Şimdi Ara

Dünya yıldızı geliyor! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: seytanınavukatı.

schalke ızin verirse stadın yarısını doldurursun. Maximum 2.500 kisi olur.deplasman icin

http://forum.donanimhaber.com/m_68137584/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69613357
  • Kimse gelmez boş konuşmalar boş düşünceler. Ne zaman yıldız getircez dedilerde beklenen biri geldi ?
  • freddy adu
  • radyospora real madrid başkanı falan da bağlanıyor , ona da inanıyorsunuzdur allah bilir. yalan haber arkadaşlar.
  • bence fatih terim şampiyonlar liginde oynayamayacak bi oyuncu almaz
    tahminlerinizi ona göre yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

quote:

quote:

quote:

schalke ızin verirse stadın yarısını doldurursun. Maximum 2.500 kisi olur.deplasman icin

Lafa bak. Sanki daha önce izin verdilerde doldurduk stadları.

Hem ayrıca sen kendini sınırsız banlamıyor muydun?

Devre arasının ortasındayız.

Tabi tabi.

http://forum.donanimhaber.com/m_68137584/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69613357

Arkadaş kendisine yakışanı yapmış ve sözünü tutmamış. Bunda şaşılacak birşey yok. Konu ortada konuşmalar malum. Bunu ondan bekleyerek tipik bir Fenerbahçeliden çok şey beklemişsin. Birçok Fenerbahçeli yi tenzih ederim. Kimse yok yere alınmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nolur birkerede gelecek topcu 30+ olmasın , 25 yaşında olsun , parasında değilim 30 yaşında yada 29 yasında oluyorlar sonra perişan ediyorlar takımı bknz. diyip saymaya başlayacagımda gerek yok tüm gs liler biliyor zaten
  • 3'ünden 1'i o zaman... Ama birbirlerine çok yakınlar... Hangisi gelir bilemedim...

Dünya yıldızı geliyor!
  • Galatasaray iyi oyuncu alıcam diye çok fazla para yatırmaması gerekiyor.. Şuan mevcut kadromuz gayet iyi.. bundan 1-2 sene önce şu kadroyu birine göstersen hadi be ordan derlerdi...

Şuan başarının üstüne başarı eklemek istiyorsak, yada bu düzeyi korumak istiyorsak iyi ancak uygun fiyatlı bi oyuncu almamız gerekiyor.. aynı zamanda takımın dengesini bozmaması gerek...

Çok fazla paralar bağlayıp ardndan oyuncudan bi cacık çıkmayınca takım komple çöküşe geçiyor..

Örnek olarak fener krasic için çok umutlandı ama adam top sürmeyi bilmiyo.. yada lige alışamadı.. veya herneyse...

bu arada bunları burda konuşuyoruz ama maş. çok iyi bi yönetim var şuan gs de.. onlar en uygunu neyse onu düşünürler diye tahmin ediyorum.. Hakkımızda hayırlısı...
  • Dünyada yıldız ne arar la, Yıldız dediğin Galaxyde olur Bkz: CR7
  • Tsigalko

• bernard transferide olmuyacak malesef adam kulubunle senelik 1mlyna anlasms bze gelse sabri maasydı oysaki :)

• cris gittiğine göre bizim yönetim sağlam bir defans oyuncusu ile anlaştığını düşünüyorum . Büyük ihtimallede türk olacakdır.

Umarım serdar , serdar veya ömer olur bu stoper
  • Klasik FT transferlerinden biri daha olur biter..

Yiğit Gökoğlan gibi bi isim işte cok detaylı düşünmeye gerek yok kapatın konuyu gitsin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: rh+

İşte Refik Arkan'ın Radyospor'da Özgür Sancar'a yaptığı açıklamalar:

"Fatih Terim, bir rapor verdi. Bu rapor doğrultusunda bir değerlendirme yapılıyor. İsim veremem. Quaresma deniyor; ama çok daha büyük. Şu anda konumları çok yüksek isimler var. Şampiyonlar Ligi'ne uygun isimler.

Galatasaray taraftarı Türkiye'deki başarıdan tatmin olmuyor. Avrupa'da sürekli başarı istiyor. Türkiye'de şampiyon olmayın Avrupa'da başarı elde edin diyor. Ben de katılıyorum. Hedefimiz çok büyük. Ben Malaga'nın çıkmasını isterdim; ama olsun. Biz Almanya'da stadın yarısını doldururuz. Çok çetin bir mücadele olacak; ama takımımıza güveniyoruz. Önce Schalke'yi geçelim. Ama asıl hedef bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ilk 4.hedefimiz yarı final. Hatta taraftarımız şampiyonluk bekliyor."

Sizce kim arkadaşlar ? Tahminlerinizi alalım ?

Kusura bakma ama Ay'ı nasıl getiriyorsunuz Dünya'ya

• Robbeeeeen

• quote:

quote:

quote:

Lafa bak. Sanki daha önce izin verdilerde doldurduk stadları.

Hem ayrıca sen kendini sınırsız banlamıyor muydun?

Devre arasının ortasındayız.

allah akıl fikir versin. umudum yok ama neyse...

• quote:

Orijinalden alıntı: selimcu

quote:

Orijinalden alıntı: rh+

İşte Refik Arkan'ın Radyospor'da Özgür Sancar'a yaptığı açıklamalar:

"Fatih Terim, bir rapor verdi. Bu rapor doğrultusunda bir değerlendirme yapılıyor. İsim veremem. Quaresma deniyor; ama çok daha büyük. Şu anda konumları çok yüksek isimler var. Şampiyonlar Ligi'ne uygun isimler.

Galatasaray taraftarı Türkiye'deki başarıdan tatmin olmuyor. Avrupa'da sürekli başarı istiyor. Türkiye'de şampiyon olmayın Avrupa'da başarı elde edin diyor. Ben de katılıyorum. Hedefimiz çok büyük. Ben Malaga'nın çıkmasını isterdim; ama olsun. Biz Almanya'da stadın yarısını doldururuz. Çok çetin bir mücadele olacak; ama takımımıza güveniyoruz. Önce Schalke'yi geçelim. Ama asıl hedef bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ilk 4.hedefimiz yarı final. Hatta taraftarımız şampiyonluk bekliyor."

Sizce kim arkadaşlar ? Tahminlerinizi alalım ?

Kusura bakma ama Ay'ı nasıl getiriyorsunuz Dünya'ya

Dünyaya ayı getiren 1.derece akraban olduğuna eminim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

3'ünden 1'i o zaman... Ama birbirlerine çok yakınlar... Hangisi gelir bilemedim...

Dünya yıldızı geliyor!

turk pasaportu olan her zaman iyidir, hem ligimizi de taniyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.