Dünya'nın en uzun kaydırağı 280 metre ile Adaland Aquaparktadır arkadaşlar. Aquafantasy'nin haberine dikkat ederseniz adamlar sahtekarca "dünyanın en uzun kaydırağı" sloganının altına "RTM ile" notunu düşüyor. RTM kaydırğın sadece üretim tekniğini ilgilendiren bir husus, büyüklükle ne alakası var?
quote:
Orijinalden alıntı: _KARDELEN_
Google'de yazınca bu çıktı
şimdi gidin ve bir daha kayın!
quote:
Orijinalden alıntı: bonobopanzer
Enerjiye dönüşürüz artık kayarken
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
quote:
Orijinalden alıntı: cnryldz
2. resimdeki gri oyuncağın biraz kısasından aşağı kadar mayoyla elimle ittirerek kaymak zorunda kalmıştım
kaymayı bilmiyorsun demekki
herkesin kayma alani farkli arkadasim.ayrica 10 dk yurume mesafesinde princess ephesus vardi yarim pansiyon 5 gun kalmistik.kahvaltiyi 9 da edip direk aqua fantasye gdiyorduk. aksam yemegi saat 8 de falan orda oluyorduk.gayette hesapliya geldi
quote:
Orijinalden alıntı: bach1685
Değerli Kardeşim bence bu sene de adaland e gideceksin, zira Adaland 280 metrelik dev kaydırağı 1-2 gün içerisinde açıyor. Açılışı yapıldığı zaman onu da haber yap istersen :)
Gidiş tarihini bile ayarladık. Kaydırağı çok merak ediyorum foto fln var mı acaba ?
Tamamda uzun olmasi bi olay degilki, bence hem uzun hem izli hem zevkli olmasi onemli
bir kac yerde olan bir kaydirak var
Bodrum Dedeman'da binmistim, ilk kucuk bir egim var ondan sonra duzluk daha sonra neredeyse dimdik iniyor.
sadece banamı tehlikeli geldi
Bunlar nasil? Polin in sitesinden bakindim da:D
ve
ve
Bu arada 20 haziranda pascal nouma varmış. Fantasy'de.
Kuşadası, Güzelçamlı, Davutlar ve Özdere'den gelicekler için rezervasyonda yardımcı olurum PM'den ulaşabilirsiniz
İzmir'den gelicek arkadaşlar için irtibat numaraları mevcut yine PM'den ulaşın yardımcı olmaya çalışayım.
Dipnot: Adaland'ı öneririm.
ben milli parktayım
adalend veya aquafantasy den birine gidicem ama hangisi iyi hangisinin fiyatı ne kadar hangisinde eğelenme ortamı daha fazla bilmiyorum, bunlarıda yazarsanız cok ii olur bide dam istiyorlarmı buda önemli önceden rezervasyon gereklimi bide adreslerinide bulamadım bunları yazarsanız sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme