Kulak kıllarının uzunluğuyla övünen Hintli, "Tanrı bana böyle özel bir fırsat verdi" dedi. Kulak kıllarına özel bakım yaptıran Hintli, Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için başvurdu.
Dünyanın en uzun kulak kıllarına sahip olan Radhakant Bajpai, bu rekorunu Guinnesse Rekorlar Kitabı'na sokmak için başvuru yaptı. İki kulağındaki kılların uzunluğu 25 santimi bulan Hintli Bajpai, kılların kırılmaması için özel bakım yapıyor.
Tanrının kendisine böyle özel bir fırsat tanığınını belirten Bajpai, "Tanrı bana çok özelmişim muamelesi yapıyor" de
Tuhaflıkların çoğu Hintlilerde ortaya çıkıyor nedense.
Milletin üzerinde radyasyonun etkilerini mi test ediyorlar nedir
çok kıl herife benziyor zaten gözüm tutmadı.
Nerede mide bulandırıcı şey var, Hindistan'dan çıkıyor be.
Aylarca traş olmayan özel din adamları (İsimlerini unuttum, kendilerini turuncuya boyamışlardı bir de.), sokakta kulak temizleyicileri, herkesin yıkandığı nehir, ölülerin yakılıp küllerinin döküldüğü nehirden içilen sular, dünyanın en uzun saçına sahip adam...
arkadsım msn den ben sana söledim bunu dh ye açıcam diye
İğrenç
bna konusma gecmşini upload ettirme arkadasm bn accam şimdi dedm sn hayr bn accam dedin. :D
quote:
Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::
Aylarca traş olmayan özel din adamları (İsimlerini unuttum, kendilerini turuncuya boyamışlardı bir de.), sokakta kulak temizleyicileri, herkesin yıkandığı nehir, ölülerin yakılıp küllerinin döküldüğü nehirden içilen sular, dünyanın en uzun saçına sahip adam...
ne tesadüftür ki bu amca da hindistanlı
bir tv şovunda amerikalı bir adam bu tırnaklardan süzülen bir kutu birayı içmişti, tabii kusması fazla zaman almamıştı
quote:
Orjinalden alıntı: QamiQaze
quote:
bir tv şovunda amerikalı bir adam bu tırnaklardan süzülen bir kutu birayı içmişti, tabii kusması fazla zaman almamıştı
bii elin nin tırnağını uzatıyoda diğerini niye uzatmıyo bu adam ya
quote:
Orjinalden alıntı: Millennium
Tuhaflıkların çoğu Hintlilerde ortaya çıkıyor nedense.
Milletin üzerinde radyasyonun etkilerini mi test ediyorlar nedir
Aynen ya, ne pis millet bu hintliler.. yok 2 kafalı bebek , 3 barracklı adam, ne lan bu
quote:
Orjinalden alıntı: QamiQaze
quote:
Maşallah kırbaç gibi adama bir vursa
İğrenç ya. Birde bakım yapıyormuş. Ne özelliği varsa kıl parçalarının
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme