dünya yuvarlaksa aşağı taraftakiler neden düşmüyor !!!!!
Yerçekimi var kardeş
hll knk teşekkürler :D
O zaman tavanda neden duramıyoruz knk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Nayc
quote:
Orijinalden alıntı: çılgındeliganli123
quote:
Orijinalden alıntı: igetsky
how old are you?
nediyon la yaş sorulmaz ben yinede söyliym 43
bayanların yaşı sorulmaz. bayan mısın?
ayrımcılık yapıy banlayın şunu
Yaw he he
quote:
Orijinalden alıntı: WanteDTeam
Yaw he he
türkcemizi katlettin
Dün iftardan sonra yürüyüşe çıkmıştım. yaklaşık bi 10 km filan yürüdükten sonra birden bi boşluğa doğru adım attığımı fark ettim, hemen ayağımı geri çektim. ilk başta belediyenin fosseptik çukuru zannettim ama bakınca gördüm ki dünya bitiyormuş. çok hayret içinde kaldım. inanmadım ilk başta yanımda bir kedi vardı onu attım aşağıya bi baktım kedi yer çekiminden kurtulmuş uzayda serbest bi halde dolaşmaya başlamıştı. sonra sapanla kediyi vurdum, anlamadığım bir şekilde kedi aşağıya doğru düşmeye başladı. baya bi gitti çığlığını duyuyordum. sonra azalarak bitti. fotoğrafını çekmiştim ama hafıza kartım bozuldu. elimde maalesef hiçbir kanıtım yok ama artık dünyanın yuvarlak olmadığını biliyorum. birkaç kişi hariç bütün dünya bana karşı çıksa da.
Buradan dünyanın tüm düz olduğuna inananlar için çağrıda bulunmak istiyorum; Sevgili Arkadaşlar, hırsından, kıskançlığından, korkusundan, efendilerinin talimatlarından, menfaatlerine dokunulacak travmalarından ve bunun gibi bir çok sebepten dolayı hayasızca saldıranları ciddiye alıp cevap vermeyin... Yolunuzda ilerlemeye inandıklarımızı söylemeye devam edelim...
Konuya bak la
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme