Şimdi Ara

DÜNYA'DAN YUKARI DOĞRU ÇIKINCA UZAYA VARIYORSAK YERİN ALTINA DOĞRU KAZINCA YİNE UZAYA MI VARIRIZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
6.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Diyelimki uzaya cikmak icin 300km yukari gidiyoruz atiyorum simdi yukarodan assagi kazdiginda nasil uzaya cikacaksin bana bunu soyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandalf81 -- 22 Mayıs 2014; 8:56:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dalgiran kullanıcısına yanıt
    Ya sen onu bırakta şu karşımda duran sandalye var mı yok mu onu söyle bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatal1ty.

Ya sen onu bırakta şu karşımda duran sandalye var mı yok mu onu söyle bana.

İlkokulda soruyorduk biz bunu modası gecti adamım
  • Yemin ediyorum konu sahibi kusura bakma sorularına yarım saattir gülüyorum valla kardeş iyi güldürdün Allah'ta seni güldürsün

Yani zor bi şey yok bunda ne bu kadar beyninizi yoruyorsunuz. Mesela olağanüstü bir güç oluşur ve çekirdeğe kadar inersiniz, çekirdekten sonra yukarı doğru kazmaya başlarsınız. Yer çekimi ters düz olur. Sonra yukarı doğru yüzeye varırsın. Dünyanın tersinden dışarı çıkarsın. Devam edersen de normal bi şekilde yer yüzünden uzaya çıkarsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi any77 -- 22 Mayıs 2014; 18:24:19 >

• Biz dünyanın içinde yaşamıyoruz dışında yaşıyoruz çünkü çekirdek dünyanın tam merkezinde yani içinde bu yüzden uzaya rahat çıkılabiliyor bu yüzden ay görünebiliyor çünkü kabuğun dışındayız yani çekirdeğe doğru inersek ve devam edersek yer kabuğunu delip ters taraftan tekrar delerek önce yüzeye sonra uzay boşluğuna çıkarız
    Yani başladığımız yere dönmemiz söz konusu değil

hani şekilsiniz ya hııaa...
  • Çekirdek değil midir yer çekimini sağlayan? O mıknatısa yaklaşıp kurtulmayı nasıl düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkD

quote:

Orijinalden alıntı: UquR2

Dünyanın merkezine gitmek mümkün değildir.Dünyanın merkezi 6731 km dir ve çok uzaktır ve imkansızdır.Peki neden.Dünya iç çekirdeğin sıcaklığının 5100 °C, basıncının ise merkezde 4 milyon atmosfer civarında olduğu bir yerde hiç birşeyi indiremezsiniz.
    İndirdiğiniz aletlerin hepsi basınçtan patlar,yada sıcaklıktan atomlara bölünür.Rus bilim adamları en fazla 12 km inebildiler,O da özel aletlerle.6731 km inilmesi ise imkansız. ama diyelimki tüm bu olumsuzlukları aştık ve çekirdeğe indik çekirdeği geçtiğimizde karaya çıkarız

O 12 km'de bir şekilde iki tane Tsar patlarsa ne olur?

Hiç bi fikrim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Dependet

/>

Edit : Bunu azıcık akıl yürüterek veya dünyanın elips şeklinde olduğunu bilseydin bile bulabilirdin . Eğer trollüyorsan hiç hoş değil , ama eğer gerçekten soruyorsan geçmiş olsun

Dünya geoit'tir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.