Diğer ülkelerden bizdeki fark şu şekilde hükümet lpg'yi satarken çevreyi değil kayıp edeceği vergileridüşünmesi,vatandaş da aracına lpg taktırıken çevreden önce cebini düşünmesi.Kusura bakmayın malesef bizim ülkemizde önce cebimiz sonra çevre.
quote:
Orijinalden alıntı: talfar
Diğer ülkelerden bizdeki fark şu şekilde hükümet lpg'yi satarken çevreyi değil kayıp edeceği vergileridüşünmesi,vatandaş da aracına lpg taktırıken çevreden önce cebini düşünmesi.Kusura bakmayın malesef bizim ülkemizde önce cebimiz sonra çevre.
savunduğum birtek çevre değil sn.talfar yazdıklarımda cebimizle ilgili söylemlerde var lütfen dikkatli okuyun konuyu.
Konuya ve yaptıklarıma duyarlı yanıt veren arkadaşlara teşekkürler :)
Delinin biri kumsala vuran milyonlarca deniz yıldızlarının arasında dikilmiş tek tek ve dikkatli bir şekilde yerden birtane deniz yıldızı alarak denize geri fırlatıyormuş.
Bunu gören akıllı vatandaş ! Oğlum sen manyakmısın milyonlarca yıldız var burada hepsini kurtaramazsın , SONUÇTA HEPSİ ÖLECEK git de daha iyi bişiiler yap salak demiş.
Deli birşey söylemeden eğilip bir yıldız daha alıp denizin mavi derinliklerine fırlatmış, Ve BAK O YAŞIYACAK ŞİMDİ DEMİŞ............
Kıssadan hisse ?
Sizleri seviyorum
Kimbilir belki, o akıllıda buradan bir hisse çıkartarak deliyle yan yana YILDIZLARI KURTARMAYA KATKIDA BULUNMUŞTUR.
TÜM LPG MONTAJCILARI BU HAREKETİME DESTEK VERİN FİDANLARIN TANESİ 10 TL DEN TOMDER DEN TEDARİK EDİLEBİLİR. TOMDER TEL: 0554 497 82 11
AİDATLARI TOPLAYAMIYORUZ , BARİ BU ŞEKİLDE DERNEĞİMİZE KATKIDA BULUNALIM ARKADAŞLAR.
BU HAREKETİMİZ MÜŞTERİ TARAFINDAN TERCİH SEBEBİ OLARAK SİZE GERİ DÖNÜYOR UNUTMAYIN. İNSANLAR FABRİKALARDA KAHVELERDE BUNLARI KONUŞUYOR.
faruk hoca sizi tebrik ederim gerçekten doğa dostu olduğunuzu gösteriyorsunuz bu yazınız ilgimi çekti web sitenizde dolaştım biraz... sitenizde güzel derli toplu ama servis için aynı şeyi söyleyemeyecem bence biraz dikkat edin müşteri tavsiyesi olarak algılayabilirsiniz çok dağınık geldi.bu işin öncülerindensiz servis fotolarına geldiğinde hüsrana uğradım gerçekten çok fiyakalı bir servisle karşılaşacağımı düşündüm.kusura bakmayın iş konusunda biraz titizimdir.müşteriyi her zaman iyi şartlarda karşılamak lazım.ondan bu eleştiriyi yapmayı düşündüm.hayırlı günler
quote:
Orijinalden alıntı: faruksevgili
Kimbilir belki, o akıllıda buradan bir hisse çıkartarak deliyle yan yana YILDIZLARI KURTARMAYA KATKIDA BULUNMUŞTUR.
TÜM LPG MONTAJCILARI BU HAREKETİME DESTEK VERİN FİDANLARIN TANESİ 10 TL DEN TOMDER DEN TEDARİK EDİLEBİLİR. TOMDER TEL: 0554 497 82 11
AİDATLARI TOPLAYAMIYORUZ , BARİ BU ŞEKİLDE DERNEĞİMİZE KATKIDA BULUNALIM ARKADAŞLAR.
BU HAREKETİMİZ MÜŞTERİ TARAFINDAN TERCİH SEBEBİ OLARAK SİZE GERİ DÖNÜYOR UNUTMAYIN. İNSANLAR FABRİKALARDA KAHVELERDE BUNLARI KONUŞUYOR.
quote:
Orijinalden alıntı: T_cetveli
faruk hoca sizi tebrik ederim gerçekten doğa dostu olduğunuzu gösteriyorsunuz bu yazınız ilgimi çekti web sitenizde dolaştım biraz... sitenizde güzel derli toplu ama servis için aynı şeyi söyleyemeyecem bence biraz dikkat edin müşteri tavsiyesi olarak algılayabilirsiniz çok dağınık geldi.bu işin öncülerindensiz servis fotolarına geldiğinde hüsrana uğradım gerçekten çok fiyakalı bir servisle karşılaşacağımı düşündüm.kusura bakmayın iş konusunda biraz titizimdir.müşteriyi her zaman iyi şartlarda karşılamak lazım.ondan bu eleştiriyi yapmayı düşündüm.hayırlı günler
quote:
Orijinalden alıntı: faruksevgili
Tenkid etme özgüveniniz için teşekkür ederim.
O fotoların çekildiği tarihlerde servisimiz 300 m2 kadardı ve bize yetmiyordu, bu yüzden biraz dağınıktık doğrudur. Daha sonra yan tarafımız boşalınca hemen orayıda işyerimize dahil ederek 600 m2 ye büyüdük, kapalı alanlarla birlikte 750 m2 cıvarında bir işyerimiz var iki yıldır ve tam bir servis disiplini sunabilmek için elimizden geleni yapıyoruz.
Sevgi ile kalın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme