HER TÜRLÜ YAPARSIN KARDEŞ İSTERSEN Bİ TANE KASA AL ÖN PANELİNİ ÇIKART ZATEN ONUN GİBİ OLUR 2.3 YEREDE KAYNAK YAPARSIN KAPAK LARI BOYARSIN O TELEFONU NERDEN BULURSUN BİLMİYORUM AMA _YAPARSINYA BEKLİYORUM SENDEN
gerçekten güzel bir kasa ama o yanındaki telefon olayını beyenmedim açıkcası.
fena değil oyun tutkunları için yapılmış
dünyanın en kötü kasası bence crysisinde kasasını bekliyoruz bu arada
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet91barut
Beyler Hakkını yemeğin bence bu kasa forumda sergilenen kasalara Havada Karada Fark atar bariz anlamıyan arkadaşlar için söylitim wolfestein 2. dünya savası havasını yansıtmak için secilmiş bi modifiye Bu yüzden Konusuna bakarak düşünürsek .. Daha iyi olur birde Sözüm meclisten dışarı bir şey vermeden olanı eleştirmek pek akıl karı değil
Elinde 3 kuruş para olsa bunun 10 katı güzellikte kasa yapacak birçok insan var bu forumda.Millet öğrenci harçlığı ile mod yapmaya çalışıyor,biz hakkını yemiyoruz,sadece bi kasaya yakışmamış dedik o kadar.
Mod var,Allah var güzel emek harcamış adam ama kasaya yakışmamış dedik yani yorum yaptık hepsi bu.
pleksi takıp, kablo toplamak mod oluyorsa bu ülkede. evet dünyanın en iyi kasası bu.
böyle kasam olmasını istemem,aşırı abartılı
çok abartılı ama güzelmiş saol
abartmış iyice yaw beğenmedim ben
biraz otantik olmuss.):)
kime göre neye göre DÜNYANIN EN GÜZEL MODDİNG KASASI???
kim seçti bunu senmi?
cık ben beyenmedim ama işçilik süper
çok çalışmış adam ama bence olmamış bana göre dünyanın en güzel modlu kasası daha yapılmadı çünkü ben yapıcam
quote:
Orjinalden alıntı: (@yberk)
çok çalışmış adam ama bence olmamış bana göre dünyanın en güzel modlu kasası daha yapılmadı çünkü ben yapıcam
quote:
Orjinalden alıntı: zhny
quote:
Orjinalden alıntı: (@yberk)
Güzel ya 2. yide ben yapıcam inşallah
ama bu dünyanın en güzel moddingi hikayesi olamaz cünkü herkesin zevkine göre hitap edemez ama bence pc ye benzemesi lazım savaş telefonuna degil
quote:
Orjinalden alıntı: PeterPetrelli
Sende yaparsın nolcakki.
hiçç
burada çok daha güzelleri var çok abartılı olmuş bence
ben beğenmedim zevk meselesi gerçi bence şeffaf kasalar daha iyi oluyor