ehehe şaka tabi.. DJ TIESTO - TRAFFIC... tabi diğer tiesto şarkıları da güzel ama bu en iyisi.... ayrıca ORHAN GENCEBAY - VAZGEÇ GÖNLÜM ;))
Bence Ferdi Tayfur ve Orhan Baba .. Bizim Gevurlarnan Ne isimiz var (H
Modern Talking - Cheri Cheri Lady Grup48 - Ayrılık Hmm bide Big in Japan
Dünyanın en iyi şarkısımı olurmuş bana en iyi gelen size kötü gelebilir..dünyanın en güzel şarkıları deyip çoğul yapmak lazım onu hatta unutulmazlar demeli..
1.Scorpions......Send Me An Angel 2.Def Leppard....When Love And Hate Collide 3.Pink Floyd.....The Wall 4.Deep Purple....Smoke On The Water 5.Led Zeppelin...Black Dog 6.Nazareth.......Love Hurts 7.Queen..........Who Wants To Live Forever 8.Steelheart.....She's Gone, 9.M.s.G ........Nightmare 10.Accept........Metal heart 11.Gotthard......Anytime Anywhere, 12.Guns'n Roses..November Rain 13.Iron Maiden...Fear Of Dark 14.White Lion....When The Children Cry
böyle uzar gider bu liste isimler şarkılar sıralaması 1 numara olan birinci değil öylesine yazdım..80 li yıllar bir çok grup ve bir çok Ballads dediğimiz şarkıları bıraktı
müslüm gürses - meselem
KoRN -Here to stay
accept-amamos la vida iron maiden-fear of the dark kazım koyuncu-galevera deresi neşet ertaş-zahidem groove armada-I see you baby ft fatboy slim faithless-god is a dj lord of the rings - the two towers - main theme ---- requiem for a dream blind guardian-bard's song, l.o.t.r loorena mckennit-merry gentleman,santiago,bard's dance
aklıma bunlar geldi. bence hepsi de son derece güzel şarkılar
quote:
Orjinalden alıntı: aceventura
La hojam bis yabancı kaldıq yaws..
yabancı kalman çok doğal, o yazdıkların yazı değil yalnız söliyim sana başka bişey onlar ama yazı diil...
la hojam--> ben Fransızca eğitim görüyorum ama bu yazdığın feminen bi kelime "la" dan anladım ama kelimeyi çıkaramadım neyse geçelim,
bis--> ben sen o biz siz onlar
kaldıq--> qualdıq desen daha doğru olur sanırım ufak bi hata yapmışın
yaws--> bi film vardı araya onumu sıkıştırdın tam anlayamadım neydi ismide... "jaws"
diyecek başka bişey bulamıyorum...
linkin park-faint sagopa kajmer -kendime sarılır donaırm
quote:
Orjinalden alıntı: ADSIZ
KENDİ FİKRİMİ YAZMIYCAM AMA NETTE YAPILAN GENİŞ ÇAPLI BİR ANKETE GÖRE İLK ÜÇ ŞÖLLEEE 1-QUENN İN Bİ ŞARKISIYDI AMA HATIRLAMIYOM 2-BRİTNEY SPEARS TOXİC 3-HOTEL CALİFORNİCATİON
hotel california olmasın o? eagles ın?
Bence;
Romance ( Jeux İnterdits ) ya da Godfather Theme
Megadeth - Holy Wars Metallica - Master Of Puppets Metallica - Fade To Black Iron Maiden - Wasted Love Iron Maiden - Blood Brothers Iron Maiden - Fear Of The Dark Nirvana - Come As you Are . . .
Daha aklıma gelmeyen bir sürü şarkı
Ferdi Tayfur
Fadime'nin düğünü.
ya benim dinlediğim en iyi şarkı Rape Me - Nirvana'dır... tamam belki dünyanın en iyi şarkısı değil ama yinede cok iyidir...
evet bu parçası güzel,
quote:
Orjinalden alıntı: gozdush
ya benim dinlediğim en iyi şarkı Rape Me - Nirvana'dır... tamam belki dünyanın en iyi şarkısı değil ama yinede cok iyidir...
bu arada the cure diyenlerede aynen katılıyorum!! ha bi de good charlotte dinleyin! MÜKEMMEEL! the anthem ve boys and girls direk tavsiye ediyorum! HİM'i şiddetle tavsiye ederken funeral of the hearts ı dınleyın! hayatımda duyfuğum en guzel sarkı sozlerı....
Mustafa sandaL-- Onun arabası Var
Ya şimdi hangi şarkıyı yazsam şaşırıyorum çünkü günden güne değişen bişi bu ama "Nothing else matters" diyeceim Yada "Erotomania" olmadı "Blood of Heroes" hayır "Home"..........