minyon için ulti açıp kombo yapıp, flash ghost kulanan bi annie gördüm ben, ve yalan atmıyorum kill/death oranıda gayet iyiydi baya bi izlemişdim adamı
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
quote:
Orijinalden alıntı: One Piece - Ace
quote:
Ulti'yi minionlar için mi açmış
Serverda Gankplank ile oynayan biri vardı, ultiyi minionlar için açıp duruyordu. " Niye ultini böyle harcıyorsun " diye sorduğumda, " daha çabuk ölüyorlar " demişti
minyonlan icin degil ultiyi acıyor ısınlanıyor o sıra nidalenin mızragına den gelip ölüyor adam iyi izle :) bende rumble ile minyonları oldurmek icin atıyorum bosuna bekliyecegine işe yarasın :)
Bence sen benim mesajımı iyi oku
Her espriyi de açıklayacak mıyız size yahu
Edit : Gerçi mesajımı tekrar okudum da, espri olduğunu anlamayabilirsin Espridir o espri, biraz aklı olan kimse sonuçta gidip de ultisini minion kesmek için açmaz
Minionlar için harcamıyor. üst tarafta fight var, ona atıyor
Ben de geçen gün phantom dancer için 200 altın kaldığında base de iken minionların olduğu yere attım ultiyi gangplank ile, gayette işe yaradı
vayy be bunu başarmakta zor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: One Piece - Ace
quote:
Ulti'yi minionlar için mi açmış
Serverda Gankplank ile oynayan biri vardı, ultiyi minionlar için açıp duruyordu. " Niye ultini böyle harcıyorsun " diye sorduğumda, " daha çabuk ölüyorlar " demişti
minyonlan icin degil ultiyi acıyor ısınlanıyor o sıra nidalenin mızragına den gelip ölüyor adam iyi izle :) bende rumble ile minyonları oldurmek icin atıyorum bosuna bekliyecegine işe yarasın :)
Bence sen benim mesajımı iyi oku
Her espriyi de açıklayacak mıyız size yahu
Edit : Gerçi mesajımı tekrar okudum da, espri olduğunu anlamayabilirsin Espridir o espri, biraz aklı olan kimse sonuçta gidip de ultisini minion kesmek için açmaz
Rumble'in ultisinin cd'si düşüktü eskiden sanırsam. Zaten base yapacaksan ve o anda gelen bir creep dalgası varsa atmak mantıklı aslında. Geri dödüğünde çok fazla bir zaman kaybın olmaz yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme