Ne değişecek yani bu zamana kadar dünyanın en güzel kızlarıyla yatan erkeklerin çok mu aşırı iyi hayatları oldu sanki |
Dünyanın en güzel kızıyla olsan ne olacak
-
-
İlişkiden çok daha fazla haz alacaksın.
-
aldın diyelim ne olacak nee bir anlık her şey bunun için mi yani koskoca evren
-
anlaşamadıktan sonra güzellik bi işe yaramıyor
test edildi, onaylandı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arttırıyorum ve diyorum ki:
Hayatına insan alsan ne olacak?
İnsanlar çekilmiyor kardeşim bu devirde, bir şey söylüyorsun güzel niyetli bin ah işitiyorsun.
Boşversene! Kim kimle ne yapıyorsa yapsın bana ne! Benimle alakalı olmadığı sürece beni ilgilendirmez.
İnsanlar gittikçe sosyal medyaya bağımlı hale geldikçe düşünme yetilerini kaybediyorlar.
-
İşte bunu anlayıp irade sahibi olabilmek çok güzel.
örnek, doğana binmek yerine ferrariye binmek biraz daha zevk verebilir. Böylelikle süre geçtikçe beyin ferrariyi standartlaştıracak ve bindikçe keyif almamaya başlayacaksın. Bu sefer daha yüksek uyarıcı bir şey arayacaksın.
Öyleyse ferrariye binmek bir gereksinim midir? Güzel bir kıza sahip olmak gerksinim midir?
Neye sahip olursan ol işin ucunda ölüm var. Öyleyse yaşamak bir gereksinim midir? Hayat bu kadar anlamlı mıdır yoksa biz durduk yere biyolojik veya mekanik varlıklara çok mu anlam yüklüyoruz şekilleri itibariyle?
Bu yorum spiritualist gibi gelse de aslında değil.
Bende artırıyorum, ölüm diye bir gerçek var yaşasan ne olacak?
Hayır ölüm olmasa sonsuz şekilde yaşama devam etsen ne olacak? Neyin ne önemi var?
-
sen bu işi çözmüşsün dostum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X