Şimdi Ara

Dünyada ilk! Facebook Zero Widget! Beta 1.0 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tebrikler... Millet neler yapıyor böyle helal olsun. Keşke imkanlar daha fazla olsa da çok daha büyük işler yapılabilse.
  • güzel planlarım var ama bi kaç hafta alacak arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotboy_ist

güzel planlarım var ama bi kaç hafta alacak arkadaşlar

Biraz ipucu lütfen
  • Eline sağlık hemen deniyorum.. Nacizane eleştirilerimi de eklerim denedikten sonra

ilk izlenim olarak şunu söyleyebilirim ki ana ekranda fb reklamı yapacağımıza durumları falan görebilsek çok daha güzel olur :)

çalışmalarında başarılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0XiD -- 30 Aralık 2010; 21:04:20 >
  • programı beta aşamasında olduğunu biliyorum sadece bilginiz olsun diye söylüyorum bir kaç kere atıldım uygulama tarafından :p
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blind42

programı beta aşamasında olduğunu biliyorum sadece bilginiz olsun diye söylüyorum bir kaç kere atıldım uygulama tarafından :p

olur o kadar
  • hemen indirdim yüklemeden yorum yazıyorum çünkü bir teşekkürü hakediyor.
  • ooo kardeşim teşekkürler
    Malum fikir bendendi sende yazmışsın helal olsun :)
    şimdi bi indirip 1-2 saat kullanıp yorumlarımı yazacağım.
  • Eline sağlık.
    Normal widget gibi bir ekran güzel olur eğer yapabilirsen.

O facebooktaki Arkadaş ekleyenler+mesajlar+bildirimler bölümlerini gösteren bir ekran yapabilirsen çok makbule geçecektir...
  • sanırım kahraman arkadaşın dediği şu şekil bişey :)
     Dünyada ilk! Facebook Zero Widget! Beta 1.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet.Murat -- 30 Aralık 2010; 22:30:17 >
  • Muhteşemsin Muhterem
  • Emegine saglık.
  • çok teşekkürler emeğine sağlık kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: İSTANBULLUHOCA

tenten16 Hangi FWyi kullanıyorsunuz?

EliminSekizi00 Cfw'nin İsmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

Biraz ipucu lütfen

Mesela sol altta "Seçenekler" buttonu var. Ve sadece seçenek olarak çıkış var şuan... Oraya gelen kutusu Son haberler vb vb kısayollar eklemeyi düşünüyorum kolaylık olsun diye. widgeti geliştirmeyi düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: getta

quote:

Biraz ipucu lütfen

Mesela sol altta "Seçenekler" buttonu var. Ve sadece seçenek olarak çıkış var şuan... Oraya gelen kutusu Son haberler vb vb kısayollar eklemeyi düşünüyorum kolaylık olsun diye. widgeti geliştirmeyi düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Blind42
    programı beta aşamasında olduğunu biliyorum sadece bilginiz olsun diye söylüyorum bir kaç kere atıldım uygulama tarafından :p

Problem olduğunu biliyorum ben atılmamıştım hiç ama uyarın için sagol:)

quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman
    Eline sağlık.
    Normal widget gibi bir ekran güzel olur eğer yapabilirsen.

O facebooktaki Arkadaş ekleyenler+mesajlar+bildirimler bölümlerini gösteren bir ekran yapabilirsen çok makbule geçecektir...

Bende o şekilde birşeyler yapmayı planlıyorum fakat şuan sınav dönemimde olduğum için yoğunlaşamıyorum çok fazla.

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet184
    ooo kardeşim teşekkürler
    Malum fikir bendendi sende yazmışsın helal olsun :)
    şimdi bi indirip 1-2 saat kullanıp yorumlarımı yazacağım.

Evet hocam fikir sendendi iyi ki de söyledin :) güzel oldu bence free olması ayrı bi güzel

Teşekkür eden herkese bende teşekkür ediyorum :) Daha iyi şeyler gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotboy_ist -- 31 Aralık 2010; 1:26:12 >

• Öncelikle helal olsun diyorum... ve başarılarının devamını dilerim elimde olsa nobel ödülü verirdim.

birde sorum olucak :D bu widegeti kullanmak için c6 mı yüklü olması lazım ben orjinal v52 kullanıyorum da anlamam da pek bu işlerden.

Bende inşaat konusunda yardımcı olurum ödeşirik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magandalar18 -- 31 Aralık 2010; 4:13:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magandalar18

Öncelikle helal olsun diyorum... ve başarılarının devamını dilerim elimde olsa nobel ödülü verirdim.

birde sorum olucak :D bu widegeti kullanmak için c6 mı yüklü olması lazım ben orjinal v52 kullanıyorum da anlamam da pek bu işlerden.

Bende inşaat konusunda yardımcı olurum ödeşirik

Normal v52 de sadece kısayol olarak ekleyebilirsin widget olarak çalışmaz. Yani 1 resimdeki gibi kullanamazsınsın hocam. sadece kısayola tıklarsan açılır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

Fakat sorun benden mi kaynaklanıyo bilmiyorum ama benim operatörümün desteklenmediğini söylüyor hocam (Turkcell)

Net ayarlarında problem olabilir. mesela turkcell gprs ve turkcell internet ayarı farklı oluyor. ben kıbrıstayım. kktcell gprs te 0.facebook.com ücretsiz. ama pc yi internete bağlamak icin kullanılan cepten internet ayarında ücretli oluyor 0.facebook. ikisi farklı ayar

Tesekkurler tekrar hocam dediginiz gibi net ayarlarindan kaynaklaniyor elinize saglik
  • Rica ederim...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.