Şimdi Ara

Dünya Daha Fantastik Bir Yer Olsaydı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN BİZİM AKRABAYLA BÖLE Bİ KUGU YAPTIM SAÇMA TABİ AMA DÜŞÜNÜRKEN ZEVK VERİYO BUNU L4D CİLER VE COD5 DEKİ NAZİ ZOMBİES MODUNU OYNAYANLAR BİLİR BÜYÜK BİR BİNADA EN ÜST KATTA AL KATLARDA HAREKET ALGILAYICILARI VAR BİNADAKİ TÜM DAİRELERDE KAMERALAR VAR BUNDAN ÖTE KAPILARDA ANİDEN KIRMIZI ALARM MODUNA GEÇMEMİZLE KAPILARA YÜKSEK VOLTAJ YÜKLEYİP DEĞENLERİN YANARAK ÖLMESİ BU ZOMBİLER NE AKILLI NEDE HIZLI OLUYORLAR BEN OLE KURDUM YOKSA NEYSE YİYECEĞİMİZİ İÇECEĞİMİZİ MARKETLERDEN EVE DEPOLIYORUZ 1 ARAÇ İLE SOKAĞA ÇIKIYORUZ. İKİ 44 KALİBRELİK MAGNUM VE EL BOMBALARI VÜCUDUMUZU KOMPİLE SARAN VE ASLA YIRTILMAYAN ESNEK SAC TARZI BİR KIYAFET VE ISIRILMAYA KARŞI PANZEHİRLER YANIMIZDA İKİ GELİŞKİN KANGAL BİNANIN ALT BÖLÜMÜNDE HAYVANLARDA BARINIYOR BUNLARI SALDIRI AMAÇLI KULLANIYORUZ KOKU VS DEVAMI ÇOK UZAR SİZDE BİRAZ ÇOCUK OLUN GERÇEKDEN ZEVKLİ OLUYOR

• F
  • havada durabiliyosan sorun yok.
  • niye yan baktın lan diye adam öldrülen bir ülkede yaşıyorsun daha ne fantastik dünyası istiyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: keltikfrost
    Filmlerde ki gibi köşebaşlarında zombiler,vampirler,orclar olsaydı.
    Bizlerde hobbitlerle kanki olup zombieleri avlasaydık.
    Blade,star wars'daki gibi silah ve kılıçlarımız olsaydı.
    Heroes'daki gibi zamanı durdurma,ölümsüzlük,düşünce okuma gibi güçlerimiz olsaydı.
    Transformers'daki gibi dev robotlarımız olsaydı.

Süper olurdu yaa.Evde oturcamıza şimdi dışarıda 850 kiloluk uçan ejderham ve kılıncımla orc avlayıp,benden zafer haberi bekleyen milyarlarca insan ırkını mutlu etmek ne güzel olurdu.En güzel tarafıda canavarlarla savaştıktan sonra ejderhamın sırtında karanlıklar ülkesinde yaşayan insanlarımın yüzündeki mutluluk ifadesini görmek isterdim.Hepsi beni görünce ellerinde ki ışın kılıçlarını havaya savurarak adımı haykıracak.Ben böyle yaşamak istiyorum.

• Tolkien'in mitolojisindeki gibi bir dünyada yaşamak isterdim yalnız
  • konu güzel de bu konuyu açan arkadaşımızın hayal gücü biraz çürük
  • dünya oldukça fantastik bi yer

görmeyi bilene...
  • Sıkıldım artık keşke tek derdimiz hayatta kalabilmek olsaydı diyorsun yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kenshi

Apaçilerden daha fantastik birşey mi var... Gel gaziosmanpaşa'ya fantastik ortam gör

harbiden öyle.
    apaçi:orc,uruk hai herneyse..
    kızlar:yüzük taşıcıları
    pis kovalarlar valla Türkiye'de kız olmak zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

quote:

Heroes'daki gibi zamanı durdurma,ölümsüzlük,düşünce okuma gibi güçlerimiz olsaydı.

Süper olurdu yaa.Evde oturcamıza şimdi dışarıda 850 kiloluk uçan ejderham ve kılıncımla orc avlayıp,benden zafer haberi bekleyen milyarlarca insan ırkını mutlu etmek ne güzel olurdu.En güzel tarafıda canavarlarla savaştıktan sonra ejderhamın sırtında karanlıklar ülkesinde yaşayan insanlarımın yüzündeki mutluluk ifadesini görmek isterdim.Hepsi beni görünce ellerinde ki ışın kılıçlarını havaya savurarak adımı haykıracak.Ben böyle yaşamak istiyorum.

selena?

• zaten uçmuşsun ejderhaya ne hacet
  • or.c lar var zaten heryerde ama yüzen ejderha istiyorum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilK23

quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

quote:

selena?

3 kişi olduk hadi selenayı çaarah selena selena selena

Vıııışşşhçuyik

birleşti kalplerimiz çarpıyor heycanlıyız hepimiz selaenaaa

• vallaha benim kafadansın bende babama ve arkadaşlarıma keşke senin dediğin gibi bir yerde yaşasam diyorum

sarar ya tek amaç yaşamak
  • bu konuyu açan 10 yaşından büyük olmayan bi velettir (kesin)
  • Hangi Örgüt densin sen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRHTH -- 15 Nisan 2009; 18:25:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: basbayraka

bu konuyu açan 10 yaşından büyük olmayan bi velettir (kesin)

9 yasında 10undan gün almıs
  • Ben böyle saçma bir hayalgücü görmedim.Bir taraftan kılıç,ejderha,orc diyon bir taraftan starwars ışın kılıcı başka bir taraftan transformers,daha başka bir taraftan vampir diyon.Birbirine uzak 4 alaka.
  • O zaman da "ne b.ktan bir dünya burası hep biz mi kurtarcaz" derdin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.