Şimdi Ara

Dünyanın en hızlı microSD hafıza kartıyla tanışın! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonların micro sd kart yuvaları, kartlara ne kadar okuma-yazma hızlarına kadar destek sunuyor? Açıklasalar tam süper olacak!

• Arkadaşlar class10 kart ile 4k video kaydı yapılır mı? Samsung s7 için mesela?

• Şahsen büyüteçle değil de, sd kartın sterilize edilerek mikroskopla laboratuvar ortamında incelenmesini beklerdim! :D

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

200'lüğün extreme pro ya da extreme plus'ı var mı yoksa sadece ultra mı? Varsa, extreme pro ya da extreme plus için takip etmen gereken bir link var mı?

Yok kardeş ilk ve şuan tek 200GB kart bu diye biliyorum baktım göremedim.

@e-Militarist
    Bu tarz soruları Amazon konusuna yazınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 27 Mart 2016; 15:26:07 >
  • Şu videoları niçin youtube'a yüklemiyorsunuz anlamıyorum.

• Adam dürüst satıcı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mühendis murat dokturmus gene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tırnaklar fena.

• Team U3 hızlı kartı var bende de onu kullanıyorum, tavsiye ederim çok başarılı.
    http://www.teknobiyotik.com/team-64gb-micro-sdxc-u3-90-45-mb-s-700-iops-flash-hafiza-karti.html
  • Hay maşallah :)

• s7 edge telefonumda yine samsung 64 gb pro plus micro sd kullanıyorum 10 numara hızlı çalışıyor samsung hafıza kartlarından asla şaşmam....

• U3 demek minimum 30 MB demektir. 275'e çıkıyor ama 30 MB üstü sabit hız isteyen kameralarda video kaydı için kullanılırsa sorun yaratır.

• Bu konuda Micron'un çıkardığı Lexar serilerini tek geçerim ve suan dünyanın en hızlı ve kaliteli hafiza kartlarını bence Micron çıkarıyor. Sandisk'i kötülemek için degil ama Sandisk şu an Lexar kartları bayaa geriden takip ediyor. Zaten işi gercekten bilen kişiler Lexar kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: neo01470

Eskiden usb 3.0 gereksiz derdim fakat geçenlerde yeni bir flash aldım durumlar çok değişmiş. harddiskler felan çok yavaş kalmış

Ben de tam tersine USB 3.0 son zamanlarda cikmis en iyi teknoloji olarak dusundum hep. Eski Q6600 makineye bile 3.0 kart taktim. HDD'ler bile 2.0 da 25 mb yazmaya takilip kaliyordu. Simdi 80-90 mb leri goruyorum. USB Flashlardaki o 5-6 mb hizlardan kurtulduk. Neydi o oyle, ruhum karariyordu gigabaylarca dosya atacaksam cikan sureyi gorunce.

• windows kurulabilir gibi hayetde sağlıklı çalışır ssd ye yakın değerler

• SANAL KARTLAR VE OYUNLAR

Paykwik ve Paykasa sanal kartları uluslararası kullanımının yanı sıra artık oyunlarda da büyük bi pay sahibi olmakta.
    League of Legends, Knight Online ve Metin 2 gibi büyük portalları oyunlarda geçerliliğinin dışında FACEBOOK oyunlarında oldukça sık kullanılıyor.
    Tercih edilmesinin ana sebeblerinden olan mobil ödeme yöntemi ile bu sanal kartlar zirveyi zorlamaktadır.

Sanal kartların mobil ödeme yöntemiyle birleştiği bu durumda en güzel yanı ise güvenlik sağlamasıdır.
    Herhangi bir 3. kişiye herhangi bir bilgi aktarımı yapmadan sadece ve sadece SMS göndererek istediğin oyun parasına sahip olabiliyorsunuz.
    Yapmanız gereken adımlar gayet basit buraya veya buraya tıklayarak kullanmak istediğiniz sanal kart hangisi ise ( paykasa veya paykwik )
    karar vererek SMS kodunu öğrendikten sonra geriye telefonunuzla işlemi tamamlamak kalıyor.İşlem adımlarını tamamladıktan sonra SMS inizin
    ulaştığından eminseniz operatörünüz dahilinide sizi 1 dakika ile 20 dakika arasında bekleteceğiz sonrasında kodunuz SMS yoluyla size ulaşacaktır.
    Dikkat etmeniz gereken başlıca husus ise bakiye durumunuzdur.Eğer bakineyiz yoksa Yanlış Deneme adı altında sisteme düşeceksiniz ve kodunuz
    size gelmeyecektir.

Şimdi alışveriş ile eğlenceyi birleştirmek için --www.smartpin.org

• SSD ve Entegre Chip konusunda Micron firmasının üstüne yok. Ayrıca Lexar bunlardan daha hızlı ve daha uygun fiyata sahip ben 2013 yılında tanıtılan 95mb YAZMA hızına sahip kartını kullanıyorum sandisk geçen sene 80mb yazma hızına sahip tanıtırken LEXAR 150MB 1000x lik yeni microsdxc kartını tanıttı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haggard1963

Şu videoları niçin youtube'a yüklemiyorsunuz anlamıyorum.

DH player kötü ama yaptıkları mantıklı. Ziyaretçi ve içerik kendilerinde kalıyor.

• batarya zayıf B kullanıcısına yanıt
    Neye göre mantıklı? Bir kullanıcı olarak benim için mantıksız.

Ayrıca yüzbinlerce abonesi olan bir Youtube kanalının da bir getirisi olur diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.