Şimdi Ara

Dünyanın En Hızlı Otomobil(!)i Acabion (Bir Acayip) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ferdenon

Ne başladı?

demek istediğim 200-300 yapılabilecek yollarımız var

quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

quote:

m5 ile 280 görmüştük düzce yolunda
    quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

quote:

İYİDE BU SÜRATTE GİDECEK YOL BULABİLİRMİ MEMELEKETİMİZDE ?

Bulamazsa forumdakilere sorar, mutlaka bizim insanımızın bildiği bir yer vardır. Sallamalar başlar ben 300 yaptım 4. viteste 270 yaptım sonra vitesi 3 e attım diye başlar herkes

EVET BAŞLADI

300 yapacak yol varda onune bi set cıkar otobanda gorursun ozaman 300'üburası turkiye niceleri heba oldu otobanlardakı cukurlardan setlerden tumseklerden

• Bu bildiğiniz motosikletin üstü kapalı olanı...

Motosiklet olduktan sonra da zaten hayabusa turbo 400 kusurlere bile çıkıodu sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: k2fg9

Bu bildiğiniz motosikletin üstü kapalı olanı...

Motosiklet olduktan sonra da zaten hayabusa turbo 400 kusurlere bile çıkıodu sanırım.

yani
    550 deyince noluyoruz dedim bende
  • ucuyomu bu
  • bunun ağırlığı ile bugatti veyron aynı değil bu küçücük şeye bugatti veyron motoru taksan daha hızlı gider .

EN HIZLISI HALA VEYRON
  • quote:

Orjinalden alıntı: PRODRİVER

quote:

Ne başladı?

quote:

quote:

quote:

quote:

Bulamazsa forumdakilere sorar, mutlaka bizim insanımızın bildiği bir yer vardır. Sallamalar başlar ben 300 yaptım 4. viteste 270 yaptım sonra vitesi 3 e attım diye başlar herkes

EVET BAŞLADI

300 yapacak yol varda onune bi set cıkar otobanda gorursun ozaman 300'üburası turkiye niceleri heba oldu otobanlardakı cukurlardan setlerden tumseklerden

• quote:

Orjinalden alıntı: PRODRİVER

quote:

Ne başladı?

quote:

quote:

quote:

quote:

EVET BAŞLADI

Hakikatten burası Türkiye... 100 km ile ilerliyoruz. İzmitten İstanbula... Önümüz de iki ford minübüs, öndeki min. sol şeritte aniden fren yaptı arkadaki minübüs kurtaramadı arkadan çarptı buna.. Allahtan ikise de kontolü kaybetmedi. Bizim arabayı kullanan eski kamil koç şöförü. Adam cin gibi güç bela bizde durabildik. Tam derin bi nefes aldık arkamızdan gelenler geldi aklıma yaktım hemen 4 lüleri tam tünel girişi... Zincirleme kaza olucak Allah korusun. 1. minübüs devam etti tam gaz yoluna. 2.minübüs tünel çıkışına kadar idare etti sonra çekti sağa. Hiç sebepsiz yere kaç cana mal olabilirdi, aralarında bir mesele vardı sanırım. O olayı gördükten sonra bizim yollarımız da hız yapılmayacağını yaşayarak öğrenmiş oldum. 100 ila değilde 150 ila gidiyor olsaydık belki daha farklı olurdu... Takip mesafesi ve hız her zaman iyi ayarlanmalı. Siz iyi kullanıyor olabilirsiniz aracı fakat diğer şöförlerin ne yapacağı belli değil !!!

• quote:

Orjinalden alıntı: supremum
    Kaç metrede duruyomuş 550 ile giderken?

metre mi?
    kilometre olmasın sakın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.