 lira niye ödiyim enayimiyim ama 25 ytl falan olursa almayı düşünürüm sözleşmeli

ee apple dese o zaman iphone 3g 4000 ytl vericen yani o zaman enayi olmucan mı söyledigin biraz saçma olmuş

apple iphone çok pahalı bir telefon ha ayda 75*24=1800ytl vermişsin yada toptan 1800 ytl vermişsin farkeden bişe olmaz alıcaksanda aylık taksitli almak daha mantıklı parayı birden vermemiş olursun
  • arada gözden kaçan birşey var sanırım simkiltisiz denen fiyatları herkes istediğin hattı takkullan sanıyor durum öyle değil..

durum şöyle normal bir iphone aldıgınızda simkiltili yani sadece içinden çıkan hat ile aktivasyon yapılabiliyor yani başka bir at&t hattı dahi çalışmıyor ama sizin eski at&t hattınız var ev değiştirmek istemiyorsunuz

ne yapıyorsunuz gidip simkiltisiz tabir edilen telefondan alıyorsunuz ama bu telefon sadece at&t ile çalışıyor ama yeni kontrat vs yapmaya gerek olmadan sadece o şebeke içindeki hatlar ile kullanılabiliyor

bu işlem jailbreak ile önceki sürümde gerçekleşiyordu hatta abd de genelde simkildi açık değil sadece jailbreak ve aktivasyonu yapılmış kullanıyordukiler garanti dışına çıkmasın telefon ...

599 usd olan alımda sadece satan operatör hatları ile kullanım serbst tüm dünya hatları değil..

yanlışsam düzeltin ama benim bilgiğim böyle..

• quote:

Orjinalden alıntı: berkay27

quote:

bunu açıklıyabilicek bir vatandaş var mı apple store'dan gidip bu fiyata alırım o zaman nasılsa kırılıcak

parantez içindeki at&t abonesi yazını görmezden gelmişsin yani at&t hatmı kullanıyorsun merak ettim :D

ayrıca eski numarana telefonu aktive edeceklerdir mutlaka bu seçenekte ..

ama gene orada aktive etselerde kontrat olmadığından türk mantıgı alınıp getirilebilir ama ya onada 1 tane alabilrisin derseler 1 hat için bi dünya eski at&t açık hat bulmak gerekir ucuz abolca iphone almak için...

çok işi karıştırmışlar bu sefer bakalım işin içinden nasıl çıkılacak ..

• iphone 1 dede iphone 3g deki durumlar geçerlimi?onuda mı böyle anlaşmayla falan almak lazım amerika&kanada'dan?
  • evet 1. nesil iphoneda da böyleydi. hatta daha kolaydı. Apple bu sefer yuğurdu üfleyerek yicek diye söylentiler var görücez. Ama zaten artık 1. nesil iphone alamazsın sadece iphone 3g var. 2. el alırsan başka.
    ben de bi soru sorcm:
    konunun ilk mesajına baktım da, 1 ay sözleşmeli iptalli fiyatı yazıyor. yani sözleşme yapıp 1 aylık para verip sonra feshetmekten bahsediliyor heralde orda. peki böyle bişey oluyo mu?? yani böyle olsa herkes yapar türkiyeye getirip sim kilidini kırdırır ve mutlu son. bu işin içinde bi iş var gbi geliyo bana. bu işin bi yan etkisi var mı??=) yani şimdi amerikada aldırıcağım kişinin başını belaya sokmak istemem nüfus cüzdanını, sosyal güvenlik numarasını falan veriyo yani... bu konuyu derinlemesine bilen var mı? en uygunu bu mudur yoksa???
  • arkadaşlar bir arkadaşım beni arayıp iphone 3g nin 10 gün içinde gaziantep den türkiyeye dağılacağını söyledi bende tam eski iphone almayı düşünürken asıl kafamı karıştıran fiyatı bile verdi şuanki eski versiyon sıfır iphone ların sıfır fiyatından 200 dolar fazla olacağıymış onun görüştüğü kişi sadece bu işi yapıyormuş bana telefonunu verdi bende duramadım ve hemen aradım adam 1050 ytl olacağını ve 10 gün sonra elinde olacaklarını söyledi bu 200 dolarlık farkta at&t nin kayıt farkıymış yurtdışından ancak böyle getirebiliyormuş şimdi diyeceksinizki adam aldı bunu tamam peki simkiliti nolcak adama peşine sorduğum ilk şey buydu oda unlock'u çözüldü kırılması daha ilk gün oldu dedi adam mail adresini ve cep telefonunu verdi birde demezmi ben elime geçince seni hemen ararım diye valla şaştım kaldım hani derki 10 gün sonra ara beni der gerçekten kafamı karıştırdı hatta elinde iphone eski versiyon sıfır jelatinli varmış kırılmış ama kaydı yapılmamış onlardan da satarım pahalı dersen dedi kaça dedim 650 ye bırakırım dedi buda bana bi şok oldu bende 10 gün sonra ben sana eski yada yeni alacağımı belirler ararım dedim anlıycanız şoktayım yurdum insanı ne olursa olsun hertürlü bir çaresine ve ticaretine hemen kol kanat olmayı çok iyi biliyor şu vodafone de bir açıklama yapsada bende ona göre alsam artık şu cihazı dediklerimin hepsi doğrudur bizzat kendim de konuştum emin olun saygılar.

• dostum, özelden ya da direk burdan numrayı verirmisin ben de bi arıym. antepliyim yüzyüze de görüşme fırsatım olabilir..
  • yaa bn anlamadıgım ABD sözleşmesiz iphone satışı var mı yok mu ABD gazetesinde ise sözleşmesiz fiyatını
    700$ oldunu yazıyormuş yani varmı yokmu?
  • Kardesim forumda aldigin fiyatlar nederece dogru arastirma yaptinmi? Yoksa hazirami konmak istedin? Eger maksatin hazira konup thread acmaksa oldukca yalan/yanlis bilgiler bulunuyor. Insanlara burda yalan/yanlis bilgi vermek nederece dogrudur? Ayni Turkiyede anahaber sunan medyaya benziyorsun. Ilk haberi ben verimde ister dogru olsun ister yanlis olsun misali.

Nedemek avrupa vodafone? Vodafone'a gidip 499 euro verince sana 8 gblik iPhone verip hadi bye bye mi diyecekler? Örnek verecek olursam Hollandada Vodafone'da degilde T-Mobile iPhonelari alabiliyorsun desem? Almanyadada T-Mobile desem? Fransada Orange desem? Ispanyada Movistar desem? Ingiltere O2 desem?

Ayrica bunlari alabilmen icin sozlesme (kontrat) yapman gerek. 1 senelik ve 2 senelik. iki senelik kontratta aylik sabit ucret oduyorsun. Örnek verecek olursam Hollandada, T-mobile da iki senelik kontrat yapiyorsun, 2 sene her ay (en ucuzu) 29,95 oduyorsun 150 dk bedava konusma hakkin (hollanda numarali icin gecerli, servis numarali ve sms haric), sms icin 0,25 € bir defalik aktiflestirmek icin 26,25 euro ve iPhone kendisi icin 8gb siyah renkli 79,95, 16 gblik siyah/beyaz iPhone icin 159,95 € oduyorsun. 1 senelik kontrat icin en ucuz 1 sene boyunca 27,00 € ve iPhone icin 999,95 € oduyorsun.

Bu secenekleri postinda bildirseydin daha bilgili olurdu.

Bir baska yanlisin:
    8gb £299.99 (sözleşmesiz, 6 ay sınırsız WiFi)
    6GB £359.99 (sözleşmesiz, 6 ay sınırsız WiFi)

6 ay sinirsiz wi-fi de ne oluyo? Wi-fi nedir biliyormusun?? Wi-fi evinde olan interneti wireless modem ile aldigin internet network'idir. Genelde alisveris merkezlerindede olur. Senin demek istedigin GPRS/Edge baglantisidir. bu aylik ucret karsiligi kablosuz internet olmayan yerde hattinda/simkartinla intrnete baglanmak demek, bazi firmalar sabit ucret karsiligi sinirsiz internet bazi yerde limitli/kotali olur. bazi firmalarda 3 veya 6 ay bedava verir.

Benden bukadar, daha varda her hatani yazacak olsaydim bir kitap yazardim. Yazacaksan dogru bilgiler ver veremiyeceksen otur bilgi topla. Yalan/yanlis bilgi veripde burda bilmeyenleri yanlis bilgilendirme.

quote:

Orjinalden alıntı: yimmasabi

Forumlardan aldigim iPhone 3G Fiyat bilgilerini burada toparladim.
    Eksigim ya da yanlisim varsa veya yeni fiyat bilgileri lütfen bu foruma ekleyin ben de güncellerim.

Belli olmaz belki iPhone almak icin fiyat uygunsa Afrika'ya gider geliriz :))

Özel Not: Shady_tr kardesh kusura bakma ama ilk sayfada görünebilmesi amacıyla bunu actim.

USA : AT&T
    ---------------------------------------
    8Gb=199 $ (yeni aboneler, abonelik uzatanlar)
    16Gb=299 $ (yeni aboneler, abonelik uzatanlar)

8Gb=599 $ (sözleşmesiz)
    16Gb=699 $ (sözleşmesiz)

8GB =480 $ (1 ay sözleşmeli, iptalli)
    16GB =580 $ (1 ay sözleşmeli, iptalli)

Kanada:
    1)Aylık $60. 150 dakika + haftasonları ve akşamları sınırsız, 400 MB Data, 75 SMS
    2)Aylık $75 300 dakika + haftasonları ve akşamları sınırsız, 750 MB Data, 100 SMS
    3)Aylık $100 600 dakika + haftasonları ve akşamları sınırsız, 1 GB Data, 200 SMS
    4)Aylık$115 800 dakika + haftasonları ve akşamları sınırsız, 2 GB Data, 300 SMS

Bu içeriğin bizdeki karşılığı kontör cinsinde;

1)750 Kontör (Data Hariç)=105 Ytl
    2)1400 Kontör (Data Hariç)=196 Ytl
    3)3100 Kontör (Data Dahil)=434 Ytl
    4)4200 Kontör (Data 3 Gb olarak hesaplandı)=588 Ytl

Avrupa: Vodafone
    8Gb=499 €
    16Gb=569 €

İspanya:Telefonica ??

UK: O2
    8gb £299.99 (sözleşmesiz, 6 ay sınırsız WiFi)
    6GB £359.99 (sözleşmesiz, 6 ay sınırsız WiFi)

Italya:
    8Gb=499 €
    16Gb=569 €

Avustralya: Optus
    8 Gb 729$ = 900 YTL
    16gb 849$ = 1000 YTL

Turkiye: Vodofone (Tahmini ??)
    8Gb=499 € (Avrupa fiyatı olabilir deniliyor ??)
    16Gb=569 € (Avrupa fiyatı olabilir deniliyor ??)

• quote:

Forumlardan aldigim iPhone 3G Fiyat bilgilerini burada toparladim.

En üstte de yazdığım üzere forumlardan aldığım bilgileri girdim, akademik bir araştırma yapmadım.
    Siz galiba Voda da falan çalışıyorsunuz, gerçek araştırmayı da siz yapın.
    Ayrıca hatam varsa düzeltin demiştim, insanları bu kadar rencide etmeye gerek yok.

Ayrıca İngilterede sınırsız WiFi var, o gercek. Türkiye'de de var bilirmisin, hem de abonelere bedava.
    Adam 6 ay sonra user icin olan WiFi sifrelerini ters cevirir olur biter.
    "Wi-fi evinde olan interneti wireless modem ile aldigin internet network'idir." cümlende yanlış.
    Sen git biraz Wi-Max vs. araştır öyle gel. WiFi sadece evde olmuyor artık.

Bir de benim gördüğüm sadece Avrupa'da Voda vardı, o nedenle özellikle yanına Voda yazım ki dieğerleri
    ile karışmasın diye. Anlayacağın sen herşeyi tersinden anlamışsın ya neyse.

Senin verdiğin bilgileri de güncellerdim ama bir başkasıda şimdi senin gibi konuşur en iyisi hiç bir şey yazmamak !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 13 Temmuz 2008; 7:44:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ramisk

Kardesim forumda aldigin fiyatlar nederece dogru arastirma yaptinmi? Yoksa hazirami konmak istedin? Eger maksatin hazira konup thread acmaksa oldukca yalan/yanlis bilgiler bulunuyor. Insanlara burda yalan/yanlis bilgi vermek nederece dogrudur? Ayni Turkiyede anahaber sunan medyaya benziyorsun. Ilk haberi ben verimde ister dogru olsun ister yanlis olsun misali.

Nedemek avrupa vodafone? Vodafone'a gidip 499 euro verince sana 8 gblik iPhone verip hadi bye bye mi diyecekler? Örnek verecek olursam Hollandada Vodafone'da degilde T-Mobile iPhonelari alabiliyorsun desem? Almanyadada T-Mobile desem? Fransada Orange desem? Ispanyada Movistar desem? Ingiltere O2 desem?

Arkadaşın verdiği bilgiler doğru...Vodafone ile Prepaid olarak 499 ve 569 Euro'a iPhone alabiliyorsun..Aynı şekilde O2'da bu uygulamaya en kısa zamanda başlayacak arkadaş internete düşen fiyatlarını yazmış....

• ingiltere de pay&go olarak satılan iphoneların sim-kilitli olup olmadığı hakkında bilgisi olan var mıdır??
  • Teşekkürler Arkadaşım gerçekten iyi bir çalışma olmuş......
  • quote:

Orjinalden alıntı: keii

ingiltere de pay&go olarak satılan iphoneların sim-kilitli olup olmadığı hakkında bilgisi olan var mıdır??

Evet lütfen buna bilen birisi bunu yanıtlasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkforum -- 22 Eylül 2008; 17:35:01 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.