Şimdi Ara

Dünyanın en iyi tv'si Pioneer LX5090 Tr listelerinde(İnceleme,fotolar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
29.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 911GT3

1080i'de full hd penelin daha çok detay vereceği direk olarak söyleyebiliriz zannedersem ama 720p'de hd panelin daha iyi olduğunu söylememiz mümkün değil diye düşünüyorum, çünkü iş saf çözünürlük değil görüntü kalitesine etkileyen bir çok unsur varki misal pioneer'de full hd panellerin native kontrastı
    hd panellerden daha yüksek. lx5090 için söylenen test cümleleri; gördüğümüz en iyi panel, paranın alabileceği en iyi tv gibi cümleler olduğu için hd bir yayında onu öne çıkarmak daha doğru olur zannedersem.

Ayrıca aynı inçlerde daha yüksek çözünürlüğü destekleyen paneldeki piksellerin nokta aralığı, yani Full HD 40" bir paneldeki piksellerin(nokta) aralığı yine aynı boyuttaki HD panellere göre daha düşüktür.Bundan dolayı daha keskin görüntü daha düşük nokta aralığı sayesinde elde edilir.FullHD panelde HD 768i daha net bir şekilde izlersiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: sinanx

bu özelliklerde 40 inch çıksa güzel olurdu...

bildiğim kadarıyla pioneer bundan sonra 42 inch plazma tv çıkarmayacak.428xd ile devam edicek.
  • Pioneer 5090 modeli 6000ytl den az hangi magazadan alinir?
  • herhangi bir magazaya git, peşine zaten %10 yapıyorlar(dı). bir de forumda arkadaşlar var, onlardan daha cazip alabilirsin. bekle, sana PM ile ulaşacaklardır.
  • 12 taksite 5880 ytl bulabildim. Daha dusugunu (taksitli ya da pesin) bilen varsa soylesin lutfen bu hafta almayi dusunuyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: rkarab

herhangi bir magazaya git, peşine zaten %10 yapıyorlar(dı). bir de forumda arkadaşlar var, onlardan daha cazip alabilirsin. bekle, sana PM ile ulaşacaklardır.

• 10 üzerinden 9,5 almış ve "Muhteşem" olarak sınıflandırılmış!

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030218,49298909-2,00.htm
  • Arkadaslar merhaba bende evdeki 42" lcd mi degistirip lx5090 almayı dusunuyorum, acaba bu panelin fiyatı ne kadar zaman sonra hangi seviyelere duser. Bir fikir verirseniz sevinirim.
  • Guncel arkadaslar
  • Arkadaşlar ben de LCD almayı düşünüyorum ve X4500'e karar vermiştim, bu panel kafamı iyice karıştırdı; D-Smart ile TV yayını ağırlıklı olacak, izleme mesafesi 3-4 metre. Ekran boyu ve fiyatlar farklı ama aynı olduğunu varsaysak;

1-) Sony X4500 veya Pio LX5090 hangisini tercih etmeliyim?
    2-) Yanma, parlama gibi sorunları 5090 da yaşar mıyım?
    3-) USB bağlantısı 5090'da var ama film oynatır mı? (x4500'de oynatmıyor)
    4-) Elektrik sarfiyatı nerdeyse 2 katı, faturaya çok yansır mı?
    5-) X4500'ün artısı şudur denebilecek birşey var mı?

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackice_serkan -- 2 Ocak 2009; 18:13:39 >
  • Güncel arkadaşlar
  • bu cihazı düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim..
  • Pioneer 5090 i TR de satin almak icin bir internet sitesi soylermisiniz rica etsem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: romeoclarks

Pioneer 5090 i TR de satin almak icin bir internet sitesi soylermisiniz rica etsem...

yalnızca bir mesaj üstte
  • quote:

Orjinalden alıntı: romeoclarks

Pioneer 5090 i TR de satin almak icin bir internet sitesi soylermisiniz rica etsem...

Kendisi bu işle uğraşıyor
  • pioneer yaptı yıne yani. hep derim pioneer pioneer pioneer .............
  • buyuk bir ihtimal ben mesaji yazarken arkadas onu yazmis, simdi gordum

demirarca PM attim sana...
  • Arkadaşlar garantili ve ucuz bir lx5090 nerden bulabilirim?
    Nakit alacağım ve ist anadolu yakası tercihimdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatality94

Arkadaşlar garantili ve ucuz bir lx5090 nerden bulabilirim?
    Nakit alacağım ve ist anadolu yakası tercihimdir.

pm
  • bende almayı düşünüyorum pm atarsanız sevinirim.
  • Galleria ENplusta uygun fiyata bulabilirsiniz iyi günler dilerim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.