çok gerekli birşey değil canınız istemişsiniz yapmışsınız güzel ama ide harddiske kıymak çok kolay zaten çöplük ben şimdi ısınmayan sata diskime neden böyle birşey yapayımki:)
Yorum İçin Teşekkürler Ancak Maddiyattan Bahsediyoruz
ééééééééééééééééééééééééééééééééé"
Atituk Teşekkür Ederim
Ayrıca Gecen Hafta Pc'mi 5 Gün Kapatmadım Gta 4 indirdimde Hdd'm 50 ye Kadar Çıkmıştı Bi Kodum Buzu 20 lerde Geziyodu Gta 4'üde Kuramadım Zaten Fatura Cok Gelmese İyi
bu fanlar 10 tl yi geçmez 10tl de bence bozulan bileşenler zincirinden iyidir sonuçta profesyonel bi çalışma olmadığı için heran su sızdırma tehlikeleri ve pcyi tam anlamıyla kullanamama demek düşünde buzu sürekli değiştiriyosun şey gibi bizim çocuk yine altını ıslatmış dergibi dur iki dakka şunun buzu değiştiriim :D:D:D ve kasanın kapağını bile kapatamıyosundur buda senin için zaman kaybı ve yapacağın en ufak hata bileşenlerine zarar verecektir yinede senin çalışman ve senin bilgisayarın benimki sadece öneri ...
hardiskin sığacağı bi kaba bildiğimiz sıvı yağ doldurup içine harddiski bırakırsanız daha performanslı ve daha güvenli bi sistem olur mevcut yağ ısındığında dolaptan çıkardığınız yağ ile değiştirerek daha uzun süreli kullanabilirsiniz.yağ iletken olmadığından donanım çalışır haldeyken üstüne dökülse bile bişey olmaz ama su dökülürse elinizdeki sistemide kaybedersiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme