Bildirim
Dünya Kupası Pazar tahminleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
110 3-1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olabilir; fakat İspanya o kadar fark yedikten sonra bir de Uruguay handikaplı yenilince formsuz Messi'li Arjantin'den 2-1 bile yazarken kuşku duydum. Bosna ilk kez katılmasına rağmen beklentilerin yüksek olduğu bir takım. Şansımız bol olsun ne diyeyim -
Kimse oynamamıştırkesin ama kupon tuttu.Ben bile birkaç maç daha ekleyip oynamıştım.
İyi forumlar -
Olası bir kupon gibi duruyormuş şimdi gördüm anca. Sağlık olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tebrikler hocam :)
Şans işte İsviçre mesela son dakikada attı. Kendime kızıyorum neden 3 maç daha ekledim diye şimdi gerçi onlar skor değil ama bakalım gelecek mi o maçlar . Dediğin gibi sağlık olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svensk8 -- 16 Haziran 2014; 7:50:59 > -
Teşekkürler ama üstte belirttiğim gibi hala beklemedeyim -
Bol şans hocam:) var mı bugünde tahminleriniz ? :)
Bakmadım bugün daha programa ve oranlara .Okula gidiyorum şimdi, döndüğümde bakar yazarım yine birşeyler buraya nasılsa ilk maç 19.00'da umarım yine doğru tahminler olur -
Beklemedeyim hocam. Iyi dersler bu arada :)
Teşekkürler hocam . Bu arada ders değil de bütünlemelere kaldık tembellik kötü bir şey -
Ha anladım büt :) Başarılar dilerim o zaman :)
Aynen büt'lere geldik . Teşekkürler -
ayni skorlari bende bildim arjantin macina 3-1 demistim
bende butteyim yarinda sinav var
bugun almanya ms1
gana abd bol gollu bi mac bekliyorum -
111 Almanya - Portekiz ---- skor: 3-1 ---- 11.50
113 Gana - A.B.D. ---- skor: 1-2 ----- 8.00
112 Yran - Nijerya ----- skor: 0-2 ----- 6.25
toplam oran 2misli: 1.150,00 TL
Bugün de böyle bir kupon yaptym bakalym ne olacak sistem2-3 de oynanabilir aslynda, o ?ekilde 788TL veriyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X