|
Dünyada ilk defa 3D baskılı vegan somon marketlere girdi
-
-
Yaa bi s git :)
-
Herşeyin sahibi biziz. devletleriniz halklar bize borçlu . Sahip olduğunu sandığınız ev araba her neyiniz varsa aslında bizim. Yediğin meyve sebzelerin asıl sahibi biziz. Mallarımızı yiyip tüketiyorsunuz ve bundan nefret ediyoruz... değiş tokuş aracı olan kağıt para, sarı taş altına tapan sizi zavallılar sizii diyen para baronları geldi bu haberi okuyunca aklıma nedense,,,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şimdi bu olay neye hizmet edecek? yapay et yiyince ne avantajı olacak?
saçma sapan işler..
-
geldikleri gibi giderler yıh yıh yıh.
-
Yapay et vb. yiyeceklerin tıpkı bir sakız gibi üretilmesi hedefleniyor. Seri üretim sayesinde gıda fiyatlarının düşmesi, sürdürülebilir gıdanın sağlanması, su ve kaynak tüketiminin azaltılması gibi amaçlar var.
-
bana pek inandırıcı amaçlar gibi gelmedi ya, neyse artık..
Yaşadığımız dünyada hiçbir yapay gıda orjinalinin tadını, kalitesini ve sağlıklı halini alamaz. Misal insanlar 3ü bir arada olan nescafeler içiyor ama bunların içinde kahvenin aslı yok, tadlandırıcı mühteviyatları var ve insanlar kahve içtiklerini sanıyor, vücuduna zararda veriyor. Yani gerçek bir kahve ve süt ile yapılan nescafe ile 3ü bir arada olanların kalitesi aynı derece olabilirmi?
Bu yapay et mevzusuda buna benzer sonuçlar mutlaka doğuracaktır ve sağlık bakımından orta vadede çok sorunlarla karşılaşılabilir.
-
ekmek yemekten iyidir. umarım ucuzlayıp gelir de bahaneyle et yeriz
-
Dedi Ve Gan Aktı.
-
bu tarz haberlerle hangi akla hizmet ediyorsunuz !?
-
aslında bir yandan iyi vitaminli besleyici olur ama uzun zamanda ne gibi etkileri olur.mesela vitamin eklerler eksik olan vitamini buralardan temin edilir ama uzun zaman kullanımda yan etkilerini araştırılması gerek.
-
Değişen gıda insanların ger şeyini bozdu daha da ilerletmek istiyorlar.
-
yakında hayvanlar kuresel ısınmaya neden oluyor... hastalık sacıyor bunlar daha saglıklı daha ucuz deyip bu tur seylere mecbur bırakacaklar gibi gozukuyor...
-
İşte soru sormayı ve düşünmeyi bilen biri. Teşekkür ediyorum. "abi bunlar dünyayı sömürüyor inanmayın yaaa" sığlığında yorumlarından bıkmıştık.
-
Vegan somon olmaz.
Somon muadili olma yolunda emekleyen bitkisel macun denebilir.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yaa bi s git :)
|
Yapay et vb. yiyeceklerin tıpkı bir sakız gibi üretilmesi hedefleniyor. Seri üretim sayesinde gıda fiyatlarının düşmesi, sürdürülebilir gıdanın sağlanması, su ve kaynak tüketiminin azaltılması gibi amaçlar var.
|
bana pek inandırıcı amaçlar gibi gelmedi ya, neyse artık.. Yaşadığımız dünyada hiçbir yapay gıda orjinalinin tadını, kalitesini ve sağlıklı halini alamaz. Misal insanlar 3ü bir arada olan nescafeler içiyor ama bunların içinde kahvenin aslı yok, tadlandırıcı mühteviyatları var ve insanlar kahve içtiklerini sanıyor, vücuduna zararda veriyor. Yani gerçek bir kahve ve süt ile yapılan nescafe ile 3ü bir arada olanların kalitesi aynı derece olabilirmi? Bu yapay et mevzusuda buna benzer sonuçlar mutlaka doğuracaktır ve sağlık bakımından orta vadede çok sorunlarla karşılaşılabilir. |
Benzer içerikler
- netflix oyunları ücretli mi
- whatsapp hesap silme
- instagram profilime kim baktı
- instagram önbellek temizleme ios
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X