Bildirim
Dünyanın en güzel duygusu :)
Amazon.com.tr: adidas Ürünlerinde Sepette %20 promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A3W37UPZCRUOVB
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
forumun en zengin adamı -
quote:
Orijinalden alıntı: Rambo-Cash
forumun en zengin adamı
depoyu fullemek için aylarca para biriktirdim fulledim ama bende de meteliğe atacak kurşun bile kalmadı resmen bittim belimi büktü ama o duyguyu yaşadım ya gözüm açık gitmez artık darısı tüm DH kullanıcılarının başına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mali16 -- 5 Temmuz 2013; 22:30:50 > -
Yok artık depoyu mu fullediniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_ -- 5 Temmuz 2013; 22:35:24 > -
Ben de gereçkte fulleyemiyorum bari oyunda fulleyeyim dedim ;
-
quote:
Orijinalden alıntı: _MaxPayne_
hayal bir gün gerçek olur inşallah azimli fare duvarı bile delermiş durmak yok yola devam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mali16
quote:
Orijinalden alıntı: Rambo-Cash
forumun en zengin adamı
depoyu fullemek için aylarca para biriktirdim fulledim ama bende de meteliğe atacak kurşun bile kalmadı resmen bittim belimi büktü ama o duyguyu yaşadım ya gözüm açık gitmez artık darısı tüm DH kullanıcılarının başına
Yakında 60.000-70.000 lira arası konforlu araba tavsiyesi istersiniz
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _MaxPayne_
hayal bir gün gerçek olur inşallah azimli fare duvarı bile delermiş durmak yok yola devam
-
hocam araç Corolla mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: jac0B0
hocam araç Corolla mı ?
hayır piyasada pek fazla yok bu araçtan ama forumda bilen sadece bu aracı kullanan bilir bakalım bu forumda kullanan tanıyan çıkacak mı -
quote:
quote:
hocam araç Corolla mı ?
hayır piyasada pek fazla yok bu araçtan ama forumda bilen sadece bu aracı kullanan bilir bakalım bu forumda kullanan tanıyan çıkacak mı
rover 216 si
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nookie -- 5 Temmuz 2013; 22:59:48 > -
güzelmiş ha kadran :), parça sıkıntısı varmı roverın? -
quote:
Orijinalden alıntı: nookie
quote:
quote:
hocam araç Corolla mı ?
hayır piyasada pek fazla yok bu araçtan ama forumda bilen sadece bu aracı kullanan bilir bakalım bu forumda kullanan tanıyan çıkacak mı
rover 216 si
Bravo on puan on puan eşittir yetmişşş puan verdim sana 10+10=70 bu puanı nasıl değerlendiriyorsunuz beklediğiniz puanmıydı yoksa beklentilerinin atında mı çıktı yorumunuzu alabilirmiyiz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cihat_,
güzelmiş ha kadran :), parça sıkıntısı varmı roverın?
Hayır yok bütün parçalarını bulabiliyorsunuz orjinalini bulamaz iseniz de yan sanayi üretim de bulunuyor bazı parçaları pahalı bazı parçaları ucuz -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nookie
quote:
quote:
hocam araç Corolla mı ?
rover 216 si
Bravo on puan on puan eşittir yetmişşş puan verdim sana 10+10=70 bu puanı nasıl değerlendiriyorsunuz beklediğiniz puanmıydı yoksa beklentilerinin atında mı çıktı yorumunuzu alabilirmiyiz
Kadranı öyle görünce insanın zihni açılıyor
-
Benzin ibresinin full göstermesimi... -
quote:
Orijinalden alıntı: ORKUN///M
Benzin ibresinin full göstermesimi...
aynen hocam bir daha deponun full olduğunu göremeyebilirim hatıra olarak resmini çektim -
Abartılacak bir konu değil bence neticede 137 bin km yapmış araç suyla yapmadı onca yolu 50 şer liralık da almış olsanız sonuç olarak taksitli öder gibi almış olacaksınız benzini, azar azar alınca cebinizden daha az mı para çıkacak? en güzeli fulle bitince tekrar fulle. -
quote:
Orijinalden alıntı: kimiferhat
Abartılacak bir konu değil bence neticede 137 bin km yapmış araç suyla yapmadı onca yolu 50 şer liralık da almış olsanız sonuç olarak taksitli öder gibi almış olacaksınız benzini, azar azar alınca cebinizden daha az mı para çıkacak? en güzeli fulle bitince tekrar fulle.
hocam valla bi fulleyebilsem ne güzel olurdu ibre yerlerde sürünüyor hep garibim fulleyince 2 saat ibre neye uğradığını şaşırdı ibre kendine gelemedi valla ibre bile şok oldu yani -
Ben 20, 20 alıyorum ama genelde babamın aldıklarından tırtıklıyorum ufak tefek Eskiden kilometre telini söküp 30 lira benzin atıp çubuk yerine gelene kadar gazlardık o aklıma geldi şimdi.......
Fullemek kötü oluyo ya o yavaş yavaş düşünce insan üzlüyo 150 lira gitti gözümün önünde diye. 20 alıyosun bi gazlamayla tak eski yerinde ne güzel
Benzer içerikler
- son susturucu iptali cezası
- en iyi torpido parlatici yorumları
- varta akü üretim tarihi nerede yazar
- suv araç önerileri
- kızılay otopark
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X