Şimdi Ara

Dünyada kredi kartı limitinden vergi alacak ilk ülke AKP Türkiye'si olacak!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yakında her 3 taksite bir taksitte devlete.  

• Vergi değil kardeşim, fon fon,
    Konuyu saptırmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe yapamıyorlar ki , eğitimli bir kişi yok herhalde AKP'de bütçe açık verdikçe vergi istiyorlar ama artık bu vergi değil haraç kesme

Bu son ekonomi bakanı gelene kadar deli gibi para basıyorlardı bu şekilde idare ediyorlardı ama bu seferde enflasyon deli gibi arttı işte

• İKTİDARIN Savunma Sanayii Fonu’na kaynak aktarma adı altında vatandaşın üzerine yeni yükler getirmesi Demirören Grubu’na şans oyunları üzerinden sağlanan milyarlarca liralık vergi kıyağını yeniden gündeme getirdi.

Bu yılın başında iddaa, spor toto, spor loto, milli piyango ve at yarışları başta olmak üzere şans oyunlarından kesilen vergilerden Savunma Sanayii Fonu’na aktarılan kaynaklar Cumhurbaşkanı kararıyla yarı yarıya düşürüldü. Şimdi o şirketlerden alınmayan vergiler başta kredi kartı borçluları olmak üzere 85 milyon vatandaştan alınacak.

• sensaura kullanıcısına yanıt

Evet ben az önce limiti düşürün dedim bankaya komple hesabı kapatırdım gider paramı biriktirip nakit alırım alacağım ürünü.

Degerli Akbankli, güvenliğiniz icin dijital kanallarinizin gecici olarak kisitlandigini bildirmek isteriz. Detayli bilgiyi subelerimizden alabilir ya da 444 25 25 Musteri Iletisim Merkezimizi arayabilirsiniz. Iyi gunler dileriz.

Yalnız az önce abim dinlemiş hanerlerde kapatsan bile kayıt altına alınmış hesaplar o para alınacak demiş haberler.

Yani gemiyi terk etsen bile arkandan jetski ile gelir buluruz diyorlar. 

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Ben komple kapattım hesabı alsınlar kart taninların olsun zaten kulandığım yoktu doğru düzgün çok sıkışırsam kulanıyordum kartı.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.