|
Dünyanın en çok satan otomobili el değiştirdi: İşte koltuğun yeni sahibi
-
-
Vay canina kim derdi bir Tesla modeli corollayi da geçerek dünyanın en çok satan otomobili olacak . Gerçekten şaşırttı beni. Fiyatı da çok uygun değil ki nasıl bu kadar sattı acaba :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asıl Toyota Corolla gibi kalasın ki sahibiyim bir tanesinin bu kadar satması enteresan. Ne zaman vw, citroen vs gibi bir araca binsem oh be diyorum. Konfor yok, performans yok, yalıtım yok. Yokorolla araç tam. Ne var, sanayi yolunu unutma var.
-
O yüzden çok satıyor demek ki işte. Aynısının olumlu hali de Model Y
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne diyon hacı Allah'ını seversen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yani birisi 1966'dan beri satışta olan model, yorumu size bırakıyorum.
-
Cümle kuramayan adamlar arabaya biniyor bunu öğrenmiş olduk.
-
toyota araplara satarak zirveye oturdu zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkesin anlamasını beklemiyorum, zira ülkenin yarıdan fazlası için ümidi keseli iki hafta oldu.
Fiyatı Türk'e pahalı. Dünyanın çoğu ülkesi bu aracı kolaylıkla alıyor.
-
Öyle de yurt dışında model y den çok daha uyguna otomobillerde var . Buna rağmen model y'nin en çok satan otomobil olması büyük başarı .
Bu listeye gore kazanan TOYOTA'dır. Sıralamanın 5/4'ünü almış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakakola -- 29 Mayıs 2023; 12:0:33 >
secımden sonra uygun fıyatlı cin malı suv alma nıyetınde ıdım. artık oda rafa kalktı.
-
sorunsuzluğu sebebiyle çok satılıyor . bizde prestij gibi görünen araçlar avrupa ve amerikada insanların çoluk çocuğa ehliyet hediyesi olarak aldığı veya pikniğe gidek dağa daşa sürek diye aldığı araçlar . o yüzden bozulmasın, kafa ütülemesin,parçası uygun olsun yeter.
-
Toyota ne yapmış öyle, İlk 5'in 4' ü kendi modelleri
Hiluxlerin birçoğu Ortadoğu'da satılmıştır kesin! Bu araba uretimden kaldırılsa dünyada terör sorunu kalmazdı.
tesla muazzam ötesi bi araç
-
resmen toyotayıı tokatlamış. genede günün kazananı toyota ilk 5 te tüm modelleri yüksek satmış.
-
:-)
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Vay canina kim derdi bir Tesla modeli corollayi da geçerek dünyanın en çok satan otomobili olacak . Gerçekten şaşırttı beni. Fiyatı da çok uygun değil ki nasıl bu kadar sattı acaba :/
|
Asıl Toyota Corolla gibi kalasın ki sahibiyim bir tanesinin bu kadar satması enteresan. Ne zaman vw, citroen vs gibi bir araca binsem oh be diyorum. Konfor yok, performans yok, yalıtım yok. Yokorolla araç tam. Ne var, sanayi yolunu unutma var.
|
Cümle kuramayan adamlar arabaya biniyor bunu öğrenmiş olduk. |
Ne diyon hacı Allah'ını seversen
|
sorunsuzluğu sebebiyle çok satılıyor . bizde prestij gibi görünen araçlar avrupa ve amerikada insanların çoluk çocuğa ehliyet hediyesi olarak aldığı veya pikniğe gidek dağa daşa sürek diye aldığı araçlar . o yüzden bozulmasın, kafa ütülemesin,parçası uygun olsun yeter. |
Bu listeye gore kazanan TOYOTA'dır. Sıralamanın 5/4'ünü almış
|
Benzer içerikler
- instagram görüldü kapatma
- instagram profil fotoğrafı büyütme kapatma
- office 2024
- whatsapp kilit koyma
- snapchat hesap silme linki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X