Şimdi Ara

Dünyanın en iyi fiddle ultu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • minyon için ulti açıp kombo yapıp, flash ghost kulanan bi annie gördüm ben, ve yalan atmıyorum kill/death oranıda gayet iyiydi baya bi izlemişdim adamı
  •  Dünyanın en iyi fiddle ultu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: One Piece - Ace

quote:

Ulti'yi minionlar için mi açmış

Serverda Gankplank ile oynayan biri vardı, ultiyi minionlar için açıp duruyordu. " Niye ultini böyle harcıyorsun " diye sorduğumda, " daha çabuk ölüyorlar " demişti

minyonlan icin degil ultiyi acıyor ısınlanıyor o sıra nidalenin mızragına den gelip ölüyor adam iyi izle :)
    bende rumble ile minyonları oldurmek icin atıyorum bosuna bekliyecegine işe yarasın :)

Bence sen benim mesajımı iyi oku

Her espriyi de açıklayacak mıyız size yahu

Edit : Gerçi mesajımı tekrar okudum da, espri olduğunu anlamayabilirsin Espridir o espri, biraz aklı olan kimse sonuçta gidip de ultisini minion kesmek için açmaz

Minionlar için harcamıyor. üst tarafta fight var, ona atıyor

• Ben de geçen gün phantom dancer için 200 altın kaldığında base de iken minionların olduğu yere attım ultiyi gangplank ile, gayette işe yaradı
  • vayy be bunu başarmakta zor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: One Piece - Ace

quote:

Ulti'yi minionlar için mi açmış

Serverda Gankplank ile oynayan biri vardı, ultiyi minionlar için açıp duruyordu. " Niye ultini böyle harcıyorsun " diye sorduğumda, " daha çabuk ölüyorlar " demişti

minyonlan icin degil ultiyi acıyor ısınlanıyor o sıra nidalenin mızragına den gelip ölüyor adam iyi izle :)
    bende rumble ile minyonları oldurmek icin atıyorum bosuna bekliyecegine işe yarasın :)

Bence sen benim mesajımı iyi oku

Her espriyi de açıklayacak mıyız size yahu

Edit : Gerçi mesajımı tekrar okudum da, espri olduğunu anlamayabilirsin Espridir o espri, biraz aklı olan kimse sonuçta gidip de ultisini minion kesmek için açmaz

Rumble'in ultisinin cd'si düşüktü eskiden sanırsam. Zaten base yapacaksan ve o anda gelen bir creep dalgası varsa atmak mantıklı aslında. Geri dödüğünde çok fazla bir zaman kaybın olmaz yani.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.