Güzel kardeşim benim cevabım konu için değil imzandakiler için olacak. Şu an Avrupa da, Amerika da okullarda dünya haritalarında kürdistan diye bir ülkeden bahsediyorlar. CNN haberlerinde kürdistan diye bahsediyor Diyarbakır dan ve bundan bütün Türkler rahatsız oluyor. Sende aynısını İspanyollar için yapıyorsun. Başkasının iç işleri sana mı kaldı Sen imzanda
quote:
♥ Barcelona sadece bir futbol takımı değildir. Barcelona bir felsefedir, barcelona bir davadır. Yaşasın Katalunya! No pasaran!!!!
yazıyorsun. uA_emir07 nasıl oluyorda katalan halkının bağımsızlığı seni bu kadar ilgilendiriyor diye soruyorum kendime sanırım cevabı belli özenti ve cahillik
Unuttuğumuz kaliteli sol bekler: Marcel Schäfer (Wolfsburg) Taye Taiwo (Olympique Marseille) Dédé - Leonardo de Déus Santos (Borussia Dortmund) Dennis Aogo (Hamburger SV) Marcell Jansen (Hamburger SV) Wayne Bridge (Manchester City) Emiliano Insúa (Liverpool)
filipe luis kasmirski
sakatlığını atlatınca büyük takımlardan biri kesin kapacak,çok yetenekli bir oyuncu...
Lahm ı sol sayarsak lahm bence. Saymassak evra.
Maxwell,Bale,Evra,Castro
Birkaç yıl sonra Rıdvan sayılı sağ beklerden biri olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: adriano123
quote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07
beyler dünyanın en iyi sol beki kim?????Herkes kendi favorisini yazsın beım sıralamam soyle
Güzel kardeşim benim cevabım konu için değil imzandakiler için olacak. Şu an Avrupa da, Amerika da okullarda dünya haritalarında kürdistan diye bir ülkeden bahsediyorlar. CNN haberlerinde kürdistan diye bahsediyor Diyarbakır dan ve bundan bütün Türkler rahatsız oluyor. Sende aynısını İspanyollar için yapıyorsun. Başkasının iç işleri sana mı kaldı Sen imzanda
quote:
♥ Barcelona sadece bir futbol takımı değildir. Barcelona bir felsefedir, barcelona bir davadır. Yaşasın Katalunya! No pasaran!!!!
yazıyorsun. uA_emir07 nasıl oluyorda katalan halkının bağımsızlığı seni bu kadar ilgilendiriyor diye soruyorum kendime sanırım cevabı belli özenti ve cahillik
Benim mesajdaki fotolar [simage][/simage] şeklindeydi. Birisi [simage][/simage] yapmış.
Fabio coentrao(benfica) yeni takımı real madrid olucak büyük ihtimalle inanılmaz bi oyuncu. sağ bek olarakta ilk 10 da gökhan gönül sayılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: 0je
Fabio coentrao(benfica) yeni takımı real madrid olucak büyük ihtimalle inanılmaz bi oyuncu. sağ bek olarakta ilk 10 da gökhan gönül sayılabilir.
o futbolcuyu ne yazıkki geç farkettiler çok kaliteli bir futbolcu dünyanında bana göre en iyi sol beki tartışmasız phılıp lahmdır
gökan gönülde türkiyenin en iyi sağ bekidir ama avrupadada deği ilk 10 ilk 20 ye bile zor girebilir futbol standartları konusunda ülkemiz avrupa takımlarına göre çok geride gökan gönülün türkiyedeki başarıları yanıltıcı olabiliyo
dünyanın en iyi sağ bekide sergio ramosdur
taiwoooo
evra, lahm, abidal, cole .
hepside harika, takimima gore secim yapardim.
bek oynatılırsa Michel Bastos,o olmazsa,oynatılırsa Bale,o da olmazsa banane
Teknik olarak: 1)Andre Santos 2)Marcelo 3)Coentrao
Güç olarak: 1)Taiwo 2)Evra 3)Abidal
Hız olarak: 1)Bale 2)Evra 3)Marcelo
Defansif olarak: 1)Abidal 2)Lahm 3)Evra
Ofansif olarak: 1)Bale 2)Andre Santos 3)Marcelo
quote:
Orijinalden alıntı: eşruhuum
quote:
Orijinalden alıntı: 0je
o futbolcuyu ne yazıkki geç farkettiler çok kaliteli bir futbolcu dünyanında bana göre en iyi sol beki tartışmasız phılıp lahmdır
gökan gönülde türkiyenin en iyi sağ bekidir ama avrupadada deği ilk 10 ilk 20 ye bile zor girebilir futbol standartları konusunda ülkemiz avrupa takımlarına göre çok geride gökan gönülün türkiyedeki başarıları yanıltıcı olabiliyo
dünyanın en iyi sağ bekide sergio ramosdur
Şahsen Sağ kanadıma Glen Johnson'u alırdım.
Hakan Balta
Bence Bale. Sakatlık olmasa bu sezon derdim fakat sakatlandığı için 2 sezon içinde büyük patlama yapacak bence.