İktisat bilginiz yok bare konuşup kendinizi rezil etmeyin. Marksizmin yani bilimsel sosyalizmin bilimsel temellerini okuyarak işe başlayabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: karagoz90
quote:
Orijinalden alıntı: South Park
Sorusu olan
Çılgın proje
quote:
Orijinalden alıntı: Joseph S.
İktisat bilginiz yok bare konuşup kendinizi rezil etmeyin. Marksizmin yani bilimsel sosyalizmin bilimsel temellerini okuyarak işe başlayabilirsiniz.
Benim varda iktisata Marksizmin bilimsel temellerini okuyarak başladıysan o hiç olmamış.
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow_catcher
Çılgın proje
Guldum !!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
quote:
Orijinalden alıntı: Joseph S.
Benim varda iktisata Marksizmin bilimsel temellerini okuyarak başladıysan o hiç olmamış.
Yok yanlış anlamışsın daha doğrusu ben yanlış ifade etmişim. İlk satır başka ikinci satır başka konuyaydı ama eksik olmuş. İkinci satırda, ilk sayfada sosyalizmle dalga geçen arkadaşlara idi.
Kıyamet'in alametleri gerçekleşiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Rammstein
Demokrasi olsaydi Cin hep iktidar Hindistan muhalefet olurdu. Sagci solcu degil Cinci Hintci olurduk
çok mantıklı
quote:
Orijinalden alıntı: TrMhMt
New World Order var senin icin yeni cikti ama bir sartla kole olacaksin !!!
"Reenkarnasyon var senin için yeni çıktı. Bir şans daha; ama maymun olarak." Aklıma geldi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme