Şimdi Ara

Dünyanın en güvenli otomobil markası? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://lojistikdefteri.com/volvo-yeni-bir-guvenlik-sistemi-uzerinde-calisiyor.html

ama ben chrysler de öyledir diyorum. araba tank gibi, 1.5 metre kaporta var, arka desen aynı. zaten kaza anında sürücüye kadar hasar gelebilmesi için ön tarafın bayağı katlanması lazım. arabanın burnu o kadar uzun ki çok süratli olmadığı sürece önden zor cidden.

https://store.donanimhaber.com/fd/9a/39/fd9a39fae0bf966849f21230d0c59779.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 26 Ağustos 2014; 22:29:44 >

• Volvo derim tek gecerim :D
  • Beyler,Türkiye'de satış yapılan volvolar isveçte mi uretiliyor yoksa çinliler mi üretiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    Kaporta 1,5 metre diye aynı boyutta fotoğraf mı koyman gerekir?
  • Bence de volvo

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Kaporta 1,5 metre diye aynı boyutta fotoğraf mı koyman gerekir?

pardon hacı bu kadar büyük olacağını düşünmemiştim koyduktan sonra fark ettim ben de. linke çevireyim daha iyi
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    Canın sağolsun önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Volvo tabii ki.

Şöyle anlatayim iihs' nin yakin zamanda yapmaya basladigi smalloverlap testinden nerdeyse tüm markalar kaldi.

Hepsi araçlarını bu teste göre yeniden gozden geçirip üretmeye basladi.

Su an yeni modeller genel olarak testi geçiyor.

Ama Volvo testi en basindan beridir geçiyor, çünkü test çıktı onu geçeyim diye değil gerçekten güvenlik için arac üretiyor.

Mesela xc90 gibi bi fosil araç bu testten tam puan aldı, bu da gösteriyor ki Volvo güvenlik konusunda hep bir adim ilerde, guvenlik kuruluslarindan bile ...

Tebrik ettim çok bilinçli ve yerinde bir yorum, açıklama, bilgilendirme yapmışsınız..

Ben söylüyorum, inandıramıyorum.. Siz çok güzel yazmışsınız..

Volvo her daim testlerin ötesinde bir güvenlik sunuyor, sunmaya gayret gösteriyor..

Verdiğiniz XC90 örneği yorumunuzun başında aklıma gelmişti ki siz yazmışsınız..

Volvo dediğiniz gibi, testler için değil, insanlar için güvenli araçlar üretmeye çalışıyor..

Diğer her konuda eyvallah, fakat güvenlik ise amaç, VOLVO bir numaradır..

Güvenlik kuruluşlarının yeni yeni eklediği testlerde bile 5 yıldız alması, VOLVO markasının seneler önce bunu kullanıcılarının güvenliği için düşünmüş olduğunu gösterir..

Çok doğru tespitler yapmışsınız, teşekkürler..

• VOLVO ve tarihe gömülmüş SAAB...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Volvo tabii ki.

Şöyle anlatayim iihs' nin yakin zamanda yapmaya basladigi smalloverlap testinden nerdeyse tüm markalar kaldi.

Hepsi araçlarını bu teste göre yeniden gozden geçirip üretmeye basladi.

Su an yeni modeller genel olarak testi geçiyor.

Ama Volvo testi en basindan beridir geçiyor, çünkü test çıktı onu geçeyim diye değil gerçekten güvenlik için arac üretiyor.

Mesela xc90 gibi bi fosil araç bu testten tam puan aldı, bu da gösteriyor ki Volvo güvenlik konusunda hep bir adim ilerde, guvenlik kuruluslarindan bile ...

bunu başaran diğer marka ise subaru

• En güvenli otomobil markası, en güvenli müşteri mağdur etmeyen hiçbiridir hepsi müşteri mağdur etmiştir.

Araç güvenliği olarak soruyorsanız ki sorunuz öyle değil ama modele göre değişir.
  • volvo fanları basmış burayı ama ııhs testleri hyundai genesis diyor ;) ve bir çok marka güvenlikte volvoyu yakalamış durumda abartmamak lazım volvoyu

• Herkes Volvo'da hemfikir.

• MERCEDES
  • Volvo ve Saab. Saab yeniden üretime başlayacak diye bir haber duymustum kesinligini bilemem. Umarim öyle olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

Pasif guvenlik olarak dusunuldugunde ( kaza sonrasi ) volvo on plana cikiyor ama aktif guvenlik olarak bakildiginda ( kaza oncesi ) cogu marka stabil ve de kararli surus sagliyor.

Megane 2 5 yildizli bir arac ama ilk virajda patlayacaksa nerede kalir guvenligi ?

haklısınız megane güvenlikte 5 yıldız bir araç ama kullanırken özellikle virajlarda tedirgin ediyor insanı bahsettiğim 2 kasa
  • Volvo sadece kendi yolcularını değil kazaya karışan diğer araçlar içerisindeki yolcuları da düşünen bir firma. Xc60 gibi yerden yüksek araçların ön tampon alt kısmına ek olarak darbe emici bar bulunur, binek araç gibi yere daha yakın araçlar ile kaza durumunda o aracın darbe sönümlemesi yetersiz olacağından dolayı düşünülmüş ek bir güvenlik önlemi.

• Volvo tabii ki.
  • eskiden SAAB için volvodan bile güvenli derlerdi, güvenliğe o kadar aşırı önem veren bir markaydı ama biliyorsunuz iflas etti...
    birara türk firmalarından biri talip olmuştu SAAB'a ama sonuç ne oldu takip etmedim sonrasını...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.