Şimdi Ara

Dünyanın en güzel kızıyla olsan ne olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne değişecek yani bu zamana kadar dünyanın en güzel kızlarıyla yatan erkeklerin çok mu aşırı iyi hayatları oldu sanki

• İlişkiden çok daha fazla haz alacaksın.

• aldın diyelim ne olacak nee bir anlık her şey bunun için mi yani koskoca evren

• anlaşamadıktan sonra güzellik bi işe yaramıyor

test edildi, onaylandı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arttırıyorum ve diyorum ki:

Hayatına insan alsan ne olacak?

İnsanlar çekilmiyor kardeşim bu devirde, bir şey söylüyorsun güzel niyetli bin ah işitiyorsun.

Boşversene! Kim kimle ne yapıyorsa yapsın bana ne! Benimle alakalı olmadığı sürece beni ilgilendirmez.

İnsanlar gittikçe sosyal medyaya bağımlı hale geldikçe düşünme yetilerini kaybediyorlar.

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

İşte bunu anlayıp irade sahibi olabilmek çok güzel.

örnek, doğana binmek yerine ferrariye binmek biraz daha zevk verebilir. Böylelikle süre geçtikçe beyin ferrariyi standartlaştıracak ve bindikçe keyif almamaya başlayacaksın. Bu sefer daha yüksek uyarıcı bir şey arayacaksın.

Öyleyse ferrariye binmek bir gereksinim midir? Güzel bir kıza sahip olmak gerksinim midir?

Neye sahip olursan ol işin ucunda ölüm var. Öyleyse yaşamak bir gereksinim midir? Hayat bu kadar anlamlı mıdır yoksa biz durduk yere biyolojik veya mekanik varlıklara çok mu anlam yüklüyoruz şekilleri itibariyle?

Bu yorum spiritualist gibi gelse de aslında değil.

Bende artırıyorum, ölüm diye bir gerçek var yaşasan ne olacak?

Hayır ölüm olmasa sonsuz şekilde yaşama devam etsen ne olacak? Neyin ne önemi var?

• sen bu işi çözmüşsün dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.