bugün de görüldü ki gianluigi buffon bu işte en iyi.
2 yukarı baksaydın hatamı düzelttiğimi görücektin +editlediğim halde editlenmemiş gibi göstermen ayıp
quote:
Orjinalden alıntı: Melik
quote:
Orjinalden alıntı: Contranarya
Lehman bnce gelecei cok parlak
Lehmann 36 Yaşında
quote:
Orjinalden alıntı: ethan hunt
bence buffon ve barcelonada görmek istiyorum
cech ile buffon arasında kaldım
düşündümde BUFFON
Dünkü maç penaltılara kalsaydı yav, Lehmann - Buffon kapışması izlerdik güzel olabilirdi.. Ama italya kazandı neyse ki
quote:
2 yukarı baksaydın hatamı düzelttiğimi görücektin +editlediğim halde editlenmemiş gibi göstermen ayıp
quote:
Orjinalden alıntı: Melik
quote:
Lehman bnce gelecei cok parlak
Lehmann 36 Yaşında
kusura bakma üstte birisi bu cümleyi quote etti, ben de ondan quote ettim. hatanı düzelttiğini görmedim.
Buffon elbette.
ama o listede rüştünün olmasıda şaşırtıcı değil bence
kseinlikle BUFFON
buffon dünyanın en iyi kalecisi ama şikecinin teki hatırlatırım juve serie c ye düşüyor bunun sorumlularından biride buffon
quote:
Orjinalden alıntı: fransalı
buffon dünyanın en iyi kalecisi ama şikecinin teki hatırlatırım juve serie c ye düşüyor bunun sorumlularından biride buffon
bence haklı bu adama güven olmaz ne kadar iyi kaleci olursa olsun
quote:
Orjinalden alıntı: milanbaros
quote:
Orjinalden alıntı: fransalı
bence haklı bu adama güven olmaz ne kadar iyi kaleci olursa olsun
sagol dostum
en ıyısı buffon sonra lehman ricardo da cok ıyı
quote:
Orjinalden alıntı: mckoray
DANIEL GABRİEL PANCU
YOU KNOW?!!!
+43243253534543
ricardo tabi ki.
kesinlikle buffonu tek geçerim bence en iyisi o ve her şeye layık dünya kupasını da italyaya kazan dıracak
buffon açık ara önde...
beyler suan oynayanlardan bahsediyorsak performansına göre portekizli ricardo olur ama genel anlamda bakıosak buffon olur.... bide gelmiş geçmiş en iyi kaleciyi arıyorsak burdakilerden 1 ya da 2 tanesi ancak aday olabilir oraya orda da danimarkalı ŞIMAYKIL olur diyorum ben....