Şimdi Ara

Dünya PES 5 Şampiyonu Bu çocuk ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
18.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hade oyucunun gucu hepsi 99 olsun o hareketleri belki yapabilir diyelim ama o direkten dönme meselesi yalandir bence
  • süper olay ya, ama direkten döndürme olayında bişiler sezdim xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

Aşmış herif

bu yüzden şampiyon
  • banada biraz fake gibi geldi ama belli olmaz yinede helal olsun gerçekse
  • Çılgınca
  • video editle hiçte zor bişey değil, eleman alt+enter tuşları ve video edit programlarıyla yapmış bariz belli videoda
  • Bunlar fake değil. Portekizli bir gencin gerçekten yaptığı hareketler. Gerçekten dünya Pes 5 şampiyonluğu ödülü var.
  • Direkten dönme olayını bilemem ama.
  • GERCEK DEGIL KANIMCA
  • harika yaw nasıl yapıyor acaba
  • bence gerçek değil yaw,,

bana karşı yapsın bakalım o hareketleri !!! en azından kayar yere indiririm,, hava civa yapmasını önlerim!!!
  • Oha lan
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamiloglu

çılgınca...
    bu arada ikinci videoda çalan parçanın adını bilen var mı. youtube'den dinlesek

scooter - fire
    scooter - mortal kombat (techno remix)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 16 Eylül 2008; 2:10:25 >
  • manyk bu cocouk daha öncede izlemiştim
  • Select yapıp ileri geri yapıyor Rooney videosunda ama Ronaldo ile çalım atarken dikkat edin kesilme, ileri geri yapma çalım atarken yok, bir ara topu uzağa atıyor, orda kimse yokken oluyor sonra devam ediyor.

Oyun kesinlikle kolayda filan değil bariz 6 yıldız çünkü defans oyuncuları deli gibi saldırıyor, 2' li saldırıyorlar, bunlar sadece yüksek zorlukta olan şeyler.

Çalım olayının sırrı ise editle oyucunun özelliklerini yükseltmek. Dayanıklılığı yüksek olan hızlı adamı durduramıyorsunuz Pes' de. Adam düşmüyor kesinlikle çünkü.

Aynı çalımları 11-1 bende rahatlıkla atarım editle oyuncu ile, ileri geriyede gerek yok. Ama direkten döndürme olayı mod.

Edit: Ayrıca bu Andre' nin gerçekten dünya şampiyonluğu var. Onun için gelsinde bana atsın gibi saçma şeyler yazmayın gelir 11 tane atar ağlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLir.Kisi -- 16 Eylül 2008; 10:46:07 >

• hadi lan daha neler
  • ohannesburg, fake olduğunu düşünmüyorum ama sonradan kolay moda alınmış olmalı...
  • Bende Pes 2008'de World Class seviyesinde Ashley Cole ile kendi ceza alanımdan alıp kaleciyi bile geçerek gol atıyorum hemde normal maçta yani antreman falan değil, ama bu kadarını hiç denememiştim bir denemek lazım.
  • Eleman baya iyi oynuyor helal olsun.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.