Lütfen PENDİKSPOR faciası unutulmasın! Panathinakos yenilgisi unutulmasın!(6 veya 7 yemiştiniz.)
bak kardeşim önce sen başlatın suski uzamasın tamammı yok anti fenerbahceliler günüymüş bu arada biz sizinle yarısıyoruz pendik sporla degil unuttulmasınki pendik macından 2 hafta sonra sizi kadıköyde 2-0 yendik yani anlıcagın bir pendik kadar olmadınız
bu fenerbahçe vazgeçilmez bir güzellik siz genç fenerbahçe kardeşlerimi saygıyla selamlıyor
KARDEŞLERİM BENİM YA BU FENERBAHÇE ÇOŞKUSUNU ALLAH BAŞKA TAKIMLARAA YAŞATMASIN
avrupa fatihiymiş galatasaray galatasaraylıymış bütün oğ...lar kalplerde yıldız imiş gönüllerde ay ana.. si....iz galatasaray
ne araba ne para nede manita cokta si...de bu dünya duysun alem duysun çarşı si....ğiz beşiktaşı
sevgılı besıktas ve galatasaraylılar boslukları buyuk bı zevkle doldurun
işte taraftar iste sampıyon tek buyuk FENERBAHÇEEEEEEEEEEEEEE
19,07,1903
HELAL OLSUN VALLA FENERBAHÇELİ KARDEŞLERİM NE ÇOKMUŞ BURDA BİRGÜN BİRLEŞİP MAÇA GİDELİM. SARIIIII
LACİVERT
ama sadece burada fazla değilizki kardeşim heryerde en büyük FENER
quote:
Orjinalden alıntı: the-sakal
HELAL OLSUN VALLA FENERBAHÇELİ KARDEŞLERİM NE ÇOKMUŞ BURDA BİRGÜN BİRLEŞİP MAÇA GİDELİM. SARIIIII
LACİVERT
Neyse küfür etmeyelim de topicimiz yıkılmasın
arkadaşlar be şu fener aşkı beni öldürecek fenerbahçe benim beynimi değil kalbimin heryerini işgal etti. ne mutlu seni sevene SARIIIIIIIIIIIIIIIIII KANARYAAAAAAAAAA EN BÜYÜK ...........
Tabiki FENERBAHÇE
Bırak pendiği mendiği ya sen 6-0 a bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme