Şimdi Ara

Dünyanın En Çok Tercih Edilen Otomobili Toyota Corolla Yenilendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
6.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mukeya

Toyotada çalışan arkadaşım 17 Haziranda seri üretime başlanacağını söylüyordu. Bayilerde de 1 Temmuz itibariyle satışlar başlanacak deniyor. Aracı bende genel olrak beğendim. Özellikle yeni corolla 1.6 motor CVT aracın, düz vitesli modelden daha az tüketmesi beni baya etkiledi. Bir sonraki araç hedefim 2009 ve üstü Corolla 1.6 tam otomatikti. Bu araçtan %27 daha az yaktığı söyleniyorki bu çok iddialı bir rakam.

Hemen düz mantıkla, LPG taktınmı, şehir içinde 8 lt civarı yaksa, km'de 20 krs civarı ederki, çok çok iyi...

Size aynen katılıyorum.Üst mesajlarda da söylediğim gibi ben de artan trafikten dolayı sürekli vites değiştirmekten bıktım usandım.Yeni corollayı bir görelim test edelim bakalım,beğenirsem büyük ihtimal benzinli otomatik olabilir. Lpg'ye uyum sorunu da yoksa tadından yenmez.

• Türkiye versiyonunun iç dizaynı (hem koltuklar, hem de ön konsol) ufak tefek bazı ayrıntılar hariç Auris ile aynı...
  • Bugün 1.6 CVT Auris test ettim, hiç yabancılık çekmedim (2004 Otomatik Sol var) Sanırım Corolla da aynı sürüş özelliklerine sahip olacaktır.
  • Dün izmitte tırın üstünde gördüm beyaz çok hoş gözüküyordu tabi bir de yakından incelemek lazım
    yakında bayilerde görürüz umarım
  • hiç sevilmeyen hyundai i serisiyle olay yarattı,2. el i 30 leblebi gibi satılıyor,nerden mi biliyorum 2. el araba alıp satıyor bizim komşu,eskinden her gelen toyota sorardı,şimdi hyundai i 30 ix35 sorar oldu diyo,yeni toyota serisinin önü berbat,arkadaşlar haklı resmen honda toyota iş birliği yapmışlar gibi,abi rezilden de öte,neymiş 3 cm aracı uzatmışlar,1,5 cm genişletmişler,ben de sizi 10 cm kadar yemişim,abi diğer markalar rekabet edeceksen orjinalllik yaratcaksın,bide 150 milyon dolar sırf coralla için yatırım yapmışlar,adamlar o parayı 2 ayda çıkarır ama toyota ön tarafı rezillik dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelli

hiç sevilmeyen hyundai i serisiyle olay yarattı,2. el i 30 leblebi gibi satılıyor,nerden mi biliyorum 2. el araba alıp satıyor bizim komşu,eskinden her gelen toyota sorardı,şimdi hyundai i 30 ix35 sorar oldu diyo,yeni toyota serisinin önü berbat,arkadaşlar haklı resmen honda toyota iş birliği yapmışlar gibi,abi rezilden de öte,neymiş 3 cm aracı uzatmışlar,1,5 cm genişletmişler,ben de sizi 10 cm kadar yemişim,abi diğer markalar rekabet edeceksen orjinalllik yaratcaksın,bide 150 milyon dolar sırf coralla için yatırım yapmışlar,adamlar o parayı 2 ayda çıkarır ama toyota ön tarafı rezillik dolu

Yeni Corollayı gördünüz mü yoksa fotolara bakarak mı yorum yapıyorsunuz?Bence de Amerika için üretilen Corollanın ön tarafı çok şekilsiz duruyor. Aslında internetten gördüğüm kadarıyla güzel görünüyor ama çıplak gözle görmek lazım fotoğraf yanıltıcı olabilir tabiki. Ben yollarda görmeyi dört gözle bekliyorum, kararımı ondan sonra vereceğim. Honda civic tasarım olarak bir türlü içime sinmedi.Ben de bir çokları gibi önce tasarımı beğenip ondan sonra diğer unsurları incelemeye alanlardanım. Onun için ilk önce corollanın tasarımını yollarda görmem lazım,tipini beğenmezsem istediği kadar iyi olsun almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: jack33

quote:

hiç sevilmeyen hyundai i serisiyle olay yarattı,2. el i 30 leblebi gibi satılıyor,nerden mi biliyorum 2. el araba alıp satıyor bizim komşu,eskinden her gelen toyota sorardı,şimdi hyundai i 30 ix35 sorar oldu diyo,yeni toyota serisinin önü berbat,arkadaşlar haklı resmen honda toyota iş birliği yapmışlar gibi,abi rezilden de öte,neymiş 3 cm aracı uzatmışlar,1,5 cm genişletmişler,ben de sizi 10 cm kadar yemişim,abi diğer markalar rekabet edeceksen orjinalllik yaratcaksın,bide 150 milyon dolar sırf coralla için yatırım yapmışlar,adamlar o parayı 2 ayda çıkarır ama toyota ön tarafı rezillik dolu

Yeni Corollayı gördünüz mü yoksa fotolara bakarak mı yorum yapıyorsunuz?Bence de Amerika için üretilen Corollanın ön tarafı çok şekilsiz duruyor. Aslında internetten gördüğüm kadarıyla güzel görünüyor ama çıplak gözle görmek lazım fotoğraf yanıltıcı olabilir tabiki. Ben yollarda görmeyi dört gözle bekliyorum, kararımı ondan sonra vereceğim. Honda civic tasarım olarak bir türlü içime sinmedi.Ben de bir çokları gibi önce tasarımı beğenip ondan sonra diğer unsurları incelemeye alanlardanım. Onun için ilk önce corollanın tasarımını yollarda görmem lazım,tipini beğenmezsem istediği kadar iyi olsun almam.

gördüm hacı gördüm,rezillik diz boyu,milletle dalga geçer gibi corollayı yeniledik diyolar,utanmasalar dizayn ödülü vercekler nerdeyse,eyyyyy toyota milletle dalga geçmeyi bırak,biraz yaratıcı ol,hyundai yi hiç sevmem ama herifler i 30 la çağ atladı,nerdee eski kasa acsent, nerde yeni kasa acsent blue,bi hyundai kadar olmadılar yuhhh + yuhhhh,hele aurise hiç yaklaşmayın ne öyle abii şekilsiz bi araç,eski kasası daha gösterişliydi,portlek portle farları vardı tıpkı portlek gözlü balıklar gibi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opelli -- 2 Temmuz 2013; 17:06:53 >

• Cruise Control YOK, Arka amortisörler halen BURULMA KİRİŞLİ, Mercek Far YOK, Sunroof YOK, Halen aynı MOTOR. Isıtıp ısıtıp koyun milletin önüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aya027

Cruise Control YOK, Arka amortisörler halen BURULMA KİRİŞLİ, Mercek Far YOK, Sunroof YOK, Halen aynı MOTOR. Isıtıp ısıtıp koyun milletin önüne.

pahalı ve dizelinde cc bile yok alınmaz bence
  • Arkadaşlar merhaba 2010 corolla 1.4 dizel manuel 6 ileri vites aracım var 1.6 dizel çıkacak mı diye merak ettiğimden formu takip ediyordum bilmeyen arkadaşlar için aracın bazı özelliklerini yazayım istedim
    -1.4 motor dizel yag yakıyor internette araştırılırsa görülebilir (http://www.google.com.t...14b264&biw=1280&bih=931 )
    -servis ücretleri çok pahalı ve benim gibi serviste tüm bakımlarınızı yaptırsanızda garanti bittimi dışarda 600 tlye yaptırılabilecek olan çok sağlam corollamın şanzıman tamirini en az 1000 liraya yapacaklarını söylüyolar 300-500TL lik normal bakımları tanesi 240 tl olan ön fren balatalarını, atık yağ bertaraf bedelini ve 24 tl lik cam suyunu hiç saymıyorum (isteyen servise hiç götürmeye bilir ama bence üzerine para vererek garantinin uzatılması tam bir zulüm olur bilginize)
    -1,4 dizel motor kasayı kaldırmıyor 1. vitesten 2 ye devirsiz atarsanız arac yıgılıyor 50-60 bin tl verip bu aracın yenisini ben kendi adıma almayı düşünmüyorum saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper556 -- 6 Temmuz 2013; 11:03:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aya027

Cruise Control YOK, Arka amortisörler halen BURULMA KİRİŞLİ, Mercek Far YOK, Sunroof YOK, Halen aynı MOTOR. Isıtıp ısıtıp koyun milletin önüne.

Benim Clio 4'te cruise control var

Toyota pazar payını Volkswagen'e kaptıracak gibi Türkiye'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba piyasaya çıkınca insanlar gider alır corollasini
    Nede olsa toyota bu problem çıkarmaz (sanki öbür arabalar kağıttan kaplan) iyi olabilir ama problemsizlik arabanın sahibi ile ilgili bir şey. Leon fr alan kitle ile corolla alan kitle aynımi yani. Fr sahiplerine göre çok sağlam bence

• Araç donanım listeleri açıklandı mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jack33

quote:

gördüm hacı gördüm,rezillik diz boyu,milletle dalga geçer gibi corollayı yeniledik diyolar,utanmasalar dizayn ödülü vercekler nerdeyse,eyyyyy toyota milletle dalga geçmeyi bırak,biraz yaratıcı ol,hyundai yi hiç sevmem ama herifler i 30 la çağ atladı,nerdee eski kasa acsent, nerde yeni kasa acsent blue,bi hyundai kadar olmadılar yuhhh + yuhhhh,hele aurise hiç yaklaşmayın ne öyle abii şekilsiz bi araç,eski kasası daha gösterişliydi,portlek portle farları vardı tıpkı portlek gözlü balıklar gibi :D

Sayın forumdaşım çağ atlamak model üretmek değil...Ürettiğini 50 yılda Dünyanın dört bir yanına 40.000.000.. Adet otomobil satmak..Bunun için insanların sana güvenip malını tercih etmesi ve sorunsuz kullanması lazım...HYUNDAİ diyorsun...Bir çok modeli şu an yeni COROLLA ile çok benziyor..Mazda 3 Yine benziyor...OPEL astra sedan gövde olarak benziyor...İnsanların tercihi , güveni MARKAYA oluyor...marka olmak kolay değil...Dünyanın en çok satılan arabasını 1966 dan bu yana üretebilmek satabilmek kolay değil....Saygılarımla..

• Fiyatlar baya abartılı olmuş
     Dünyanın En Çok Tercih Edilen Otomobili Toyota Corolla Yenilendi

• Vurun dedik , öldürün demedik....İnsaf yahu ?....Bu fiyatlar çok aşırı tuzlama.. Gümrük vergisi yok, Dünyanın bilmem neresinden gemi nakliyrsi yok...Meksika vergisi yok...Sakarya da yapılıyor ...Gurur duyuyoruz.. Bu fiyata pahalı diyoruz..Bu güzel makinaya 35 .000 - 60.000 Lira arası fiyat koyun bayilerde 6 aylık kuyruk olur.....Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Vurun dedik , öldürün demedik....İnsaf yahu ?....Bu fiyatlar çok aşırı tuzlama.. Gümrük vergisi yok, Dünyanın bilmem neresinden gemi nakliyrsi yok...Meksika vergisi yok...Sakarya da yapılıyor ...Gurur duyuyoruz.. Bu fiyata pahalı diyoruz..Bu güzel makinaya 35 .000 - 60.000 Lira arası fiyat koyun bayilerde 6 aylık kuyruk olur.....Saygılarımla...

hakkatten bu ne fiyat adamlar memleketinde yapınca yarı fiyatına düşürüyor bizim memlekette yapılınca iki katına cıkıyor

• Aracın ön göğüs kısmıni ben çok yadırgadım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.